Faktycznie, juczka bardzo ładna , ale cena też ładna .
Mniodkowa - najlepiej, to przed wyjazdem sprawdź sobie na ich stronie. Tam można zobaczyć dostępność we wszystkich ikeach. Nie wiem tylko, na ile te informacje są aktualne .
o rany jaka wielka
zdecydowałam - chcę parapetową mam gdzie postawić miejsce na komodzie luźne a na podłodze nie ma już przez te kwietniki gdzie poza tym ta cena...
ale wyobrażam sobie Twoją radość przy tym wycieraniu liści i pryskaniu normalnie teraz jak będe wycierać kwiatki będę o Tobie myśleć
ale info o sprawdzaniu daty bardzo przydatne, nie wpadłam na ten pomysł.. nie wiedziałam, że takie informacje w ogóle są umieszczane a na www można faktycznie spr dostępność produktów, nie wiem jak kwiatki ale inne rzeczy są aktualne, kiedyś się tym sugerowałam i sprawdziło się
Ale cudo ta Jukka. Rwewelacja-uwielbiam takie rośliny
Mniodkowa-w B ostatnio był wyjątkowo duży wybór roślin. Do tego każda sztuka była świeżutka, sprawiała wrażenie zdrowiuśkiej no i w sumie wszystkie ceny były super. Gdybym miała więcej czasu, to dopiero wyjechałabym "załadowana"
Dziękuje dziewczynki Juka też mi się podoba, tylko teraz zastanawiam się jak ją skrócić kiedy urośnie ten pióropusz.
Stokrotkania wiem, szukałam jakiejś kropelki ale nic w domu nie miałam, próbowałam związać brązową nitką - nie za bardzo trzymało więc dałam taśmę, ale to i tak rozwiązanie tymczasowe więc..
A co do B - faktycznie - u mnie też jest naprawdę dużo roślin, duży wybór chyba im schodzą no i ceny też są bardzo odpowiednie.
Znów Dracenka. Ta nieco większa niż jej koleżanka o innym kolorze.
Biedronkowa, kupiłam jak była mniejsza niż tamta, dobrze jej u mnie chociaż dwa razy zdarzyło mi się ją przelać no i dolne liście nie sterczą aż tak jakbym chciała, ale zauważyłam, że się podnoszą i nie wyglądają na aż takie zwiędnięte więc nie jest źle. No i na dole zrobił się żółty listek, wydaje mi się, że ze starości ;-)
No i najmniejszy Storczuś, byłam pewna, że to ostatni kwiatek w tym roku, a tymczasem mnie zaskoczył:
Widzicie ten kurz? ;D Zaraz będę wycierać
No i już zabieram się za rewizyty!
Dracena jest prześliczna . Ma piękne, zdrowe listki, a na nich żywe kolorki . Faktycznie, widać, że jej bardzo dobrze na Twoim parapecie . Przy okazji chciałabym pochwalić jej doniczkę - jest bardzo elegancka i idealnie pasuje do draceny .
Na koniec ogromne brawa dla storczyka - ma cudownego kwiatuszka, no i jeszcze pączki . Będziesz mieć kolorowo przez całą zimę .
To mnie zadziwiłyście, ja przy kupnie doniczki kieruję się przede wszystkim ceną, szukam niedrogich doniczek, raczej nie plastikowych bo jakoś nie lubie, nie takich po 50 zł tylko takie do 20 zł. I lubię raczej proste, w jednym kolorze, w podobnych mam 4 kwiatki - 2 trzykrotki i 2 draceny A te mi się spodobały bo są błyszczące i mają ładny kolor
Cieszę się, że Wam się podoba.