Ogród teściowej, który wzięłam pod swoje skrzydła cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród teściowej, który wzięłam pod swoje skrzydła cz. 2

Post »

masz piękne lilie Elizo (lelije jak mawia moja starsza znajoma z ogrodu :))
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26

Post »

Cieszę się, że życzenia mogłam Wam złożyć osobiście, w Sulejowie ;:196 .
I z tego, że wszystko się udało, ślub z weselem i podróż ;:oj .
Wróciłaś do codzienności, kolorowej i kwitnącej, pracowitej, jak czytam.
Nawet sąsiada zadziwiłaś?
Prawdę mówiąc, to teraz takie gorąco, że pracować można tylko rano i wieczorem.
Nie dziwi siesta w południowych krajach :lol: .
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
Mirabela
1000p
1000p
Od: 30 wrz 2011, o 14:12

Post »

Elizo, jako nowo upieczona teściowa ( 2.06.) i teraz (7.07), życzę wspaniałego życia, dużo radości, potomka, miłości, powodzenia w nowo rozkręcanym interesie - samych sukcesów!!
A "robótki " na posiadłości to nie zazdroszczę. Jesteś bardzo dzielna i zaradna ;:196 dla Ciebie.
ibizaa
1000p
1000p
Od: 9 lut 2011, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Keetee miło mi że się podobają :lol:

any57 cieszę sie bardzo, że podobają się :)

elsi tak wszystko się udało i jesteśmy bardzo zadowoleni :) ale jak wpomniałaś, wróciło się juz do codziennosci ale za to szcześliwa bo teraz codziennie moge dogladać co sie dzieje w ogrodzie a nie tylko w weekendy jak bylo jeszcze do niedawna :tan
Tak, upały niesamowite są i ja chętnie taką sieste bym sobie zrobiła, bo naprawde aż nie chce się z domu wychodzić...

Mirabela no prosze to w tym roku 2 wesela swoich pociech wyprawiasz???
Dziękuję z całego serducha za wszystkie życzenia ;:167 ;:196

Jak obiecałam, dodaję zdjęcia z Malediw... póki co pierwsze pokaże tamtejsze zwierzątka :lol: mam nadzieję że zanudzać nie będę :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jeśli chodzi o zwierzątka to by było na tyle, z czasem dodam jeszcze roślinki i widoczki :D
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Jakie piekne zwierzaki a ta rybunia na obiadek ...niczego sobie ,mozna pojeść.... :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Igor _ 89
500p
500p
Od: 17 lip 2011, o 22:45

Post »

Elizko, czekam za zdjęciami z roślinkai, pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Alina-277
200p
200p
Od: 3 sty 2011, o 12:53

Post »

Witaj Elizko ...miło że wróciliście zdrowi i cali , że was nic nie porwało!!!!..Lelije (jak mówią starsi ) masz przepiękne i taka ilość...mieczyki już Ci kwitną bardzo ładne kolory ...moje zaczynają rozkwitać...czekam na zdjęcia roślinek i widoczków egzotycznych....nie przepadam za tymi egzotycznymi zwierzątkami...
Pozdrawiam... Alina .
Luki10
200p
200p
Od: 25 cze 2011, o 16:23

Post »

Witam
Masz piękne lilie, uwielbiam je. Pas tulipanów pod płotem robi wrażenie. Zwięrzątka z Malediw bardzo ciekawe w szczególności ta wielka ryba :D
Pozdrawiam Łukasz!
Ogród Łukasza
myszka
200p
200p
Od: 9 lip 2011, o 18:03

Post »

Świetne zdjęcia z podróży ;:138 ,są super pamiątką.Kiedyś będziesz snuć opowieści dzieciakom....... ;:7 Dziękuje serdecznie za paczkę z cebulkami .Była zaskoczeniem.Ponieważ nie mogę pisać w wątku sprzedażowym tutaj chce Ci podziękować i wychwalić cebulki,zdrowiusieńkie,śliczne.Polecam zakupy u Ciebie i dziękuję za zaufanie
Pozdrawiam!!!
myszka
200p
200p

Post »

Skleroza nie boli.... ;:223 Jeszcze chciałam podziękować za duuuuużą ilość nasionek lwich paszczek ;:77 -moich ukochanych roślinek z dzieciństwa ;:cm .Serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam!!!
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Keetee noo tą rybeczką nakarmili chyba cały hotel na kolacje i pewnie im jeszcze zostało :D

Igor _ 89 dodam, dodam tylko jeszcze troche cierpliwości plissss bo dosłownie nie mam na nic czasu :(

Alina-277 cieszę się że kwiaty podobają sie :lol: u mnie jeśli chodzi o mieczyki w gruncie dopiero jeden cos zaczyna jakiś kolorek pokazywać, ale całe mnustwo jeszcze nie ma w ogóle kłosa :? zdjęcia oczywiście powoli bo powoli ale dodam :)

Luki10 witam nowego gościa :wit dziękuję za te miłe słowa :tan oczywiście zapraszam częściej ;:108

myszko witam i Ciebie w mych skromnych progach ;:196 dziękuję za tyle miłych słów :oops: jest mi naprawde bardzo miło ;:196

A teraz roślinki... nie wiele ich jest, bo szczerze powiedziawszy nawet nie ja robiłam te zdjęcia tylko mój M :D więc nazw też nie znam :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

a teraz jeszcze zdjęcia zaa płotu gdzie jest tunel, warzywniak i troche kwiatów które mialam dodac co zastałam jak przylecieliśmy a potem jak już oplewiłam :D

"przed" i "po"
Obrazek Obrazek

"przed" i "po"
Obrazek Obrazek

"przed" i "po"
Obrazek Obrazek
Obrazek

i jeszcze pare fotek nowo kwitnących mieczyków w tunelu :D
15 Obrazek35 Obrazek53 Obrazek65 Obrazek79 Obrazek86 Obrazek102 Obrazek114 Obrazek117 Obrazek 121Obrazek
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Elizko witaj po powrocie ;:168 ;:196
Takie zwierzątka to ja wolę podziwiać na fotkach albo w Zoo. Z wyjątkiem królika, ten krzywdy nie zrobi ,reszty wolę nie tykać ;:185 ;:185 Nasze ogrody na naszej głowie, też jak widzę przekonałaś się . Szybko Ci poszło z chwastami, pewnie ze dwie przyczepy było. ;:224 ;:224 Ja nie ,,gonię '' mieczyków, mam lilie i liliowce , niedługo one będą królowały. Nieżle się zapowiada. Duże i mają już częściowo pączki. ;:333
myszka
200p
200p

Post »

No ...nieźle się napracowałaś ;:180 .Mieczyki piękne ;:138
Pozdrawiam!!!
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Tadzikkk cześć ;:196 kuuurcze kiedy i ja dotrę do Twojego wątku :oops: już mi tak głupio od wszystkich bo zaległości mam masakryczne we wszystkich wątkach :oops: i dosłownie nie ma kiedy zajrzeć do każdego - brak czasu, teraz będę ciągle na niego narzekać :?

Co do ogrodu to nawet ciesze się że tesciowa go nie plewiła, bo kiedyś powyrywała mi floksy szydlaste myślać że to chwast, więc dostała ode mnie zakaz tykania czegokolwiek :lol: Chwastów uzbierał się cały kompostownik ( noo właśnie nie pochwaliłam się jaki kompostownik zmajstrował mi moj M :lol: ).
Tadziu ale ja nie "gonię" mieczyków posadziłam tam tylko te malutkie cebuleczki przybyszowe i w paru odmianach trafiły się większe cebulki to zakwitły bo takto cała reszta posadzona w ogrodzie :D

myszko ojjj niecały dzień zajęła mi ta robota - bardzo szybko się wyrywało chwaściki bo były naprawde wielkie to nie trzeba było paluszkami przy ziemi ich chwytać no i ziemia była morka to wychodziły jak nóż z masła :;230 cieszę się że podobaja Ci się one ;:224

Barabella teściowej to tam sjo rybka co ja robię :lol: zaraz sprawdzę co to za odmiana... u siebie mam go pod nazwą "wrota raju"

jeszcze lilie pokaże które pozakwitały ...
23 Obrazek24 Obrazek Obrazek28 Obrazek48 Obrazek73 Obrazek76 Obrazek80 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kolejne czekają w kolejce na kwitnienie, choć w tym roku sporo odmian mi wymarzło ;:145 w zeszłym roku coś pąki pozjadało a w tym roku mrozy - ciekawe czy doczekam roku kiedy zakwitną mi wszystkie posadzone ;:224
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”