W.o...Psach - 3cz.(07.05-07.10)
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ma zdrowie,w tym wieku i na dodatek jeszcze miłość do rotwailerki.Gratululacje-Rocky!!!
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Ponoć właściciele jamników dzielą się na dwie grupy:tych co śpią z jamnikami,oraz tych co się do tego nie przyznają.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Kontakt:
To się tyczy chyba większości rasPonoć właściciele jamników dzielą się na dwie grupy:tych co śpią z jamnikami,oraz tych co się do tego nie przyznają.

Jako, że to forum ogrodnicze wstawiam fotki "Suki ogrodniczki"

Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Nie może tu zabraknąć bardzo grzecznego psa Prota 
Najlepsza zabawa ze sznurkiem
Pies brodzący
Z koleżanką z sąsiedztwa
Pies nurkujący
Prot jest z nami od lutego 2007, ma prawie trzy lata, niewiele wiadomo o jego wcześniejszych losach, ale oczywiście jest najmądrzejszy i najpiękniejszy ze wszystkich psów na świecie. Poza tym nie brudzi w ogrodzie (świerczek po intensywnej kuracji już dochodzi do siebie), wykopał tylko kilka dziur (za to za każdym razem jest to lej po bombie), warczy na obcych, nie sypia w moim łóżku (jeśli jestem w pobliżu), jest niewybredny (tzn. chętnie zagląda do kosza na śmieci), śpiewa, kiedy się zakocha, ma świetny, acz wybiórczy słuch, ma niewinne spojrzenie aniołka, umie prowadzić mnie na smyczy (tzn. trzyma mnie za dłoń i prowadzi na trawnik, albo swoje posłano, albo do miski), siusia na rozkaz "Lej!" (to pozostałość po chorobie, kiedy siusiał co godzinę, a ja za każdym razem powtarzałam "Lej! Dobry pies!), uwielbia drapanie i głaskanie (a więc i wyczesywanie i szukanie kleszczy), umie pić na leżąco, no i w ogóle jest super! Nie ma takiego drugiego psa!!!

Prot jest z nami od lutego 2007, ma prawie trzy lata, niewiele wiadomo o jego wcześniejszych losach, ale oczywiście jest najmądrzejszy i najpiękniejszy ze wszystkich psów na świecie. Poza tym nie brudzi w ogrodzie (świerczek po intensywnej kuracji już dochodzi do siebie), wykopał tylko kilka dziur (za to za każdym razem jest to lej po bombie), warczy na obcych, nie sypia w moim łóżku (jeśli jestem w pobliżu), jest niewybredny (tzn. chętnie zagląda do kosza na śmieci), śpiewa, kiedy się zakocha, ma świetny, acz wybiórczy słuch, ma niewinne spojrzenie aniołka, umie prowadzić mnie na smyczy (tzn. trzyma mnie za dłoń i prowadzi na trawnik, albo swoje posłano, albo do miski), siusia na rozkaz "Lej!" (to pozostałość po chorobie, kiedy siusiał co godzinę, a ja za każdym razem powtarzałam "Lej! Dobry pies!), uwielbia drapanie i głaskanie (a więc i wyczesywanie i szukanie kleszczy), umie pić na leżąco, no i w ogóle jest super! Nie ma takiego drugiego psa!!!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- kogra
- Przyjaciel Forum
Jeszcze parę słów o mojej Tince-uwielbia wszystko aportować nie tylko z lądu ale przede wszystkim z wody(nikt jej tego nie uczył).

Umie obierać truskawki z krzaczka i podkradać cukier z cukiernicy kiedy nikt nie widzi.

Umie obierać truskawki z krzaczka i podkradać cukier z cukiernicy kiedy nikt nie widzi.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki