Hejka Kinguś , fiołeczki masz śliczne kwitnące i skrzydłuś widzę daje z siebie wszystko , zamiokulkasik mi się spodobał, ja swojego zasuszyłam tzn. za rzadko podlewałam i dopiero teraz odżywa biedaczek.
Anetta - witaj Anetko! Miło mi, że podobają Ci się moje rośliny, ja niestety u swojego zamioculasa, którego jeszcze zdjęcie nie wstawiłam ususzyłam kilka "ogonów" i wygląda to okropnie.
Zeberka4 - Zeberko, nie bądź załamana, nie każdy jest idealny i robi błędy, ale znając już fiołochorobę to nadrobisz straty.
Doti - witaj i dziękuję, to jeszcze nie wszystko, mam ukorzenione listki, więc jak maluszki się pojawią i podrosną to dopiero będzie co oglądać.
''Ludzie są jak kwiaty, stworzeni do tego, aby się rozwijać'' - André Liége
Pozdrawiam, Kinga. Moje kwiatuszki.
Witajcie, długo się nie odzywałam, a to z powodu długiego wyjazdu. Teraz za bardzo nie mam czasu na rozpisywanie się, więc chcę abyście mi zidentyfikowali tą roślinkę.. tzn. jego liścia i czy można z niego roślinkę rozmnożyć. Podobała mi się, ale szans nie było bym oskubała całą, więc wzięłam liścia i chcę się zapytać czy są jakieś szanse. nadają się do doniczek wiszących.
Pozdrawiam.
''Ludzie są jak kwiaty, stworzeni do tego, aby się rozwijać'' - André Liége
Pozdrawiam, Kinga. Moje kwiatuszki.
Witaj Kinga ale u Ciebie ładnie, podoba mi zamiakulkas, pewnie szybko nadrobi i znów będzie Cię cieszył, a jak Twoje przedszkole fiołkowe, ja przez to forum tez złapałam fiołomanię i wszędzie pełno listków w wodzie