Grazka_j mój ogród. cz.1
Jakuch Jadziu, dziękuję za miłe słowa. Cieszę się ogromnie, że mnie odwiedziłaś. :P
Na pewno zrobię więcej zdjęc z ogrodu, bo mam nie wiele. Chciałabym bardziej zagospodarowac drugi ogród, ale czy mi się to uda? Brakuje mi koncepcji. Pozdrawiam gorąco. Grażyna
Na pewno zrobię więcej zdjęc z ogrodu, bo mam nie wiele. Chciałabym bardziej zagospodarowac drugi ogród, ale czy mi się to uda? Brakuje mi koncepcji. Pozdrawiam gorąco. Grażyna
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Kochani jak oglądam Wasze ogrody to mi dech zapiera!!! Tyle rożnych pomysłów i aranżacji. W głowie mi się kręci od oglądania.
Och, kiedy moje roślinki podrosną?

Pozdrowionka. Grażyna
Och, kiedy moje roślinki podrosną?

Pozdrowionka. Grażyna
grazka_j - moje wątki
Szafir44 Pomysły bomba, przynajmniej dla mnie. A może podpowiesz co ja mam zrobic ze swoim kranem? Jak go zatuszowac?

Czekam na propozycje.
Pozdrawiam. Grażyna

Czekam na propozycje.
Pozdrawiam. Grażyna
grazka_j - moje wątki
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, u mnie też sterczą takie rureczki w trzech miejscach, nooo ... może trochę krótsze. U mnie ta rurka, to taki wodociąg, dzięki temu mogę do woli podlewać moje roślinki, a podlewać uwielbiam !!!
Ja koło nich posadziłam krzewy, tylko ja te rurki mam w trawie. A powiedz, proszę co to jest wokół tej rurki, ten prostokąt z tą zieloną klapą
Ja koło nich posadziłam krzewy, tylko ja te rurki mam w trawie. A powiedz, proszę co to jest wokół tej rurki, ten prostokąt z tą zieloną klapą

Moniko dziękuję za otuchę cieszę się że wpadłaś. Mam bzika na punkcie róż, ale już ciasno w ogrodzie.

Zapraszam jeszcze. Pozdrawiam cieplutko. Grażyna

Zapraszam jeszcze. Pozdrawiam cieplutko. Grażyna
grazka_j - moje wątki
Halinko. Dzięki za wizytę! Cieszę się że znajdujesz czas by zaglądac do mnie. :P :P :P
To jest studzienka od wody, tam mam licznik i zawór zamykajcy, jest głęboko, tak żeby nie zamarzało. Przez klapę wchodzę do środka. Ta studzienka z kranem znajduje się zaraz za bramą i niedaleko od granicy z sąsiadem. Po obu stronach jest metr od granicy. Chciałabym ładnie czymś zatuszowac, ale nie wiem jak? Może coś posadzic? Poradzcie proszę

To jest studzienka od wody, tam mam licznik i zawór zamykajcy, jest głęboko, tak żeby nie zamarzało. Przez klapę wchodzę do środka. Ta studzienka z kranem znajduje się zaraz za bramą i niedaleko od granicy z sąsiadem. Po obu stronach jest metr od granicy. Chciałabym ładnie czymś zatuszowac, ale nie wiem jak? Może coś posadzic? Poradzcie proszę

grazka_j - moje wątki
grazka_j - moje wątki