Ogródek u Edzi
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek u Edzi
To masz następczynię
moja to łaskę mi zrobi jak pomoże kwiaty z targów przytargać.
Ale do szkółek ze mną jeździ, a u Szmita to się jej całkiem podobało. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Ania, różnie bywa z tym zainteresowaniem. Jest chwiejne jak nastroje mojej nastolatki. Przynajmniej skorzystam czasem (oczywiście po wyrażeniu zgody) z jej zdjęć. Pozdrawiam 
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Edytko pokazujesz cudną kolorową wiosenką
Tulipanki uwielbiam...... dzięki nim wiosenne ogrody zamieniają się w barwne bukiety
żonkile też przepiękne, jednak mogę je oglądać tylko w innych ogrodach, bo u mnie nie chcą rosnąć..... Sadzę je od lat i zawsze z czasem zamierają..... trudno.... ale wiosną, kiedy jeszcze tak szaro po zimie, te złociste kępy widoczne wszędzie wokół, wzbudzają moją zazdrość

Tulipanki uwielbiam...... dzięki nim wiosenne ogrody zamieniają się w barwne bukiety
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jest szansa, że coś z zainteresowań zostanie dziecku na potem
W chęci syna nie wierzę, ale przynajmniej wie, jak używać grabi czy szpadla 
Agusiu, tulipanki uwielbiam i ci roku dosadzam. Kiedyś martwiłam się zasychającymi, szpecącymi liśćmi, ale teraz sadzę je między roślinkami, które je ładnie maskują. Żonkile czy narcyzy (nie odróżniam) też u mnie kapryszą. Co roku jest ich mniej i o kępach chyba też mogę tylko pomarzyć
.
Ewa, mój synek przejawia większe zainteresowanie ogródkowaniem niż jego starsza siostra. Już pytał czy znajdzie się dla niego jakiś kawałek grządki, cytuję "na moje wysiewy"
.
Ewa, mój synek przejawia większe zainteresowanie ogródkowaniem niż jego starsza siostra. Już pytał czy znajdzie się dla niego jakiś kawałek grządki, cytuję "na moje wysiewy"
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
U mnie też dwie młodsze córcie bardziej rwą się do ogrodnictwa
a co starsze to szkoda gadać nawet już do plewienia nie dopuszczam bo połowę roślinek tracę
ot i taka pomoc
a co starsze to szkoda gadać nawet już do plewienia nie dopuszczam bo połowę roślinek tracę
Witaj, Edytko!
Bardzo mi się podoba ten jasny róż u tulipanów oraz fuksja - to moje ulubione barwy.
Córka zrobiła bardzo udane zdjęcia, gratulacje
Moja już dorosła córka nie przejawia póki co aktywności w tematach ogrodowych, ale nasz zakątek bardzo lubi i z przyjemnością odpoczywa na leżaku ;-) Pewnie jej się zmieni, jak będzie miała własny kawałek ziemi.
Dobrego piątku i całego weekendu!
Bardzo mi się podoba ten jasny róż u tulipanów oraz fuksja - to moje ulubione barwy.
Córka zrobiła bardzo udane zdjęcia, gratulacje
Moja już dorosła córka nie przejawia póki co aktywności w tematach ogrodowych, ale nasz zakątek bardzo lubi i z przyjemnością odpoczywa na leżaku ;-) Pewnie jej się zmieni, jak będzie miała własny kawałek ziemi.
Dobrego piątku i całego weekendu!
Ula, obawiam się że jak moje młodsze będzie nastolatkiem to też zmieni zainteresowania. Ale póki co mam z kim pogadać o kiełkowaniu, kolorach, zapachach itp.
Aguniu, tulipany o których wspomniałaś (szczególnie różowe) zachwyciły mnie nie tylko kolorem ale też ogromnym kwiatem. Za komplement dziękuję w imieniu córki
.
Zainteresowania czy pasje - ważne że są, choćby nawet były inne niż ogrodowe. Pozdrawiam cieplutko.
P. S. Promienny avatarek
.
Aguniu, tulipany o których wspomniałaś (szczególnie różowe) zachwyciły mnie nie tylko kolorem ale też ogromnym kwiatem. Za komplement dziękuję w imieniu córki
Zainteresowania czy pasje - ważne że są, choćby nawet były inne niż ogrodowe. Pozdrawiam cieplutko.
P. S. Promienny avatarek
- merymg
- 200p

- Od: 4 mar 2013, o 14:22
Witaj Edytko! Moja " 16-sta" już dawno minęla
A teraz kocyk, fotelik, kawka i kompeterek, tylko żeby tak niemiłosiernie nie gwizdało za oknem
Dobrze że chociaż można oglądać przecudne kwiatowe pocieszacze
Moi nastolatkowie w ogrodzie to tak różnie- męska część/sztuk 1/ do tych technicznych spraw to pierwsza, "bo ty mamuś to się na tym nie znasz", żeńska część moich latorośli /sztuk 2/ to zależy od dnia, jak poproszę o pomoc to owszem, ale muszą razem, bo jak nie to było "niesprawiedliwe". Ale młodsza z nich ma już swoje wizje artystyczne i lubi doradzać w kwestiach planowania nasadzeń. Gdy były mniejsze oczywiście był etap własnych rabatek i własnych roślinek, teraz są ciekawsze
i
zajęcia.
pozdrawiam i miłego weekendu
Małgoś
Moi nastolatkowie w ogrodzie to tak różnie- męska część/sztuk 1/ do tych technicznych spraw to pierwsza, "bo ty mamuś to się na tym nie znasz", żeńska część moich latorośli /sztuk 2/ to zależy od dnia, jak poproszę o pomoc to owszem, ale muszą razem, bo jak nie to było "niesprawiedliwe". Ale młodsza z nich ma już swoje wizje artystyczne i lubi doradzać w kwestiach planowania nasadzeń. Gdy były mniejsze oczywiście był etap własnych rabatek i własnych roślinek, teraz są ciekawsze
pozdrawiam i miłego weekendu
Małgoś
Małgoś
Małgoś, jak czytam to w różnym wieku różnie bywa z chęciami dzieci do pomocy. Jeśli ją oferują - trzeba korzystać
.Skoro już jesteś w domku to życzę miłego, spokojnego weekendu. Pozdrawiam serdecznie!
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Edytko kolejne wiosenne fotki
córeczka nieźle się spełnia w roli fotografa 
Aga, moje dziecię to "córka tatusia", którego hobby to fotografowanie. Chyba muszę wiosną uśmiechnąć się do niego o parę lekcji, bo męczę Was strasznie moimi "telefonowymi" zdjęciami
.Udanego weekendu 
- aage

A córunia tatunia, wiem coś o tym też taką jestem
Pytaj jeśli chcesz może w sferze fotografii będę mogła coś podpowiedzieć.
Tobie również miłego weekendu, ja jeszcze godzinka i lecę cieszyć się weekendem.
Jutro planuję wyskoczyć do ogrodu i działać
Pytaj jeśli chcesz może w sferze fotografii będę mogła coś podpowiedzieć.
Tobie również miłego weekendu, ja jeszcze godzinka i lecę cieszyć się weekendem.
Jutro planuję wyskoczyć do ogrodu i działać
Aga, najpierw muszę wiedzieć o co pytać
. Może lepiej póki co będę kompromitować się u mojego m. a jak już będę co nieco orientować się w temacie fotografii to chętnie skorzystam z Twoich podpowiedzi
. Skoro planujesz weekend w ogródeczku to życzę dużo
.
- aage

Jasne
Planuję, mam nadzieję, że pogoda nie pokrzyżuje mi planów
Planuję, mam nadzieję, że pogoda nie pokrzyżuje mi planów