no własnie o to chodzi że ja też była zdziwiona ... ukorzeniłam stoi w ziemi już na parapecie ale nie zakrywałam jej workiem...no zobaczymy co z tego będzie:)
... przytaszczyłam, w paczuszce dostałam...dzisiaj dwa kwiatuchy zakupiłam, trzasnęłam foty mamy kwiatów, jutro w pracy zrobię żeby Wam pokazać co ukrywam jeszcze ... ale na to wszystko potrzeba czasu...a mi się zachciało malowanie mieszkania... więc pokażę później co się u mnie chowa i u mamy i w pracy:) i nadrobić będę musiała to co mnie omija - czyli oglądanie Waszych piękności... tak więc zapraszam Was do mnie na nowości - nie nowości:)
a teraz mykam bo padam chociaż to jeszcze nie tak późno...
Nareszcie 5 min dla mnie ... a tutaj tyle zaległości ... nie wiem kiedy ja poczytam i oglądnę co tam u Was słychać co Wam przybyło itd. ... ale dam radę noc jest długa:) a zatem chciałam Wam pokazać to co obiecałam - co w paczuszce dostałam, co kupiłam ect. no więc zaczynam...
najpierw co przytaszczyłam w ostatnim czasie (z pracy albo z pracy od mamy:) )
mam już benków 3 w domu ale ... ten ma takie ładnie gufrowane listeczki
więc beniu stoi we wodzie razem z hojką ;)
a to dostałam w pracy - straszne jakieś to biedactwo - ciekawe czy coś z niego będzie - jak tak kwiatka można było wymęczyć - a obok listek fiołka ponoć białego
a teraz zakup od Kasia86 bardzo dziękuję za paczuszkę - jestem bardzo zadowolona z tego co tam zobaczyłam - byłam w pracy jak listonosz przyniósł paczkę - jak myślicie doczekałam końca pracy żeby oglądnąć moje nowe roślinki?
oto one
jeszcze raz dziękuję za te cudeńka:) jestem cała w skowronkach
a dziękuję:) zapomniałam pieniążka takiego maciupeńkiego sfotografować - się poprawię jutro mu trzasnę foto i jeszcze mojemu nowemu nabytkowi (kolejnemu zresztą ) tak w ogóle to też je Wam pokażę tylko może jutro... żeby Was nie zanudzić dzisiaj
Aga tak nudzić to ja się lubię, chyba zresztą my wszyscy to lubimy
Nabytki bardzo pięknę zwłaszcza ta multiflora
W super stanie dotarła i pączusie utrzymała za pakowanie dla Kasi
pączusie chciały mi zrobić niespodziankę a do tego sprawiła mi jeszcze większą niespodziankę bo zakwitła i ... no właśnie wydała na świat nowe ( fotki nie są zbytnio czytelne ale ... widać najważniejsze:) )
no i jeżeli nie zanudzam to pokażę co zakupiłam sobie
i jeszcze
trzeciego kwiatuszka pokażę jutro:)
a jeszcze pochwalę się narodzinami hojki
taka była...
a po kosmetyce jest taka
a jutro pokażę co znalazłam na hibkach:) ... chwilka nieuwagi i by człowiek mógł przegapić...
Śliczne nowości . Fikus i hojka powinny się raz dwa ukorzenić . Zawartość paczki super - pełna pięknych nowości. Kwiaty na hibku i hoi są przeurocze , a bananek śliczniutki. Mam nadzieję, że to wymęczone biedactwo w doniczce szybko dojdzie do siebie.
jeśli chodzi o tego bidulka z listeczkiem fiołeczka ... to i ja mam taka nadzieję jak na niego patrzę to mi smutno i szkoda go - w sumie nie wiem jak z nim postępować by go uratować bo nawet nie wiem co to za kwiatuszek:(