Dorotko aż nie do uwierzenia, że gdzieś nie pada

U mnie już tydzień taka kiepska pogoda...... przeciwko deszczykowi nic nie mam..... u mnie piach, więc każda ilość mile widziana.... tylko dlaczego przy okazji jest tak bardzo zimno
Koleuskami się nie przejmuj, jak teraz uszczkniesz, to w końcu się rozrosną
Aguś ten krzaczek to Dyptam

Rośnie u mnie całkowicie wbrew swoim upodobaniom...... i ciągle się rozrasta i pięknie kwitnie
Grażynko dziś na razie u mnie nie pada..... ale zimno jest cały czas...... już niechby sobie padało, aby cieplej troszkę było

Szalona pogoda i jak tu nie narzekać..... jednego dnia gorąco nie do wytrzymania a kolejnego zimno, ze kurtki trzeba wyciągać..... nic umiarkowanego......
Jacku u mnie piaseczek, więc każda ilość deszczu przelatuje, nie ma zastojów..... Na cięższej, bardziej zwięzłej glebie to może być prawdziwy problem, takie długie opady..... U mnie iryski na razie sobie wspaniale radzą... dzięki niskiej temperaturze kwitną bardzo długo
Aniu przy podziale będę pamiętała o Tobie
Iguś dziękuję

Zagęściło się od Twoich odwiedzin
Marzenko oj jest busz, jest...... nie lubię widoku gołej ziemi i roślinki muszą ją dokładnie zakryć

Uwielbiam takie bogactwo roślin wylewające sie z rabat
Marysiu jak tylko troszkę się ociepli, to natychmiast pąki buchną kwieciem

Iryski i orlika masz zaklepane
Kasiu dziękuję

Kolory w ogródku są tak niesamowicie soczyste i intensywne. że napatrzyć się nie mogę..... to aż niesamowite ....
Ewuniu zimno jest bardzo....... i pochmurno, brak słoneczka..... może już się wypogodzi......
Jolu u mnie dziś już nie pada.... na razie

ale zimno bardzo jest cały czas......
Kasiu dziękuję za takie cieplutkie słowa

Miło mi bardzo, że podoba Ci się . Roślinek faktycznie jest dużo.... nie potrafię się oprzeć tym, które mi się podobają

Iryski pięknie już kwitną, chłód powoduje, że bardzo długo trzymają kwiat. Iryski zapisałam

...