Mój ogród - elka1606
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- TAJGA 2008
- 1000p
- jadzia123
- 200p
- Od: 27 sie 2008, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu, masz cieplutkie barwy w swoim ogrodzie. Pomysł na zestawienie fioletowych floksów z żółtą - chyba - smagliczką to chyba Ci podkradnę wiosną -mogę? wolę już teraz zapytać, bo potem
Te ogromne kamienie masz boskie. Ja trochę kupiłam a sporo przywiozłam znad naszego morza ukradkiem i z bijącym sercem, ale już się przedawniło.Postaram się zrobić zdjęcie mojego niedużego żywotnika, wtedy poproszę Cię o wskazówki czy i ewentualnie jak go ciąć na wiosnę, bo taki jakiś brzydki mi się zrobił.

Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
Jadziu dzięki za odwiedziny
,pewnie że bierz pomysły jaki tylko chcesz przeciesz na to forum jest a kopiowanie nie zabronione
i potem pokaż jak wyszlo u Ciebie i pokaż ten żywotnik może coś Ci poradze
bo mi też jak coś sie nie podoba to przycinam i zmieniam kształt ,a kamienie to mi się udały - przywiezjone przez sąsiada nie wiem z kąd
,bo teraz to już nie ma takich
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Mój ogród
Dzięki Halinko za kawkę i tak pyszną śmietankę mnam mnam........... pycha
atakiego mam pieska i musze coś zrobić zeby mi nie stratował młodych roślinek ,ale na codzień to siedzi w dużej klacie ,tylko teraz zimno sie zaczyna i trzeba go wypuszczać żeby trochę pobiegał i z tym jest kłopot

atakiego mam pieska i musze coś zrobić zeby mi nie stratował młodych roślinek ,ale na codzień to siedzi w dużej klacie ,tylko teraz zimno sie zaczyna i trzeba go wypuszczać żeby trochę pobiegał i z tym jest kłopot

Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Mój ogród
Znam ten ból i to aż za bardzo . Mój piesio został uziemiony po kolejnym rozkopaniu ogródka - dosłownie . Nie miałam zielonego pojęcia że pies może być zdolny do zrobienia takich strat . Swoje ogrodzenie rozniósł jeszcze jak był maluchem , teraz musiała bym mu wybudować bunkier betonowy, na jakiś czas miałby zajęcie .
Witajcie w ten śnieżny dzionek
ale ładnie sie zrobilo wszędzie bialo .................
Pieska puszczam niech sobie pobiega
,a roślinki zabezpieczone malym płotkim,a teraz ma miejsce do biegania wokół ogrodzenia ,bo tuje mocno przyciete
Pozdrawiam i milego dnia

Pieska puszczam niech sobie pobiega

Pozdrawiam i milego dnia

Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Mój ogród
Tija witaj ,takie u mnie zimno że nie chce sie wychodzić na dwór ,
na razie zdjęcia były by nie ciekawe ,bo dzieci i pies zbuszowały cały śnieg
Okryłam hortensję i klon palmowy agrowłokniną ,ale pies miał z tego radochę i zdarł to i zawlekł do budy
Pozdrawiam serdecznie
na razie zdjęcia były by nie ciekawe ,bo dzieci i pies zbuszowały cały śnieg

Okryłam hortensję i klon palmowy agrowłokniną ,ale pies miał z tego radochę i zdarł to i zawlekł do budy

Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Mój ogród
- TAJGA 2008
- 1000p