Heimdall pisze:No to Was zaskoczę, bo słucham dość ciężką muzykę
Cannibal Corpse - "amerykański zespół grający ekstremalną odmianę brutal death metal" Nic dodać i nic ująć
Cruachan - "zespół muzyczny z Irlandii grający celtic metal (podgatunek black metalu, folk metalu)"
Via Mistica - "polski zespół muzyczny powstały w 1998 roku, grający muzykę w stylu gothic metal"
Testament - "amerykańska grupa muzyczna wykonująca thrash metal"
Celtic Frost - "ze Szwajcarii grający awangardowy thrash metal, uznawany za jeden z pionierów black metalu"
A oto moja wierna i ukochana kosteczka:

Widzę, że na kosteczce masz naszywkę Slayera. Dla mnie ta kapela straciła na mocy po odejściu Lombardo. Swego czasu to był najszybszy pałker Świata.
Kiedyś też słuchałem Testamentu, Sepultury, Obituary, Death, Morbid Angel i wszystkiego co mieściło się w gatunku trash i death.
W tej chwili ( chyba z wiekiem ) zmiękłem i słucham klasyki takiej jak Ozzy, Deep Purple.
Czasem gdy chcę podładować akumulatorki zapodaję sobie Korn - lubię ich ciężki bas.
Ps.
Jeśli chodzi o Testamen, nie pamiętam w tej chwili która z ich płyt, ale była poświęcona pierwszej interwencji USA w Iraku. Piszę to by sobie wielbiciele innych muzycznych gatunków nie myśleli, że jak metal to zaraz piekło, zło i djabeł rogaty