chyba wytrzymam
 chyba wytrzymam  
 chyba wytrzymam
 chyba wytrzymam  

teraz coraz lepiej rosną, bo jest wiosna, przed nami ciepłe, słoneczne miesiące - takie jak lubią fiołeczki
  teraz coraz lepiej rosną, bo jest wiosna, przed nami ciepłe, słoneczne miesiące - takie jak lubią fiołeczki 

jak zakwitną- doczekasz, jetem tego pewna- to będziesz miała dywan kwiatowy
 jak zakwitną- doczekasz, jetem tego pewna- to będziesz miała dywan kwiatowy  gratulacje dla pierwszego pąka
 gratulacje dla pierwszego pąka 

są śliczne, że nie można się nacieszyć
 są śliczne, że nie można się nacieszyć 
 Moją hodowlę powiększam cały czas już naliczyłam 28 odmian i nie liczę tych zwyczajnych ;D muszę się opanować bo w końcu na podłodze będę musiała je trzymać..hihihi...
 Moją hodowlę powiększam cały czas już naliczyłam 28 odmian i nie liczę tych zwyczajnych ;D muszę się opanować bo w końcu na podłodze będę musiała je trzymać..hihihi...  

doczekałaś się... nie wiem jakie odmiany masz(te do identyfikacji)- ale nawet bez nazwy są cudne
 doczekałaś się... nie wiem jakie odmiany masz(te do identyfikacji)- ale nawet bez nazwy są cudne  PETTICOAT PROMENADE i różowa pantera, wpadły mi najbardziej w oko
 PETTICOAT PROMENADE i różowa pantera, wpadły mi najbardziej w oko  cieszę się razem z Tobą
 cieszę się razem z Tobą