Renatka coraz piękniej jest w Twoim ogrodzie
Ten pomysł z garnkiem - super
Ja gdzieś widziałam na forumowych ogródkach takie dzbany z wylewającymi się kwiatami,też fajnie to wygląda
Wszystkim wielkie dzięki za wizytę , pobiegałam trochę po waszych ogródkach i okazało się , ze u niektórych pada deszczyk . U mnie też by sie go trochę przydało , bo sucho jak pieprz. Od rana jest jakby trochę zachmurzone , ale deszczu ani widu ani słychu . Natomiast jest strasznie duszno , żeby tylko jakiejś burzy nie było.......
Halinko co do cally to ja w takim razie przeprowadzę eksperyment. Mam dwie , więc jedną zostawię w donicy , a drugą posadzę do gruntu , zobaczymy która będzie lepiej się czuła
Magdo ja z tą firmą nie chce mieć więcej nic do czynienia . Jak złożyłam reklamacje to facet zadzwonił do mnie i mi powiedział , że te rośliny to wcale nie są takie tragiczne i na pewno coś z nich będzie , ale ja uparłam sie i zwrócił mi kasę , ale bez kosztów przesyłki ......frajer . Nie kontaktowała się więcej z nimi bo nie chcę sobie nerwów szarpać
Cynthio ten garnek lokowałam w zeszłym roku jesienią i nie było co już kwitnącego tam wsadzać , ale teraz mam zamiar coś kwitnącego tam ulokować , ale nie wiem jeszcze co......
Agnieszko milo mi sasanka juz mieszka u mnie kilka lat , serduszkę dostałam dobrą ręką od Tajgi.......rośnie pięknie
Jolu dziękuje
Olu bardzo sie cieszę , ze Ci się podoba u mnie...
brunetka2 pisze:
Cynthio ten garnek lokowałam w zeszłym roku jesienią i nie było co już kwitnącego tam wsadzać , ale teraz mam zamiar coś kwitnącego tam ulokować , ale nie wiem jeszcze co......
Renata fajnie będą wyglądały takie niziutkie ,kwitnące roślinki jak floks skrzydlasty albo rogownica
dziękuje Tajgo , w dużej mierze zawdzięczam to Tobie . Roślinki od Ciebie rosna jak na drożdzach . Jak zaczna kwitnąc to na pewno wszystkie ci pokaże...pozdrawiam
Olu co do chryzantemek to pan na targu zapewniał , że będą zimowac , ale jak to zazwyczaj bywa oszukał mnie jedna coś tam niby zaczęła wybijac , ale też nie wiem czy coś z niej będzie , nawet nie mam pojęcia jaki kolorek. .........chiałabys sadzoneczkę??
Ale poszalałaś ,moja naparstnica padła ,muszę kupić drugą,nie wiem co jej się stało,taka duża była,zimą nawet wyglądała dobrze,a teraz lipa .Ciekawe jaki kolor Twojej ,Różnie bywa z tymi kolorami