Jeszcze kilka zdjęc kwiatów z działki.W tym roku wszystko kwitnie wczesniej a przez te upały i krócej.Właściwie duzo kwiatów kwitnie w tym samym czasie i dlatego jest tak kolorowo
Wszystkim dziękuje za odwiedziny ;:12 Wieczorem wkleję następne zdjęcia z ogrodu bo rozkwita teraz wiele kwiatów.
KaRo- gozdziki mozesz teraz wysiac- nasiona i na przyszły rok też będziesz je miała
Grzesiu -masz na mysli ogród różany?Znajduje się przy ul.Wojska Polskiego na wysokości Rajskiego Ogrodu-to taki sklep.Poszukaj w internecie coś o tym ogrodzie bo ma on tradycje przedwojenne.Może pod hasłem ''Różanka''A jeśli interesuje Cię dawny Szczecin to jest taka strona www.sedina.pl .Tam jest dużo ciekawych zdjęć o tamtych czasach.
Pięknie napisałaś Grażynko ;:25 .Żeby tam tak było-miejmy nadzieję.Nawet ,jak jestem w domu to myślę o moich kwiatkach na działce
Daga -ja jeszcze nie byłam.Ostatni raz odwiedziłam to miejsce będąc dzieckiem.Róże są jeszcze młode i dopiero jak się rozrosną to będzie na co popatrzec .W wolnej chwili tam zajrzę
Bardzo ładnie w tym roku rozkwitł powojnik 'Prince Charles''.Jest to wdzięczna odmiana bo w ogóle nie choruje,nie przemarza i kwitnie bardzo obficie.Własnie próbuję go ukorzenić bo nie mogę dostac sadzonki.
A tego świerka znalazłam kilka lat temu wyrzuconego zimą na smietnik.Pomyślałam ,że może się uda i choć chorował przez dwa lata to jednak udało się.
A ten świerk nalezy do starszego syna.Został posadzony ,jak miał kilka mies.Przez jakis czas rośli równo ,ale teraz musiałam obciąć czubek bo zasłaniał swiatło w pokoju.
Cedr nalezy do młodszego i mam nadzieję ,że też go kiedyś przerośnie