Reniu ten tytoń podobał mi się od zawsze i dzięki Grażynce-byna moje małe marzenie się spełniło
Bartku mój dwa metry ma na pewno
Kropelko prawda, że wygląda trochę egzotycznie, bardzo mi się podoba i w przyszłym roku też go wysieję
Tesiu len mam pierwszy raz i kwitnie już od półtora miesiąca, fajna i bezproblemowa roślinka. Nasiona będę zbierać i jak byś chciała to tylko daj znak
Beatko owoce miała już w pierwszym roku ale przy zakupie miała już na pewno parę lat. Bądź cierpliwa

i twoja podrośnie i nawet się nie spostrzeżesz jak zakwitnie.
Uleńko witaj

werbena posadzona w grupie po kila sztuk wygląda o wiele lepiej jak taka fioletowa chmurka, mam ją pierwszy raz ale już wiem, że zostanie u mnie na długie lata. Dziękuję za pochwały Ulu i również bardzo serdecznie pozdrawiam
Małgosiu brzozy to okropne śmieciuchy a wygrabienie drobnych liści nie jest łatwe i wcale Ci się nie dziwię, że tak ich nie lubisz. Ja na wiosnę osunęłam trzy sztuki bo ile bym nie lała wody to ciągle pod nimi było sucho i nic tam nie chciało rosnąć.
Aluniu jeśli byś chciała inne nasionka pisz śmiało
Marysiu cieszę się, że Ci się podobam może byś chciała nasiona?
Ewka o zielonych kwiatkach to tytoń karłowy, niżej wstawię zdjęcie bo kwitnie nadal. Jakbyś chciała nasiona to nie ma sprawy
Dorotko dziękuję

cieszę się, ze podobają Ci się moje zdjecia.
Aga wczoraj po południu grzmiało ale deszczu było nie wiele

chyba dam na msze by w końcu i u mnie popadało

. Kwiatki kwitnące na czerwono to jednoroczny len, siany bezpośrednio do gruntu i kwitnie już chyba od półtora miesiąca. Fajny jest
Samsu witam, tak to len