Nasza działeczka- kolejne etapy powstawania
Jolu wpadłam zobaczyć co u Was się dzieje, widzę, że bardzo solidnie zabraliście się do pracy, altanka prawie gotowa, już pod dachem, jak takie tempo utrzymacie to na wiosnę nie będziecie mieli co robić. Czytam, że krety dalej Wam życie zatruwają ale pomału ze wszystkim na pewno sobie poradzicie. Pozdrawiam serdecznie.
Witaj Ewelinko i dziękuję za odwiedziny.
U nas dosyć ciepło i na ten tydzień zapowiadają ładną pogodę 17-20 stopni. Oby się sprawdziło to jeszcze wykorzystamy czas na prace działkowe :o
Dzisiaj sadziłam na rabatach...roślinek mam na razie niewiele , ale potrzebuję rady co mogę jeszcze posadzić na taką rabatę: mam irysy, lilie , piwonia i wetknęłam jeszcze parę cebulek krokusow. Co jeszcze pasuje?
U nas dosyć ciepło i na ten tydzień zapowiadają ładną pogodę 17-20 stopni. Oby się sprawdziło to jeszcze wykorzystamy czas na prace działkowe :o
Dzisiaj sadziłam na rabatach...roślinek mam na razie niewiele , ale potrzebuję rady co mogę jeszcze posadzić na taką rabatę: mam irysy, lilie , piwonia i wetknęłam jeszcze parę cebulek krokusow. Co jeszcze pasuje?
- gulek
- 200p
- Od: 16 mar 2008, o 18:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dawno do Was nie zaglądałem.
Ogród sie zmienia z tygodnia na tydzień, robi sie coraz ładniej. Dobrze że nie skupiliście sie tylko na budowie, ale też na sadzeniu i pielęgnowaniu roślinek
. Domyślam sie że w następnym sezonie juz wszystko będzie dopięte na ostatni guzik i tylko zostanie Wam dosadzanie drzewek 
Pozdrawiam i gratuluję
Ogród sie zmienia z tygodnia na tydzień, robi sie coraz ładniej. Dobrze że nie skupiliście sie tylko na budowie, ale też na sadzeniu i pielęgnowaniu roślinek

Pozdrawiam i gratuluję

Witam, klikam na ósmą stronę waszego wątku to wyskakuje mi info, że nie ma postów.
A ósmą stronę widzę
I pewnie są na niej zdjęcia, które muszę zobaczyć, bo dawno mnie u Was nie było!
Pozdrawiam cieplutko.
u mnie dziś leje, a mam w ciul roślin do wsadzenia
A ósmą stronę widzę

I pewnie są na niej zdjęcia, które muszę zobaczyć, bo dawno mnie u Was nie było!
Pozdrawiam cieplutko.
u mnie dziś leje, a mam w ciul roślin do wsadzenia

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Gulek witam serdecznie. Budowa budową, ale rzeczywiście chcemy, żeby w przyszłym sezonie było już troszkę zieleni i kwiatów - będzie po prostu ładniej i przyjemniej.
Agnieszko też tak czasami u mnie jest,że pokazuje nr strony, a jej po prostu nie ma. Tak więc żadnych nowych zdjęć nie przegapiłaś bo nic nowego na razie nie zamieściłam
Doradzcie co dosadzić na rabatę z irysami, liliami i piwonią
Agnieszko też tak czasami u mnie jest,że pokazuje nr strony, a jej po prostu nie ma. Tak więc żadnych nowych zdjęć nie przegapiłaś bo nic nowego na razie nie zamieściłam

Dzisiaj zastosowałam tę metodę na krecika..Wlałam do trzech dziur i nic.........nie wylazłTess pisze:konewka 5 litrowa wody , szklanka płynu do mycia naczyń
szukam w kopcach dziury i wlewam te mydliny................średnio 2 konewki , krecik wyłazi jak oszalały....
jeśli nie - to albo padł, albo go nie ma....
sposób jest dobry i tani

BiednyJola i Marek pisze:Dzisiaj zastosowałam tę metodę na krecika..Wlałam do trzech dziur i nic.........nie wylazłTess pisze:konewka 5 litrowa wody , szklanka płynu do mycia naczyń
szukam w kopcach dziury i wlewam te mydliny................średnio 2 konewki , krecik wyłazi jak oszalały....
jeśli nie - to albo padł, albo go nie ma....
sposób jest dobry i taniChyba że padł

Biednyrivendel pisze: Dzisiaj zastosowałam tę metodę na krecika..Wlałam do trzech dziur i nic.........nie wylazłChyba że padł

Agnieszko może i on biedny, ale rujnuje mi działkę

- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wydaje mi się, ża jak irysy, liliowce i piwonia się rozrosną, czyli w przyszłe wakacje, to na taką rabatę niewiele więcej się już zmieści. Jednak te roślinki kwitna w maju-czerwcu, przynajmniej u mnie, a później już tylko same liście. Więc może jakieś jednoroczne sierpniowo-wrześniowe? np. cynie?Jola i Marek pisze:[...]
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
No pięknie! Wiecie co? Ja mam obawy, że za dużo napchałam, ale będę przekopywać!
Trawka super, ja czekam do wiosny z trawnikiem.
Trawka super, ja czekam do wiosny z trawnikiem.