W moim ogrodzie cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: W moim ogrodzie cz.2

Post »

Marta - Ty tego eMa dokarmiaj czymś jeszcze oprócz czekolad, bo on się już, biedak, musi kraty trzymać, żeby złapać pion! ;:306 ;:306
(Ja też podobną sytuację - bardzo pracowitego M, bo sama wielu rzeczy nie mogłabym robić...)
11 Aleksandrów McK... - ale szał! ;:215 ;:215 ;:215

A mi nie wyszły nadal spod ziemi korony cesarskie - buuuu! Czy aż tak za głęboko je posadziłam? Niech wyjdą, niech nawet nie zakwitną, ale niech wyjdą! ;:223 ;:223 ;:223
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Małgosiu W Marty dopiero pracuje na te czekolady i sił już nie ma konsumpcja po pracy, a zmęczony koleś chyba dostał w czasie pracy dlatego śpi smacznie. Marta ale będzie podziwiania ....ja Aleksandra mam jednego :oops: Przesyłka godna zareklamowania ;:333
iwonaPM
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 13 sie 2011, o 18:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marta ależ piękne róże dostałaś ;:138 w lecie będzie po prostu cudnie ;:173 faktycznie pracowitego masz tego eMa ;:173 zasłużył chłopina na kg czekolady :wink:
Awatar użytkownika
ann_30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2012, o 10:36
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Do mnie też przylatują sójki ale raczej zimą do karmnika na słoninkę.Psinka wygląda na tak zmęczoną jak by sama te dołki pod róże wykopała.Nie mogę się doczekać fotorelacji z kwitnienia.Ja niestety w tym roku nie mogę zaszaleć z różami bo marzy mi się różana rabata przed tarasem ale czeka mnie w tym roku robienie nowej elewacji więc szkoda by było niszczyć nowo posadzone krzaczki ale kiedy już się uporamy z remontami niech tylko ktoś spróbuje zatrzymać mój zakupowy szał :tan
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

;:oj Toż z Ciebie prawdziwa hurtowniczka :D Wszystko w takiej ilości do tego rośnie aż miło. Kiedy Ty to wszystko obrabiasz? Podziwiam Cię szczerze :D
Awatar użytkownika
tomaszkowa
500p
500p
Od: 28 paź 2013, o 17:39

Post »

Zauważyłam, że przy Martusi marzenia się spełniają i to baaaardzo. Poprosiłam koleżankę o gałązkę wierzby płaczacej. Dzisiaj dostałam...

Obrazek

..... mam już urośnięte drzewo ;:138 . Mam nadzieję że się przyjmie. ;:218

Martuś ;:196
Pozdrawiam. Beata.
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Moje korony też takie rozrośnięte tej wiosny. Em ma rękawice pod kolor styla od łopaty ;:306 Psiur zmęczony tak jak i Darmokoty, ciągle by leżały. Czy dostałaś ostróżki? Niepokoi mnie, że tak długo idą, wysłałem w środę wieczorem. Dzięki za mieczyki a z kaszy już 11 wyrosło ;:oj
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

Oj tak, od Ewy róże są zawsze prima sort. Te Twoje to prawdziwe giganty! Jak dasz po oczach tymi Alexandrami w kwiatach, to będzie bajucha! Twój eM zawodowe doły kopie :D
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Checie powiedzieć, że korony tak szybko się rozmnażają :heja 11 Aleksandrów ;:oj będzie na co popatrzeć, u mnie zadomowił się jeden, też od Ewci. Wszystkie różyce przyszły piękne i duże..i obecnie każda ma już liście :tan
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p
Od: 12 kwie 2012, o 13:10

Post »

:wit Zachęcona doniesieniem MaGorzatki o 11-tu Alexandrach przyszłam popatrzeć :shock: I pomyśleć, że ja gęsto tłumaczyłam się, że zamówiłam 6 sztuk Alexandra :lol: W sumie to u mnie zmieści sie i 60 :wink: tylko, że nie ma kto tych dołków kopać.
Twoją pracowitość i kreatywność podziwiam i popieram ;:63 i zazdroszczę, że masz tyle sił :wink: Faktycznie latem będzie spektakl ;:224
Bea
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Marta, gdzie się podziewasz?
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
tomaszkowa
500p
500p

Post »

Martuś tak jak mówiłam przez telefon. Kupiłam hortensję pnącą w J. Oj jest wybór. Mieli milin, aż w trzech kolorach. Popatrzyłam, popodziwiałam i poszłam. Nie potrafiłam się zdecydować na jeden. Powiedziałam eMowi. Wsiadł w auto i ...... podjął męską decyzję...

Obrazek

Czy mogłabyś mi poradzić gdzie ja mam je wsadzić? :roll:
Pozdrawiam. Beata.
Marginetka
500p
500p
Od: 28 sty 2013, o 12:33

Post »

Jestem, jestem :D
Dzięki, że zaglądacie ;:196
Mam małe urwanie głowy w pracy a po niej trenuję galop po ogrodzie.
Fszystko na szczęście już posadzone, obecnie warzywnik zaprząta moją uwagę i energię :wink:

Beatka najpierw zrobiłam tak :shock: a potem ;:306 ;:306 ;:306 Happy end? :wink: :uszy
Posadź je przede wszystkim z dala od chałupy coby Ci przy tej fajnej kozie za parę lat nie wyszły :wink:
Moje rosną w pełnym słońcu. Piękne kolory! :D
Awatar użytkownika
tomaszkowa
500p
500p

Post »

Wiedziałam, że tą relacją wyciągnę Cie przed tablicę. ;:306

Martuś właśnie tak zrobiłam jak to opisałaś. Moja mam jak mnie zobaczyła to się zapytała czy się śmieję czy płaczę ;:306
EM pewnie uważa,że mi problem rozwiązał. Ale jak przy tak małej działce posadzić 3 miliny żeby przy kozie mi się nie przyszły grzać? ;:306 Możę potraktuje je jako nadwyżki i wysadze je na rowie? Pewnie pięknie by było i może nie ukradną :uszy

Co do warzywniaka... karczochy będę miała dla Ciebie. Słoneczne miejsce szykuj... może być przy kozie ;:306
Pozdrawiam. Beata.
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

Witam ;:138 Ja z Moim refleksem szachisty po miesiącu zauważyłem nowy wątek/
Cały czas podziwiałem Twój zapał i pracowitośc.
Tym heliotropem trafiłaś w Moje czułe miejsce.Sieje trzeci rok i nie dochowałem się ani jednej sadzonki.
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”