Giga, ślicznie kwitną Ci kwiaty na działce. Zajrzałam żeby zobaczyć jak czuje się Twój mąż, może powinniście iść do lekarza jak dzieje się coś niepokojącego.
GIGUŚ ,jesteś bardzo dzielną kobietą .Nie wiem kiedy ty to wszystko robisz?DOM ,PRACA MĄŻ ,SZPITAL I DZIAŁECZKA .Wszystko perfect .Moje gratulacje . Dużo zdrówka dla całej twojej rodzinki .
Wszelkiej pomyślności .
Giguś wpadłam podziękowac za życzenia i złozyć jak najlepsze dla Ciebie i Twojej całej rodzinki oraz
Czekoladowego króliczka,
apetytu jak u dziczka,
kolorowej wydmuszki -
takiej w kwiatuszki.
A jak przyjdzie dzień lany - przemoczonej piżamy.
Giguś zjadło moje poprzednie życzenia więc jeszcze raz zdrowych,pogodnych i radosnych Świąt ,króliczka z dużym i bogatym koszyczkiem, mokrego dyngusa i jeszcze raz zdrówka.
Wszystkim bardzo mocno i serdecznie dziękuję za życzenia i tak samo Wszystkim jak i każdemu z osobna życzenia przesyłam choc Święta się już kończą.
Przykry dzisiaj dzień wiadomo czemu, nie da się świętować, przynajmniej u mnie w domu.
Byłam wprawdzie na działce, ale nic mnie dzisiaj nie cieszy. Porobiłam jednak fotki aby byc z wiosną na bieżąco na forum. Pozdrawiam Wszystkich kochanych Forumków.
GIGO witaj ściskam Cię serdecznie .Dziękuję bardzo za życzenia .Jesteś bardzo silną kobietą .Wiosna u Ciebie kolorowa i jakaś bardzo ,bardzo wczesna ...Rośliny,które kwitną u Ciebie u mnie dopiero wychodzą.Cóż Ci mogę życzyć -jak najmniej kłopotów ,samych radości i słoneczka jak najwięcej...Całuję mocno..
Dawno mnie nie było i od razu spadła mi szczęka. Już Ci kwitnie serduszka wspaniała ? U mnie dopiero kilka dni temu pojawiły się pierwsze liście, gdzie tam jeszcze do kwiatów...