Witaj Beatko,róże teraz będą górować nad wszystkim ,chociaż ja staram się utrzymać równowagę i innych roślin też mam sporo,Twoje róże pięknie zaraz zakwitną, bo mają tyle pąków,pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za odwiedziny. Wszędzie jest pięknie nawet na bezdrożach i nieużytkach , po prostu uwielbiam lato , jak piękna, zielona przyroda opanowuje wszystko. Ale w działkowym ogródku jest najpiękniej bo najbardziej cieszy oczy to co się samemu wyhoduje i o co się dba.
A to trochę mojego przybytku
Trochę zaniedbałam forum ale czas cały czas mi gdzieś uciekał. miałam ostatnio mnóstwo zajęć. W końcu dzieci wyprawione na obóz , mieszkanie trochę ogarnięte więc można trochę odetchnąć. Na działce zrobiło się naprawdę pięknie. Głównie za sprawą róż, które dają w tym roku niesamowicie czadu. Do tego byliny, które są świetnymi dopełniaczami.
Na początek zdjęcia róż
Rosarium Uetersen
RU i Angela
Westerland
Lionsrose
Bracia Grimm , róża o wielu barwach
Caramella
Solero
Nina Weibull
Planten un Bloomen
Aloha
Ślicznotka z Koblencji zaczyna z opóźnieniem ale za to w jakim stylu - prawdziwa piękność
Cudne różyczki, zdrowe i widać, że zadbane
Jak duża dorasta u Ciebie Gebruder Grimm? Podobno potrafi nieźle zaszaleć wzwyż i wszerz. Moja nie wykazuje zapedów na wielką krzaczastą i zastanawiam się, czy przesadzać jesienią czy dalej obserwować.
Witaj
I u mnie spore zaległości na forum. Już dawno nie zaglądałam do Twojego ogródka a tam takie cuda. Piękne róże. Ale i sporo czasu nalęży poświęcić aby wszystko tak pięknie kwitło. Pogoda w tym roku nie rozpieszcza. Susza. Pięknie u Ciebie i mase pracy widać
Pozdrowienia
Cudne kwitnienia mamy w tym sezonie ja też jestem pod wrażeniem ilości kwiatów .Beatko, niestety wszyscy mamy malutko czasu ,żeby podołać pracy, obowiązkom i przyjemnościom Na nie pozostaje malutko czasu .Jednak zimą to nadrobimy spoko .Tez kupiłam sobie Braci Grimm .To cudna róża i z niecierpliwością czekałam na jej kwiaty
Witam wszystkich odwiedzających
Rzeczywiście najmilej "siedzi" się na FO w zimę , wtedy z tęsknotą chłoniemy każde słoneczne zdjęcie i z ciekawością szukamy inspiracji planując wiosenne zmiany. Teraz w lato , mamy wszystko co piękne w przyrodzie dookoła. Jest tak pięknie w ogrodach ; szkoda ,że trwa to wszystko krócej niż zima.
Dlatego żyjmy chwilą i cieszmy się tym co jest