Moja kwitnąca kolekcja

Zablokowany
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wando, może w przyszłym tygodniu będą w Biedronce w promocyjnej sprzedaży, bo chyba ta promocja obejmuje cały kraj ;:113 W każdym razie życzę Ci tego.
alastor
50p
50p
Od: 30 sie 2008, o 18:33

Post »

Agness, storczyk śliczny- właśnie takiego bym chciała :) pewnie nie tylko ja :)
a u mnie w biedronce nic! ani jednego :( spróbuję szczęścia gdzie indziej...
pozdrawiam
Magda
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Bardzo dziękuję za miłe słowa cieszę się, że podoba Wam się mój nowy nabytek. Dziś znowu byłam w Tesco, nowa dostawa okazała się rewelacyjna, bardzo dużo wzorów, kolorów, ciapków kropeczek,paseczków :D Kwiaty piękne, zdrowe, liście błyszczące, korzonki obfite i zdrowe.Wyniosłam w koszyku 9 szt. Ale niestety tylko 4 dla mnie, pozostałe dla dwóch koleżanek. Zostałam wykorzystana dziś do zakupu kwiatów :lol: ale tak wykorzystywana to ja mogę być i częsciej :lol: :lol: :lol: Tylko najgorzej było wypuścić te kwiatki z domu, gdy koleżanki przyszły po odbiór :? :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

AGNESS niezłe zakupy, "obłowiłaś" się storczykowo ;:8 Nie mogę się doczekać zdjęć.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

wow to dużo kupiłaś ;) że też ja nigdy nie trafiam na storczyki... u mnie w pobliżu nie ma żadnego sklepu ze storczykami :/ a mi też żal by było dać te kwiatki, bo zawsze wszystko co najlepsze chciałabym dla siebie ;)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wando,Alastor dowiedzcie się w Tesco, bo ta promocja jest dopiero od dziś, myślę, że storczyki powinny być na pewno, ponieważ jest to promocja w całym kraju. Ja to się tak wycwaniłam, że dzwonię około 11 pytam czy była dostawa i dopiero idę jak jest po co. Polecam ten sposób, bo zawsze mniej biegania :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A zdjęcia będą, będą a jakże :D Ale dopiero jutro uda mi się zrobić, ponieważ już dziś chciałam nacykać, ale bateria mi padła :( .A jutro zrobię i od razu wrzucę.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kurczę, muszę podzielić się z Wami moją radością, po prostu muszę bo szczęście mnie przepełnia :D Właśnie dostałam od mężusia na przeprosiny przepięknego Phal. Po moich wczorajszych zakupach w Tesco obiecałam, że z kwiaciarniami koniec. Udawałam, że nie widzę przepięknego Phal. na wystawie obok mojej pracy, chociaż podobał mi się niesamowicie,ale byłam twarda :D A tu przed chwilą ładuje mi się do pracy mąż z moim wymarzonym kwiaciorem z wystawy. Od razu wszystkie dąsy minęły :lol: :lol: :lol: Stoi sobie kwiateczek na biurku na honorowym miejscu, i się w niego wpatruję, nawet do domu nie pozwoliłam zabrać :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

a pokażesz potem jego fotkę? a ty go zawsze będziesz trzymała w pracy czy weźmiesz sobie do domu tego Phal.?
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2007, o 15:26

Post »

no........takie przeprosiny to raz w miesiącu mogłyby być :wink:
pozdr Dorota
Moje storczyki
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

Agness, który to już? Też z miłą chęcią bym go zobaczyła.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To 30-ty, dziś na pewno zrobię zdjęcia i pokażę. Wcześniej nie miałam czasu zrobić tych z Tesco, ale się poprawię :D obfotografuję i wrzucę do pooglądania.A kwiaciorka zabrałam do domu, w pracy musiałam się tylko na niego napatrzeć i nim nacieszyć. :shock: :D
marta83
100p
100p
Od: 23 kwie 2008, o 10:41

Post »

witaj, Kochana gdzie te zdjęcia! czekamy z niecierpliwością
martuś
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Będą, będą jeszcze chwilka cierpliwości. Zaraz zwlekę swoją córę z łóżka,bo nie mogę się do aparatu dorwać :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p
Od: 5 kwie 2008, o 16:10

Post »

Witaj Agnieszko pięknie u Ciebie i kolorowo, już czekam na fotki nowych nabytków, a M widać wiedział jak cię podejść.Gratuluję, bo widać ze wszystkie storczyki zdrowiutkie i piękne korzonki mają.

Pozdrawiam :P
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”