BOŻENKO -już się cieszę. MAŁGOSIU-gdzieś czytałam ,że nornice nioe zjadają czosnków,może to jakieś choróbsko.Moje zółte zawsze dużo póżniej wychodzą dopiero mają pączki. ADAMIE- mój rh to Nova Zembla.Jest dosyc wytrzymały.
Moje iglaki z różnej wielkości przyrostami.
Zuziu, trafiłam do Twojego ogrodu dzięki zdjęciom irysów, które zrobiły na mnie wielkie wrażenie. Masz śliczny ogród- widać że z pasją go prowadzisz, tyle roślin udało Ci się zgromadzić Bardzo ładne masz krzewy, także kamienna góra i studnia zwracają uwagę
Witaj Aniu w moim ogrodzie,staram się aby rośliny dobrze się u mnie czuły,chociaż nie zawsze to wychodzi.Człowiek uczy się na błędach.
Piwonia zakwitła,ale po tych deszczach duzo pąków zamarło.
Częstym gościem nad moim stawikiem jest nasz pipilek.Zastanawia się wejśc czy nie?
Funkie mają cudowne liście zdrowe , dorodne, te deszcze
im sprzyjają, czego nie można powiedzieć o nas , mnie
wpędzają w przygnębienie, czosnki i piwonie w pełnym
rozkwicie, moje mają dopiero pączki
MAJU-hosty w tym roku cieszą się z takiej pogody i rosną DANUSIU-moje póżniejsze piwonie i żółte czosnki też jeszcze w pąkach.Pogoda niestety na ludzi wpływa inaczej niż na rośliny.
Bordowe krzewy.
W kolejności:pęcherznica,perukowiec,leszczyna krzewuszka,bez,brzoza i berberys.
Fajny reportaż z psinką (nie wiem czy by się nie obraził na takie określenie )
Świetny zestaw purpurowych krzewów, do tego mnogość kwiatów Bardzo ładne kolory.
Zuziu, jestem tu nowa i muszę powiedzieć ,że twój ogród jest cudny.Masz piękne kwiaty.A te Różowe kwiatuszki jak kończynka w trawie są prześliczne, Nie mówiąc o różowym łubinie.Wspaniały ogród . pozdrawiam