Kwiaty Dawida - [OGR]

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

an-ka pisze:A nie mówiłam,że jesteś Wielki.Pięknie wyplewione,a skalniaczek za chwilę będzie zieloną wysepką.(jak przekwitnie maciejka to ob iecaj,że opony wyrzucisz-szpecą całą Twoją pracę)
Aniu już nawet jutro mogę wywalić tą jedną oponę zza nasturcji,ale tę przed schodami z przodu nie bo tam jest piękna i duża maciejka...Dziękuje za miłe słowa...Pozdrawiam Cię Serdecznie

Mam teraz robótkę na wieczór :roll: Nareście skoszony ten mój trawnik z całego ogródka...Musze zgrabić i wywieźdź "kupy" trawy...Jak zrobię tą trawę na ogrodzie to dodam zdjęcia calutkiego ogrodu :D A teraz zdjęcia:
Skalniaczek(te deski z tyłu będą wyworzone za tydzień ponieważ tam gdzie są te deski będą sadzone piwonie oraz inne kwiaty:
Obrazek

A także dziś po 2 tygodniowej przerwie znów zakwitła moja największa i najpiękniejsza nasturcja :D Bardzo podobają mi się jej kwiaty :D Zdjęcia były robione rano więc jeszcze nie była w pełni otwarta ale dodam jej pełny kwiat razem ze zdjęciami calusieńkiego ogrodu...Zobaczcie sami:
Nasturcja:
Obrazek

Obrazek
x-d-a

Post »

Dawidzie, naprawdę się napracowałeś i pięknie uporządkowałeś teren wokół schodów.
Ślicznie będzie, jak obok nich posadzisz jeszcze jakieś kwiaty, tak jak radzą Ci forumki.
Na schodach ja też zawsze stawiam donice z kwiatami...
Miłego wieczoru i wypoczynku po ciężkiej pracy :lol:
Awatar użytkownika
zoja000
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 6 maja 2009, o 06:30

Skalniaczek

Post »

Ja na twoim miejscu na skalniaczek posadzila bym lewizje i goryczke sa to fajne i ozdobne rosliny moge podeslac zdjecia jab bedziesz chciec
dawidbanan
---

Post »

Wyszedłem na dwór po tym jak napisałem post że muszę tą trawę zgrabiać i wywozić,popatrzyłem na kwiaty i otwieram drzwi do domu żeby wziąść grabie a mama idzie z torebką i mówi:
"Jedziemy na zakupy" :roll: Więc jutro rano jeśli nie będzie padał deszcz to biorę się za robotę...
dala pisze:Dawidzie, naprawdę się napracowałeś i pięknie uporządkowałeś teren wokół schodów.
Ślicznie będzie, jak obok nich posadzisz jeszcze jakieś kwiaty, tak jak radzą Ci forumki.
Na schodach ja też zawsze stawiam donice z kwiatami...
Miłego wieczoru i wypoczynku po ciężkiej pracy :lol:
dalo dziękuje za miłe słowa :D Zastanawiam się co posadzić przy schodach...Dziś dodałem zdjęcie tej nowej roślinki co rośnie przy schodach,i chyba nią obsadzę teren wokół schodów...Ta roślinka pięknie kwitnie jesienią(ma takie niebiesko-fioletowe kwiaty) Pozdrawiam Cię Serdecznie :D Miłego Wieczoru :D
zoja000 pisze:Ja na twoim miejscu na skalniaczek posadzila bym lewizje i goryczke sa to fajne i ozdobne rosliny moge podeslac zdjecia jak bedziesz chciec
zoju dziękuje za rady,a przy okazji podeślij mi te zdjęcia...Jeśli znajdę gdzieś w mojej okolicy te roślinki to od razu kupię...Pozdrawiam Cię Serdecznie :D Miłego Wieczoru :D

Jutro dodam zdjęcia calutkiego ogrodu i tej nasturcji w pełni rozkwitniętej...
Awatar użytkownika
zoja000
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

wysłałam ci zdjęcia na PW
dawidbanan
---

Post »

Zoju u mnie takich nie kupię bo takich nie sprzedają :cry:
Awatar użytkownika
zoja000
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Dlaczego? Ja je kupiłam w normalnym sklepie z drzewkami i kwiatami.
dawidbanan
---

Post »

U mnie na pewno takich nie kupię :cry:
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

No,no,no jaki postęp prac :D
Coraz ładniej wokół wejścia do domu Dawidzie.
Zaintrygowała mnie doniczka w jakiej posadziłeś begonię.
Czy możesz pokazać ją z bliska,powiedzieć co to za ładna rzecz?
Pozdrawiam :D
dawidbanan
---

Post »

KaRo pisze:No,no,no jaki postęp prac :D
Coraz ładniej wokół wejścia do domu Dawidzie.
Zaintrygowała mnie doniczka w jakiej posadziłeś begonię.
Czy możesz pokazać ją z bliska,powiedzieć co to za ładna rzecz?
Pozdrawiam :D
Doniczka imituję skałę,jest ona wykonana chyba z gipsu(nawet nie wiem) :D Dałem za tą doniczkę 5zł...Akurat nie mam zdjęć tej doniczki z bliska...Jutro dodam zdjęcie jej z bliska, może wytrzymasz do jutra :D
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

dawidbanan pisze:Strasznie Ci dziękuje gohna za tyle miłych słów :D
A dla Ciebie cynia z mojego ogrodu :lol:

Obrazek
Dawidzie, dziękuję za piękną cynię :lol: . Zajrzałam dziś po kilku dniach nieobecności a tu tyle zmian :shock: Gratuluję Dawid, rewelacyjne tempo :lol: oby tak dalej a w przyszłym roku nie poznamy tego ogródka :lol:
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Oczywiście wytrzymam :D
Jest to coś oryginalnego ,lubię takie przedmioty.
dawidbanan
---

Post »

gohna pisze:Dawidzie, dziękuję za piękną cynię :lol: . Zajrzałam dziś po kilku dniach nieobecności a tu tyle zmian :shock: Gratuluję Dawid, rewelacyjne tempo :lol: oby tak dalej a w przyszłym roku nie poznamy tego ogródka :lol:
Nie ma za co...Dziękuje za miłe słowa :D Pozdrawiam Cię Serdecznie :D
KaRo pisze:Oczywiście wytrzymam :D
Jest to coś oryginalnego ,lubię takie przedmioty.
Mam nadzieję że wytrzymasz :lol:
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Zaintrygował mnie młody ogrodnik :D zajrzałam... i wsiąkłam... :wink:
Jestem pełna podziwu dla pasji, z jaką zabrałeś się za tworzenie swojego ogródka :D
No i dla tego, jak pięknie potrafisz o tym pisać... Brawo ;:215
Chętnie będę cię gościć w moich zielonych czterech kątach... no i czynnie kibicować Twoim dalszym poczynaniom :wink:
dawidbanan
---

Post »

gorzata76 pisze:Zaintrygował mnie młody ogrodnik :D zajrzałam... i wsiąkłam... :wink:
Jestem pełna podziwu dla pasji, z jaką zabrałeś się za tworzenie swojego ogródka :D
No i dla tego, jak pięknie potrafisz o tym pisać... Brawo ;:215
Chętnie będę cię gościć w moich zielonych czterech kątach... no i czynnie kibicować Twoim dalszym poczynaniom :wink:
Gosiu dziękuje za miłe słowa :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”