U Antooosi :):):)
- effa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie też biało za oknem i cały czas sypie... nawet takie spore płaty śniegu... M wymyślił że jak będzie tak cały tydzień padać to żeby na narty jechać na przyszły tydzień - ten to ma pomysły
Co do wysyłek to też miałam się wymienić z jedną forumowiczką ale zdecydowałyśmy że do wiosny poczekamy. Wiecie zabezpieczyć przed zimnem to jedno, ale nie jest powiedziane że np.zasypie pocztowców i przesyłki będą dwa tygodnie szły
myślę ze to jednak nie pora na wymiany, wiem każda z nas chciałaby mieć jakąś nową roślinkę już u siebie ale szkoda aby się zmarnowały podczas podróży w zimnym samochodzie a potem w zimnej torbie listonosza.
Kinguś dziewczyny na pewną zrozumieją i wybaczą
Co do wysyłek to też miałam się wymienić z jedną forumowiczką ale zdecydowałyśmy że do wiosny poczekamy. Wiecie zabezpieczyć przed zimnem to jedno, ale nie jest powiedziane że np.zasypie pocztowców i przesyłki będą dwa tygodnie szły
Kinguś dziewczyny na pewną zrozumieją i wybaczą
- Agnieszka_73
- 200p

- Od: 16 paź 2008, o 21:17
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Aniu też o czymś takim pomyślałam. Niedługo zdałoby się odnowić mój wątek, więc czekam na rozwój sytuacji i jeśli nie będzie można tutaj pisać o wszystkim to założę temat na off... a tu nieaconitum pisze:chciałam coś odpisać, ale nie wiem czy do off-topicu nie polecieć....
dziewczyny załóżmy swoje pogaduchy, bo nas tu zbanują....
przecież w off-topicu też można dawać zdjęcia kwiatów....
nie można? bo ja już się pogubiłam...
Kinga dobrze kombinuje. Jak zacznie się teraz odchudzać to na lato będzie miała figurkę jak marzenie
A mój brat to dzisiaj pojechał na kulig
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Kingo właśnie zaglądnełam to Ciebie.
Powiem, że masz trochę tego kwiecia i ciągle coś zdobywasz, skąd ja to znam
Zdrowe i dorodne roślinki, a kwietnik bardzo pomysłowy i ładny.
Niezła zima u mnie wczoraj padało, dziś na razie cisza, choć wczorajszy leży.
Powiem, że masz trochę tego kwiecia i ciągle coś zdobywasz, skąd ja to znam
Zdrowe i dorodne roślinki, a kwietnik bardzo pomysłowy i ładny.
Niezła zima u mnie wczoraj padało, dziś na razie cisza, choć wczorajszy leży.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Antosiu dziękuję w swoim imieniu. Chcę żebyś wiedziała, że zawsze chętnie do Ciebie zaglądamAntooosia pisze:Ależ się tu dzisiaj podziało,zatem,zgodnie z wolą ADMINA(u Monisi wyczytałam) i ja swoją wolę wyrażam:Piszcie Kochane/i w moim wątku jak dotychczas,swojsko i ciepło niech będzie.Tak lubię,tak jest bardziej osobiście...milej...
.
Chyba w swoim wątku też coś podobnego napiszę, żeby było jasne,że każdy jest mile widziany z tym z czym przychodzi
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
jasne że możeszbayaga pisze:to ja sobie wleze i powiem ,że i mnie mróz i śniegu też napadało .....moge?
Moje doniczkowce i sukulenty
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Kasiu dziękuję Ci za to
,miło mi ogromnie,że lubisz do mnie zaglądać,chciałabym,by tak pozostało.
Fajnie by było,gdyby każdy w swoim wątku napisał,czy lubi pogaduchy o niczym,czy lubi emoty,czy może woli surowo,bez rozpisywania się o "dyrdymałach".Ja nie lubię tak sucho,bo to dla mnie zimne....a wszelkie "ochy"i "achy"też uwielbiam czytać,bo wiem,że moja dbałość o badylki spotyka się z aprobatą(no i lżej na sercu wiedząc,że nie mnie jednej podobają się kwiatuchy) i to ,co tak uwielbiam ma sens!
Aga słusznie Saraaa zauważyła-pewnie,że możesz!Jak chcesz,to i emota dorzuć!A u nas wieje,sypie,śniegu już po łydkę,cały tydzień tak ma być...ku wielkiej radości mojej Julki(rzeczywiście,niezłe "chody"dzieciaki mają "na górze"
)
Właśnie zjadła śniadanie i ubiera się na pole(oby mi tylko sanek nie kazała szukać
)
.Już bladym świtem o siódmej chciała,ale jakoś udało mi się ją przetrzymać
.
Fajnie by było,gdyby każdy w swoim wątku napisał,czy lubi pogaduchy o niczym,czy lubi emoty,czy może woli surowo,bez rozpisywania się o "dyrdymałach".Ja nie lubię tak sucho,bo to dla mnie zimne....a wszelkie "ochy"i "achy"też uwielbiam czytać,bo wiem,że moja dbałość o badylki spotyka się z aprobatą(no i lżej na sercu wiedząc,że nie mnie jednej podobają się kwiatuchy) i to ,co tak uwielbiam ma sens!
Aga słusznie Saraaa zauważyła-pewnie,że możesz!Jak chcesz,to i emota dorzuć!A u nas wieje,sypie,śniegu już po łydkę,cały tydzień tak ma być...ku wielkiej radości mojej Julki(rzeczywiście,niezłe "chody"dzieciaki mają "na górze"
Właśnie zjadła śniadanie i ubiera się na pole(oby mi tylko sanek nie kazała szukać
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Basiu,a czemu zaprzestałaś z tym zjeżdżaniem?Jak spadnie jeszcze troszkę śniegu,to my pójdziemy w pola z takim workiem siana i ...ja na pewno nie będę stać i patrzeć...a sanki,choćby najlepsze- zostaną daleko w tyle.

No,z tym odśnieżaniem to makabra!Przy takiej aurze doceniam garaż,do którego normalnie nie chce mi się wjeżdżać.

No,z tym odśnieżaniem to makabra!Przy takiej aurze doceniam garaż,do którego normalnie nie chce mi się wjeżdżać.
Pozdrawiam,Kinga.