Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

- Od: 29 maja 2008, o 10:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja się czuję jak skopany po tych żniwach dzisiejszych... dlaczego jak coś pochodzi z Am. płn lub ma w nazwie amerykańska albo kanadyjska to od razu musi być big !! Mowa o nawłoci
A co do tego mchu... wiesz chyba tak, były siane w zimie, w szczelnym pojemniku w wyprażonym torfie... to chyba nic się nie mogło dosiać... co nie 
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

Zamknąłem i ... zasnąłem.... i śniło mi się, że sobie leżę pod moimi Dicsoniami ... i przyszedł taki jeden Grześ i mi je zabrał ... No i po spaniu 
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

Dobra, dobra grunt to dobra ściema ... 
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

Grześ ja Ci wierzę...
A tak mi zakwitł clemantis (chociaż u mnie mówi się klemens) oczywiście znamy się od nasionka

A to moja uparta kuningamia chińska ni jak nie chce rosnąć w górę.

A tak mi zakwitł clemantis (chociaż u mnie mówi się klemens) oczywiście znamy się od nasionka

A to moja uparta kuningamia chińska ni jak nie chce rosnąć w górę.

Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

Grześ A może Ty go głodzisz ? Ja posiałem w lutym nasiona powojnika znalezionego we Włoszech teraz ma prawie 2m. Jak obeschnie trawa to pójdę pstryknąć fotkę.
A kuningamia wytrzymała już 3 lata więc może by się zdecydowała ? Metasekwoje i sekwoja rosną jak na drożdżach...
A kuningamia wytrzymała już 3 lata więc może by się zdecydowała ? Metasekwoje i sekwoja rosną jak na drożdżach...
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

Witaj Geniu
Masz rację, dużo miejsca to ona nie zabiera. Za to jej igły (a raczej łuski) są tak sztywne i tak ostre, że zabiera miejsce ze względu na pas ochronny wokół niej
Szkoda, że nie widziałaś jak ją wysadzałem z donicy ...
A i tak mnie poraniła.
Masz rację, dużo miejsca to ona nie zabiera. Za to jej igły (a raczej łuski) są tak sztywne i tak ostre, że zabiera miejsce ze względu na pas ochronny wokół niej
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grzesiu to już jej nie chcę bo u mnie tak ciasno że chodziłabym cała pokutagrzech77 pisze:Witaj Geniu
Masz rację, dużo miejsca to ona nie zabiera. Za to jej igły (a raczej łuski) są tak sztywne i tak ostre, że zabiera miejsce ze względu na pas ochronny wokół niejSzkoda, że nie widziałaś jak ją wysadzałem z donicy ...
A i tak mnie poraniła.
Genia
- Grzesik
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 sty 2009, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, podobno akupunktura jest dobra na wszystkoe-genia pisze:Grzesiu to już jej nie chcę bo u mnie tak ciasno że chodziłabym cała pokutagrzech77 pisze:Witaj Geniu
Masz rację, dużo miejsca to ona nie zabiera. Za to jej igły (a raczej łuski) są tak sztywne i tak ostre, że zabiera miejsce ze względu na pas ochronny wokół niejSzkoda, że nie widziałaś jak ją wysadzałem z donicy ...
A i tak mnie poraniła.
.
Genia
- grzech77
- 200p

Moje zacisze.
Moje zacisze.