.Pisze jeszcze raz,wczoraj też pookrywałam niektóre roślinki,jeszcze trochę do okrycia jest,takich maleństw,ale czekam jak M się zlituje i w końcu przywiezie mi gałązek iglastych,coś długo czekam,wciąż nie ma kiedy
 .Pisze jeszcze raz,wczoraj też pookrywałam niektóre roślinki,jeszcze trochę do okrycia jest,takich maleństw,ale czekam jak M się zlituje i w końcu przywiezie mi gałązek iglastych,coś długo czekam,wciąż nie ma kiedy  .Dzisiaj mgliście od rana,może się rozpogodzi albo zacznie padać
 .Dzisiaj mgliście od rana,może się rozpogodzi albo zacznie padać  ,pozdrawiam
 ,pozdrawiam  .
 . ile się nasłuchałam.Ale od pewnego czasu z powodu moich chorych stawów przy cięższych pracach proszę go o pomoc, wycinał  trawę na nowe miejsca na kwiatki ,zrobił mi porządek w miejscu gdzie sama nie mogłam sobie poradzic z chaszczami i wiele innych prac które potrzebowały silniejszej reki i chyba się troszeczkę zaraził bo widzę że mu się to spodobało.
 ile się nasłuchałam.Ale od pewnego czasu z powodu moich chorych stawów przy cięższych pracach proszę go o pomoc, wycinał  trawę na nowe miejsca na kwiatki ,zrobił mi porządek w miejscu gdzie sama nie mogłam sobie poradzic z chaszczami i wiele innych prac które potrzebowały silniejszej reki i chyba się troszeczkę zaraził bo widzę że mu się to spodobało.   Ja też jestem zadowolona bo mam  pomocnika który z chęcią mi pomaga a nie z musu efekty są świetne.
   Ja też jestem zadowolona bo mam  pomocnika który z chęcią mi pomaga a nie z musu efekty są świetne. 

.Podziwiać efekty owszem ,lubi i chwalić się przed innymi kwiatkami
 .Podziwiać efekty owszem ,lubi i chwalić się przed innymi kwiatkami