Kwiatuchy u Madusi
Re: Kwiatuchy u Madusi
Kochane futrzaste potworki 

-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jaki fajny szkodnik
A roślinki piękne i zadbane

- madusia
- 1000p
- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Kontakt:
smolka pisze:Timmie wyrośnie na pięknego doświadczonego szkodnika![]()
Dzbanecznik cudo

-- 28 paź 2013, o 21:38 --
Szymku ja już tak mamszy--- pisze:I nadal mój kot zrzuca kwiaty. Życzę żebyś nie miała tak samo.

-- 28 paź 2013, o 21:40 --
Oj masakra z kociakami wrr..a do tego jeszcze jak dochodzą 3 psy to jużcrazydaisy pisze:Kurcze, wlasnie Miyuki udowodnila ze wypadki chodza po kotach. Uslyszalam grzechot keramzytu, w sypialni kot na parapecie, marmurki na podlodze i Norma rowniez przyziemiona. Keramzyt wymieszany z ziemia i roslinami... Kota niby glucha, ale refleks to ma - tylko mi mignela miedzy nogami.![]()

-- 28 paź 2013, o 21:41 --
Dziękuję w imieniu roślinek i szkodnikaFraszka_1 pisze:Jaki fajny szkodnik![]()

- crazydaisy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Miyuki to stara @ jest - ma jakies 6-8 lat, wiec moglaby tak stateczniej. Tylko to bezczel. Kurcze, nie pomyslalam, ze mozna by rybke, ona by byla bezkolizyjna. Dobrze, ze roslinkom nic sie nie stalo, natomiast ja stwierdzam, ze mokry keramzyt zbiera sie strasznie.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- olgierdyna
- 200p
- Od: 26 sie 2013, o 10:31
Kocurek, mały psotnik ale kochany. Dzbanecznik śliczny
- madusia
- 1000p
- Kontakt:
Kingo no to już powinna być grzeczną dziewczynką jak tyle lat ma
ale ona pewnie niechcący hihi, nie zazdroszczę sprzątania.Ja tak ostatnio miałam z kaktusami wszystko na ziemi razem z ziemią, ale oczywiście nikt nie wie co się stało.Kot, psy i moje kloniki czyli synowie wszyscy kręcą głowami to nie ja

-- 28 paź 2013, o 21:54 --

-- 28 paź 2013, o 21:54 --
Dziękuję za miłe słowaolgierdyna pisze:Kocurek, mały psotnik ale kochany. Dzbanecznik śliczny

- crazydaisy
Moje koty za nic nie chca byc stateczne. No, moze najmniejsza z nich, seniorka Futro ale ona zawsze byla dama i jak cos to walila z liscia w pysk intruza. O, dziwo, moj mlody roslin nie targa, tylko oglada i jak mu powiedzialam, ze roslinki rosna i nie lubia dotykania, tak chyba do rozumku malusiego dotarlo. Niestety, koty maja rozumki mniejsze. 

Kinga
- Dumbledore
- 500p
- Od: 2 wrz 2013, o 14:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzbanecznik jakie ma duże...te no..hmm...dzbanki oczywiście
U mojego dopiero zalążki - nie mogę się doczekać kiedy urosną

U mojego dopiero zalążki - nie mogę się doczekać kiedy urosną

- madusia
- 1000p
- Kontakt:

- hanka101
- Od: 31 mar 2013, o 09:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Twój to przynajmniej dzbanki ma

- madusia
- 1000p
- Kontakt:
Haniu
mój już tyle dzbanków zrzucił że mu kiedyś 

- WIOLETTA011
- 100p
- Od: 4 wrz 2013, o 23:54
- Kontakt:
Witaj Madziu-masz piękne kwiatki-urzekł mnie ten słoneczny kolor hibiskusa no i dzbanecznik.Co do zwierzaczka- jest młody to szaleje,ale popytaj w sklepach zoo o odstraszacze dla zwierząt-ja tak moją kotkę pogoniłam od narożnika.To preparat który nie zrobi zwierzęciu szkody a ograniczy zasięg strat.Koci ma zapach cytrynki a dla piesia- nie wiem bo mój jest spokojny- gania tylko kota po domu
- pa

Śmieć nawet w szczerozłotej misie zawsze będzie śmieciem,a róża nawet w wyszczerbionym wazonie zawsze pozostanie różą -pozdrawiam Wiola
Kaktusy i liściaste-Wiola
Działka
Kaktusy i liściaste-Wiola
Działka
- crazydaisy
Generalnie koty nie lubia zapachu cytrusow, odstrasza je (teoretycznie) swieza skorka z pomaranczy lub cytryny, ale... Chyba nie kazdego. Naszemu Tyskowi nie starcza rozumu zeby to wiedziec i jemu mozna pryskac w nos tym olejkiem ze skorki pomaranczy, a nie przerwie drzemki.
Kinga
- madusia
- 1000p
- Kontakt:
Witaj Wiolu dziękuję w imieniu roślinek, muszę popytać o taki preparat w zoologicznym
,psiak mój jest tak duży że choćby nie chciał to narobi szkody bo waży 65kg
więc jak przeleci przez ogród to masakra 
-- 30 paź 2013, o 10:45 --

-- 30 paź 2013, o 10:45 --
A to gadzina ja muszę wypróbować na moimcrazydaisy pisze:Generalnie koty nie lubia zapachu cytrusow, odstrasza je (teoretycznie) swieza skorka z pomaranczy lub cytryny, ale... Chyba nie kazdego. Naszemu Tyskowi nie starcza rozumu zeby to wiedziec i jemu mozna pryskac w nos tym olejkiem ze skorki pomaranczy, a nie przerwie drzemki.

- Brendii
- 500p
- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A sobie zaległości u Ciebie narobiłam. Hibiskus oczywiście cudny (rozkwita we mnie miłośc do nich
) ale mi się adenium podobało. Szczególnie zróciłam nie nie uwagę bo również czekam na swoje, ale te moje to ledwie z ziemi wystają. I tak miło popatrzeć, jak kiedyś będą wyglądały... A jak kwitną to już bajka! Ile Twoje już mają?
Kitek super, widać, że patrzy co by tu nabroić

Kitek super, widać, że patrzy co by tu nabroić