Mały azyl Ulki
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mały azyl Ulki
Ulka jaka jasność zapanowała nad domkiem .Będziesz mieć dużo jaśniej w domku .Fajne stroiki 

Dzięki, jaśniej ale i zdrowiej. Owszem, w upalne lato dawały chłodny cień, ale z kolei starczył poranek a ja musiałam wewnątrz domku łazić w grubym dresie do południa. No i wilgoć zaczęła niestety działanie niszczycielskie. Ale cieszę się, że to już za mną.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja cie Ulcia
Szkoda ze nie mogłam ich zabrać do siebie 

Kasiu gdyby się dało - pewnie chętnych by nie brakło, nawet bym sama załatwiła transport 
Zostaną mi w pamięci, a patrząc na świerki wysadzone na wsi, będę mogła cieszyć się na nowo, za to także, że te nowe posadzone w najodpowiedniejszych miejscach, gdzie będą mogły rosnąć do ich naturalnego końca. Z daleka od budynku.

Zostaną mi w pamięci, a patrząc na świerki wysadzone na wsi, będę mogła cieszyć się na nowo, za to także, że te nowe posadzone w najodpowiedniejszych miejscach, gdzie będą mogły rosnąć do ich naturalnego końca. Z daleka od budynku.
Święta tuż tuż. Nowy Rok też do nas biegnie.
Nie wiem jak Wy, ale jak przyjdzie styczeń, to pierw będę myślała o pobieleniu drzewek jak się ociepli na +, a potem będę liczyła dni do lutowych i marcowych - zasiewów
No i być może w styczniu kupimy tunel :fly:
Ale póki co cóż, nogi mnie bolą więc porządki odkładam ale chyba pójdę piec ciasteczka.
A to dzisiejszy wypad z córcią do Lublina, obie mamy po foteczce :rotfl1: :rotfl1: :rotfl1:

Uploaded with ImageShack.us
Nie wiem jak Wy, ale jak przyjdzie styczeń, to pierw będę myślała o pobieleniu drzewek jak się ociepli na +, a potem będę liczyła dni do lutowych i marcowych - zasiewów

No i być może w styczniu kupimy tunel :fly:
Ale póki co cóż, nogi mnie bolą więc porządki odkładam ale chyba pójdę piec ciasteczka.
A to dzisiejszy wypad z córcią do Lublina, obie mamy po foteczce :rotfl1: :rotfl1: :rotfl1:

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Ulcia , wiem , że świerczki nie były na swoim miejscu , mimo wszystko szkoda ich.
Masz rację , za mała działeczka na tak wielkie drzewa . Co pieczesz

- JAKUCH
No to Ulka Wesołych świąt jak masz już fotkę z Mikołajem a świerczki zagospodarowane więc nie ma co żałować .Życzenia w wątku świątecznym
Z dźwiękiem dzwonów wigilijnych,
wraz z opłatkiem,
w dzień Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia
Zdrowia, szczęścia i radości, spełnienia marzeń - Ula z rodziną

A to przy okazji:
Maleństwo na stoliku, świeci się na zielono także:)

Coś cosiowo na komodzie

Pamiątka od Kasi też stanęła na honorowym miejscu

Nie bawiłam się w stroiki wiązane, narobiłam ich w tym roku już kilka, wykorzystałam swój niezawodny koszyk

A to maleństwo na pół szerokości przedpokoju

wraz z opłatkiem,
w dzień Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia
Zdrowia, szczęścia i radości, spełnienia marzeń - Ula z rodziną

A to przy okazji:
Maleństwo na stoliku, świeci się na zielono także:)

Coś cosiowo na komodzie

Pamiątka od Kasi też stanęła na honorowym miejscu

Nie bawiłam się w stroiki wiązane, narobiłam ich w tym roku już kilka, wykorzystałam swój niezawodny koszyk

A to maleństwo na pół szerokości przedpokoju

- JAKUCH
Fajne stroiki i choinka .Musi fajny zapach roznosić sie w całym domu .Miłego świętowania Ulka
Witaj Ula
Piękne stroiki porobiłaś z tych świerków
. trzeba było porobić ze wszystkiego i sprzedawać- już by było na nowe roślinki 
Piękne stroiki porobiłaś z tych świerków

Pozdrawiam. Ewa
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Hej,hej Ulka
Szalejesz jak zawsze-takiego świerka wyciąć?! Dobrze że pamiątkowe zdjęcie masz i stroikowy zapach choć przez chwilę pocieszał Cię że nie na marne poszło to wycięcie
Ulka nie mów że na poważnie będzie u Ciebie tunel-czyżbyś nowalijki miała w palnie czy to na kwiatowe siewki?
Przeszukałam notes i za nic nie mogłam znaleźć nr tel domowego do Ciebie a na kom nie mam bo zmieniłam i nie mam zapisanych....tylko jak Ty mi teraz prześlesz
Pozdrawiam serdecznie

Szalejesz jak zawsze-takiego świerka wyciąć?! Dobrze że pamiątkowe zdjęcie masz i stroikowy zapach choć przez chwilę pocieszał Cię że nie na marne poszło to wycięcie

Ulka nie mów że na poważnie będzie u Ciebie tunel-czyżbyś nowalijki miała w palnie czy to na kwiatowe siewki?
Przeszukałam notes i za nic nie mogłam znaleźć nr tel domowego do Ciebie a na kom nie mam bo zmieniłam i nie mam zapisanych....tylko jak Ty mi teraz prześlesz

Pozdrawiam serdecznie

- Alina-277
- 200p
- Od: 3 sty 2011, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie wiedziałam że nasz tu wątek .....przypadkiem wpadłam....Witam Cię tu w Nowym Roku .....wpisuję żeby nie zginął mi wątek...
Pozdrawiam... Alina .
Witajcie dziewczyny.
Zaległam pokonana przez okrutną grypę, ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Dziś niby już lepiej ale z kolei kompletnie nie mam sił.
Zaległam pokonana przez okrutną grypę, ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Dziś niby już lepiej ale z kolei kompletnie nie mam sił.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Ulka witam Cię w Nowym Roku
i...zdrówka życzę

i...zdrówka życzę

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Ula a moja -Twoja gałąska jest śliczna ...ja chyba ja zasuszę czy co?