Roślinny pokój

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Roślinny pokój

Post »

:wit jak tam zdrowie?

Kwiaty super ;:138 czekamy na kwiaty grudnika :)
Awatar użytkownika
hanka101
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 09:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit
Mam nadzieję, że czujesz się lepiej ;:108 Grudnik będzie wyglądał obłędnie jak już zakwitnie :lol:
Anginka ma bardzo łatwy pokrój :lol:
Pozdrowienia Hania
Zapraszam do mojego wątku: Cz. 1 i Część 2
Awatar użytkownika
Karti
200p
200p
Od: 31 maja 2013, o 14:31

Post »

Zdrowie jako-tako chodzić mogę, stopa dalej opuchnięta, lekko pobolewa przy chodzeniu jak źle stanę ale damy na razie radę ;) Co chwile mały urwis podbiega do mnie by całować (chce się dostać do parapetu na co jej nie pozwalam :D )
No a co do zdrowia, czekam do poniedziałku-wtorku na opis rentgena i chirurg będzie zastanawiał się nad założeniem gipsu.

hanko anginka ma łatwy pokrój nawet jak się jej nie pielęgnuje(oczywiście pamiętajmy że podlewamy ją! :D )
Tak, tak grudnik zakwitnie to zawita do domu i będzie zadziwiał swoimi kwiatami :twisted:
Arleta
Moje wątki:
Roślinny pokój
Fraszka_1
1000p
1000p

Post »

Wyściskaj urwiska i kuruj się :wink:
Awatar użytkownika
Karti
200p
200p

Post »

Fraszko wyściskałam już tak, że teraz mała ucieka jak widzi, że idę do niej(plus śmieje się z mojego chodu :;230 )
My zaraz idziemy lulać bo to niedługo jej pora na popołudniową drzemkę a jak wstaniemy to dodamy zdjęcie największego szkodnika w domu ;:224
Arleta
Moje wątki:
Roślinny pokój
zbyszek12
100p
100p
Od: 5 lip 2013, o 17:05

Post »

Ładna kolekcja, widzę że lubisz sukulenty i kaktusy, ja tez, fajna papuga i szkic;)
pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Od: 19 paź 2013, o 20:15
Kontakt:

Post »

:wit :wit :wit Fajne kwiatuchy ;:138 a grudnik ;:167 ;:167 ;:167
Awatar użytkownika
iksja
200p
200p
Od: 29 kwie 2010, o 15:25

Post »

O ile pączków na grudniku, czekam na fotki kwiatków ;:138
Pozdrawiam Kasia
Zielony parapet;
Fraszka_1
1000p
1000p

Post »

Karti pisze:Fraszko wyściskałam już tak, że teraz mała ucieka jak widzi, że idę do niej(plus śmieje się z mojego chodu :;230 )
My zaraz idziemy lulać bo to niedługo jej pora na popołudniową drzemkę a jak wstaniemy to dodamy zdjęcie największego szkodnika w domu ;:224
O rety, to może już jej tak nie ściskaj, skoro ma dość :lol: Czekamy na zdjęcie wspomnianego szkodnika :wink:
Awatar użytkownika
Karti
200p
200p

Post »

Zbyszku - kocham w szczególności sukulenty(kaktusy też ale w trochę mniejszym stopniu) a zaczęło się od tego, że dowiedziałam się, że kalanchoe to sukulent :;230 i zaczęłam je zbierać a potem to już samo tak poszło... i również pozdrawiam :D

madusio - :wit i dziękuję za odwiedziny. Grudnik jest taki kochany ;:167 bezczelnie go wyrzuciłam na korytarz a on mi taką niespodziankę robi! :D

iksjo - dodaję ile w moich siłach ale zdrowie odmawia posłuszeństwa i muszę was zaspokoić tymi zdjęciami które dam radę w najbliższej swojej okolicy zrobić(tylko mój pokój)

Jeszcze jest jeden aloes z korytarza
Obrazek
Ale on chyba pójdzie do mojej ;:167 biblioteki :D

Fraszko A oto przed tobą szkodnik domowy nr 1 pierze takie białe bo z gruboszami w ;:3 się prażyła latem :;230
Obrazek
Powiedziałam, że taka miła pani chce jej zdjęcie to się uśmiechnęła pięknie ;:224

Moja begonia stale kwitnąca poszła do kosza, cóż, jest to jednak kwiat jednoroczny a ja w oszukiwaniu matki natury słaba jestem i nie miałam siły ją przezimować ;:306 spotkamy się w wiosnę ponownie ;:204
Arleta
Moje wątki:
Roślinny pokój
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 09:45

Post »

Fajny szkodnik. Tez mam takiego specjaliste od wykopalisk w doniczkach. ;:172
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Karti
200p
200p

Post »

crazydaisy - moja to jeszcze nie wykopuje, ale lubi ziemię rozsypywać po dywanie(gdybym jeszcze miała panele podłogowe a tu dywan i lataj kobieto z odkurzaczem co tylko złapie za doniczkę(a wycwaniła się bo wchodzi pierw na łóżko a potem w stronę parapetu ;:185 ) no... pół biedy, że przy takim małym urwisie i tak trzeba codziennie odkurzać, żeby co chwile brudne nie chodziło :;230
Już od teraz czekam, aż zamieni się w archeologa ;:173
Arleta
Moje wątki:
Roślinny pokój
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 09:45

Post »

Mojego potwora przylapalam przy swiezo posianym pieprzu. Z kawalkiem bambusa w rece. Bambus do pojemniczka, i sru na dywan, i do pojemniczka, i sru na dywan. Jak lopatka. A chichotal przy tym! Myslalam ze udusze. :evil:
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Awatar użytkownika
iksja
200p
200p
Od: 29 kwie 2010, o 15:25

Post »

Moje szkodniki już troszkę większe i na szczęście niechętne do grzebania w ziemi ;:306
Pozdrawiam Kasia
Zielony parapet;
Awatar użytkownika
Karti
200p
200p

Post »

Czytałam w twoim wątku o tej sytuacji i również chichotałam :;230 Dlatego ja w ogrodzie jak się go w końcu doczekam to zamierzam zrobić piaskownicę i jedną rabatkę dla specjalnej osoby ;:108

iksjo od zawsze takie są czy wytrenowane tak? ja wolę, żeby moja czytała książki w tym wieku(noo oglądała :D ) a jak podrośnie to rozpoczęła przygodę z zieleninką :lol:
Arleta
Moje wątki:
Roślinny pokój
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”