Witam Dzisiejsza pogoda wprost przepiękna ..... śnieg,deszcz,śnieg .....a u mnie na stole wiosna ,lato wyciagnęłam moje zdjęcia z ogrodu i szukałam zdjęcia lili gigant jest to córka tej lili i jeszcze kilka zdjęc moich powojników,lilii liliowca i moje dwa ulubione zdjęcia ważka i moja róża
Dziewczyny i chłopaki dziękuję za pochwały ale w porównaniu do waszych ogrodów i jakie macie piękne rośliny to bardzo Mały Pikuś.
majka300 u mnie ziemia również sam piaseczek ,ja sadze prosto w ten piasek ,tylko jak zaczną rosnąc to zasilam nawozem,troche z nimi odpowiednio porozmawiam i tyle i muszą rosnąc nie mają wyboru
Tak to prawda ,miałam kilka sztuk posadzonych koło linii kroplującej i zaatakował ich grzyb i musiałam szybko przesadzic.
Dzisiaj poczułam wiosne i zabrałam się do sadzenia sadzonek zdrewniałych ,zaobaczymy co z tego wyjdzie... Chociaż tamaryszek sama sobie zrobiłam a teraz kilka moich roslinek domowych
Właśnie oglądałam pogodę długo terminową IDZIE WIOSNA buzia aż się śmieje
Skończyłam przesadzac kobee ,no i dwie złamałam ale jeszcze 8 mam .Byłam dzisiaj w ogrodniczym i znowu nowy zakup .Kupiłam liliowca i stwierdziłam że muszę miec zakaz wchodzenia do takich sklepów
Ewo a ja zabrałam koleżance z pracy jej zakupy kwiatowe i musiała iść jeszcze raz Czy to już nie choroba
Lilie masz prześliczne , jak się ta nazywa
Jakiego liliowca kupiłaś
Też się cieszę wiosną