A co do storczykarni to wstyd się przyznać ale w śroku jeszcze nie byłem, za blisko mam i brakuje czasu, ale może na spotkanie się wybiorę..
Łańcut - storczykarnia
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przyjedź bo warto, wydaje mi się że nocleg znajdziesz spokojnie taniej, 50zł to dużo a warunki są takie, a nie inne. Co do restauracji to widze, żę się opłaca -25zł za cały obiad z napojami to taniocha, bo ceny są tu normalnie inne;) Jeśli chodzi o bankiety to te są super... warto być na nich, hee obsługa bardzo miła i fajną
( oczywiście pozdrowienia dla wszystkich).
A co do storczykarni to wstyd się przyznać ale w śroku jeszcze nie byłem, za blisko mam i brakuje czasu, ale może na spotkanie się wybiorę..
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Łolaboga !!!
Spotkanie...
Już napisałem do Pani Danusi i do Pana krzysztofa ( Krasnal
) .
Mam nadzieję , ze znajdzie sie dla mnie miejsce 8) .
Będzie cudnie

Zostane na tej części :
.zwiedzanie Storczykarni
.godzina 12.00 Uroczyste powitanie w Sali Balowej w Zamku i wykład na temat Reichenbachii / w tym bufet kawowy, lampka szampana/
.obiad 17zł
.zwiedzanie Zamku , Powozowni i Oranżerii
.spotkanie integracyjne
8)
Biorę na siebie fotorelację 8)
.
Spotkanie...
Już napisałem do Pani Danusi i do Pana krzysztofa ( Krasnal
Mam nadzieję , ze znajdzie sie dla mnie miejsce 8) .
Będzie cudnie

Zostane na tej części :
.zwiedzanie Storczykarni
.godzina 12.00 Uroczyste powitanie w Sali Balowej w Zamku i wykład na temat Reichenbachii / w tym bufet kawowy, lampka szampana/
.obiad 17zł
.zwiedzanie Zamku , Powozowni i Oranżerii
.spotkanie integracyjne
8)
Biorę na siebie fotorelację 8)
.|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Danutka55
- 1000p

- Od: 5 lut 2009, o 17:36
Madziu...zrobiliście kawał dobrej roboty obfotografując tak wiele pięknych okazów.Storczykarnię pokazaliście od podszewki,czyli nawet zaplecze,gdzie pielęgnuje się storczyki,które przekwitły lub są w reanimacji,a nawet sklepik,gdzie każdy może kupić coś do swojej kolekcji.Serdeczne podziękowania dla ciebie i męża.
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.
- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję Madziu za taką piękną relację, proszę podziękuj też mężowi. Oczy nacieszyłam ,widziałam kilka swoich marzeń. No może kiedyś

Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
- madzik

- Od: 27 gru 2007, o 09:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękujemy za miłe słowa na temat naszych zdjęć
Z pewnością jest to miejsce, które warto zobaczyć - tym bardziej dla nas, miłośników tych roślin
Żeby tylko to nie było tak daleko...na pewno odwiedzałabym częściej niż raz do roku.
Renatko - bardzo żałuję, że nie dojechałaś ( a tak blisko już miałaś...
).
Z pewnością jest to miejsce, które warto zobaczyć - tym bardziej dla nas, miłośników tych roślin
Renatko - bardzo żałuję, że nie dojechałaś ( a tak blisko już miałaś...
-
marivsz
- 1000p

Madzia oj ja mam blisko i jakoś brakuje czasu, oglądam jedynie foty na forum co tam rośnie;) a jak się już wybiorę to wtedy zamknięta 
ogródeczek
storczyki
storczyki
-
marivsz
- 1000p

Ostanio pojechałem specjalnie do niej, ale była kolejka (jakaś wycieczka) i poszliśmy na szkółkę, a jak wróciliśmy to była już zamknięta. Także na razie mi nie dane zobaczyć, ale się nie poddam;DDD w następnym tygodniu jadę 
ogródeczek
storczyki
storczyki
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Re: Łańcut- storczykarnia
Odkopuje wątek...
Tak teraz w storczykarni jest..

Żródło - http://www.orchidarium.pl/forum/read_th ... 22370&pg=2
Wiecej fotek na tej stronie
Myślę , że chyba musze jak najszybciej sie tam wybrac bo mam 25 km z hakiem tylko
.
Tak teraz w storczykarni jest..
Żródło - http://www.orchidarium.pl/forum/read_th ... 22370&pg=2
Wiecej fotek na tej stronie
Myślę , że chyba musze jak najszybciej sie tam wybrac bo mam 25 km z hakiem tylko
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||