W listopadzie wykonałam profilaktycznie oprysk miedzianem swoje drzewka....i teraz pytanie,kiedy następny oprysk...?
 W listopadzie wykonałam profilaktycznie oprysk miedzianem swoje drzewka....i teraz pytanie,kiedy następny oprysk...?Pozdrawiam
Joanna

W listopadzie wykonałam profilaktycznie oprysk miedzianem swoje drzewka....i teraz pytanie,kiedy następny oprysk...?
Po co?gienia1230 pisze: Pryskam miedzianem wszystkie drzewka i krzewy, jak leci, i ozdobne i owocowe.

To mnie zaskoczyłaś, droga NalewkoNalewka pisze:...Moje pytanie brzmi:
- czy teraz właśnie należałoby użyć Miedzianu? A może siarczanu miedzi z mydłem potasowym?
- a co z Sylitem? Czy, kiedy, na co (które gatunki?), a także po co, albo przeciw czemu?
 Na temat Syllitu i innych oprysków wiosennych dyskutujemy od dłuższego czasu w tym:
 Na temat Syllitu i innych oprysków wiosennych dyskutujemy od dłuższego czasu w tym:

Ja się tylko odniosłam do Twojego słowapomolog pisze:. (...)Dam znać.(...)

"Dublowanie" wypowiedzi nie należy do moich nawyków... wręcz przeciwnie
 "Dublowanie" wypowiedzi nie należy do moich nawyków... wręcz przeciwnie  Więc jeśli uważasz, że warto powtórzyć (niemal słowo w słowo) to co już zostało napisane dwa, trzy razy - nie ma problemu - można przekopiować
 Więc jeśli uważasz, że warto powtórzyć (niemal słowo w słowo) to co już zostało napisane dwa, trzy razy - nie ma problemu - można przekopiować   A jeśli coś trzeba jeszcze dodatkowo wyjaśnić - śmiało pisz
 A jeśli coś trzeba jeszcze dodatkowo wyjaśnić - śmiało pisz