Moja kwitnąca kolekcja
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo dziękuję za miłe słowa cieszę się, że podoba Wam się mój nowy nabytek. Dziś znowu byłam w Tesco, nowa dostawa okazała się rewelacyjna, bardzo dużo wzorów, kolorów, ciapków kropeczek,paseczków
Kwiaty piękne, zdrowe, liście błyszczące, korzonki obfite i zdrowe.Wyniosłam w koszyku 9 szt. Ale niestety tylko 4 dla mnie, pozostałe dla dwóch koleżanek. Zostałam wykorzystana dziś do zakupu kwiatów
ale tak wykorzystywana to ja mogę być i częsciej
Tylko najgorzej było wypuścić te kwiatki z domu, gdy koleżanki przyszły po odbiór

- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- AGNESS
Wando,Alastor dowiedzcie się w Tesco, bo ta promocja jest dopiero od dziś, myślę, że storczyki powinny być na pewno, ponieważ jest to promocja w całym kraju. Ja to się tak wycwaniłam, że dzwonię około 11 pytam czy była dostawa i dopiero idę jak jest po co. Polecam ten sposób, bo zawsze mniej biegania 

- AGNESS
Kurczę, muszę podzielić się z Wami moją radością, po prostu muszę bo szczęście mnie przepełnia
Właśnie dostałam od mężusia na przeprosiny przepięknego Phal. Po moich wczorajszych zakupach w Tesco obiecałam, że z kwiaciarniami koniec. Udawałam, że nie widzę przepięknego Phal. na wystawie obok mojej pracy, chociaż podobał mi się niesamowicie,ale byłam twarda
A tu przed chwilą ładuje mi się do pracy mąż z moim wymarzonym kwiaciorem z wystawy. Od razu wszystkie dąsy minęły
Stoi sobie kwiateczek na biurku na honorowym miejscu, i się w niego wpatruję, nawet do domu nie pozwoliłam zabrać

- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.