Grażuś-ale skąd-właśnie to miłe,że reaguje ten kto pierwszy przeczyta pytanie,prośbę.
Reniu a adresy szkólek szukaj w poniższym linku
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=41&t=20770
Poza tym korzystamy z pomocy Deirde,która zbiorowo zamawia róże w szkólkach niemieckich ,czeskich,serbskich,francuskich.
-- 07 12 11 07:53:37 --
danutab pisze:Aniu tam też przy płocie rośnie róża z listy Dr Jamain niestety nie kwitł jak tam byłyśmy. Za to widziałam kwitnącą drugą z mojej listy Lavender Ice była piękna. Znalazłam ją w szkółce Francuskiej ale dopiero niedawno bo gdybym widziała ten link wcześniej pewnie bym ją zamówiła jak Gosia robiła zamówienie. Może będzie jakieś zbiorowe zamówienie w przyszłym roku to może będę ją miała.
Danusiu na pewno zamówienie do Francji wyjdzie,bo przecież piękne krzaczory przyslali więc ochotników nie zabraknie.
Dr Jamain uraczył mnie niezwykłą barwą kwiatow no i ilością.Szkoda,że nie powtórzył.Ale w tym rogu jest też posadzony Ulrich i on ratował widok swoimi kwiatami,które są duże,malinowe i pachnące.
-- 07 12 11 07:58:35 --
Tosia1 pisze:Renato, wejdź głębiej w linki Ani, to się dowiesz.Albo wejdź do Majki - Edulkot. Tam dopiero jest szok!!!!
Tosiu kochanie-nie potrzeba grzebać w moich linkach(szkoda czasu) bo jest specjalny dział-gdzie kupić róże-ten link ,który podalam wyżej.