Mój wiejski bałagan.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój wiejski bałagan.

Post »

Też mam w planie rabatę-różaną. Przyszły już trzy paczki, a róż nie ma gdzie sadzić :oops:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Ateno :wit
Trafiłam do Ciebie od Ewy i już na otwarciu wątku trafiłam na piękne widoki ;:138 Masz ładny teren i całkiem spory ogród! Widać, że nie jesteś amatorką w temacie, radzisz sobie bardzo dobrze :uszy Masz domek i ogród z klimatem, wygląda bardzo przytulnie ;:63 Taki "potargany" klimat pasuje do Twojego ogrodu, ja bym go na siłę nie próbowała uporządkować, podoba mi się taki jaki jest. Wszyscy planujemy, potem koncepcje się zmieniają...a gdy wydaje na się, że już jest wszystko dograne.. z planów wychodzi co innego i tak czasami jest lepiej. Nie przejmuj się, inspiracja sama przyjdzie.
Aaaa, czy masz u siebie malwy? Idealnie pasują do płotu i Twojej dziękuję.. ;:224
Fajnie, że trafiłam do Ciebie już teraz, mogę śledzić Twoje poczynania od początku ;:65
Pozdrawiam serdecznie :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Bywałam tu wcześniej :) , piękna działka, piękne widoki i tylko nie wiem skąd Wy takie piękne domki wynajdujecie. Dopiero co byłam z rewizytą u Pat i oczy mi wyszły z orbit a teraz jestem u Ciebie i widzę klimatyczny drewniany domek, u nas drewnianego domu nie można uświadczyć :? Atenko ja w zeszłym roku kupiłam również dużo kann, przez internet, i prawie wszystkie takie jak Ty ale mi się totalnie wymieszały, teraz mam nadzieję że jak będą kwitły to sobie u Ciebie zidentyfikuję swoje :heja , chyba że Tobie też się wymieszają. Mój patent na oznakowanie roślin był "do bani" i teraz nic nie wiem. Pewnie już dawno śpisz ale mimo wszystko dobrej nocy życzę.
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21

Post »

Ewcia, piękna pogoda na weekend się zapowiada, więc za szpadel, grabki i co tam jeszcze chcesz i do dzieła- tworzyć różaną rabatę. Mnie też to czeka, bo zamówiłam róże od Choduna :D 4 to pnące i mam już dla nich pergolę i miejsce, a pozostałe...hmmm ...pewnie zanim przyślą znajdę im miejsce. Trzeba wykorzystać sprzyjającą pogodę.

robaczek_Poznan dziękuję za wizytę i miłe słowa. Takie opinie dają radość. Malwy mam,ale tylko dwie. Zebrałam z nich nasionka i w tym roku roku wysieję. Zakwitną za rok :tan Tak sobie myślałam, że ładnie będą wyglądać obok ogrodzenia, które zakrywa kompost. Jest tam dużo słonka,więc chyba im się spodoba.

Jagódko, miło,że wpadłaś i zapraszam częściej. Też wpisałam sobie Twój wątek i z uwagą będę śledzić tworzenie przez Ciebie ogrodu. Kanny mam od Janusza, który jest guru w temacie kannowym na forum. Na razie siedzą w donicach z powtykanymi etykietami zrobionymi przez Janusza. Gdy wysadzę je na rabatę powtykam przy każdej znaczniki, bo sporo się tego zrobiło i pogubię się bez ściągawki :D Już nie mogę się doczekać kwitnienia.
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Witaj Anetko :wit ale słoneczko przyszło cudne...będzie szaleństwo ogrodowe :heja jakie rózyczki zamówiłas...ja tez tam sie skusiłam na Pastelle , Haidi, Jaśminę ,Pomponellę , Feligonde ...coś tam i Mozarta ;:65 ;:65 ;:65
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p

Post »

Keetee miło,że mnie odwiedziłaś. Zaglądaj częściej, zapraszam. Dzięki za miłe słowa. Zamówiłam 2 pnące sympathie, 1 golden showers, rabatowe bonica i frendship, olimpisches oraz kanadyjską. Wpadłam w szał zakupowy tej zimy i wiosny. Dopóki było daleko do wysadzania, to zamawiałam, a teraz się martwię, gdzie się z tymi nabytkami podzieję. Bo M jak bastionu pilnuje swojego trawnika, a ja po cichaczu i podstępnie wyrywam mu centymetr po centymetrze na swoje kwiaty :;230
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ta zima tak zrobiła,ze trzeba sie było leczyć zakupami :roll: też mnie wzięło na pokuszenie, głównie wpadłam w róże ;:136 teraz planuję co gdzie ..... ;:108 zanim zaczną napływać :wink:
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p

Post »

Mam to samo, po nocach nie śpię i kombinuję co i gdzie :;230 Ale to taka terapia. Zaczęła się wiosna i plany zostaną przekute w czyn ;:138
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

jej dopiero zabaczyłam jakie szaleństwo cannowe będzie u Ciebie i mieczyki od Anity...obłędnie będzie. Tez należę do szczęśliwców co maja canny od Janusza
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p

Post »

W tym roku dostałaś od Janusza czy wcześniej? Moje już siedzą w donicach. Wcześniej miałam zwykłe indica, ale zachorowałam na odmianowe, gdy pooglądałam Januszowy watek o kannach :D
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Kontakt:

Post »

Piękny ten Twój ogród. Spacerując po nim czuję się jak bym znów była małą dziewczynką na wakacjach u babci na wsi. ;:170 ;:170 ;:170
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p

Post »

Jeszcze dotrą trawy od Mariusza, hosty i żurawki o Igi, liliowce od Emila i clematisy.

-- 16 mar 2012, o 08:02 --

beatann miło Cię gościć. Zaraz pędzę do Ciebie :uszy
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
magnolia15
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2009, o 14:53

Post »

:wit
Czyli czeka Cię mnóstwo przyjemnej pracy,sporo zamówień czyli sama radość.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ojejuniu Anetko super zrobiłaś ,ze od razu takie nasadzenia.....szybko doczekasz sie piorunujacego efektu ;:63 ;:63 trawy tez kocham, dosadziłam kilka ubiegłym sezonie ;:108 hosty i zurawki....to nieuleczalna choroba ;:14 Jeśli chodzi o canny to dostałam Stutgart mój wymarzony , a niedawno full nasion wiec pobawię sie wewłasne maluszki ;:108
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p

Post »

Uciekam do szkoły, do zobaczenia po weekendzie. W sobotę gotuję rosół na kuchni węglowej...mniamm...Ja na grządki a rosołek będzie sobie pyrkał na płycie.Kto gotował na fajerkach rosół, ten wie, że takiego smaku nie uzyska się na gazowej kuchni

Obrazek
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”