Dziewczyny

Ale Was cudnie czytać przy kawce!
Wczoraj miałam małe przemeblowanie i kompa też mi przenosili (stacjonarny, bo lapek czeka na nowy zasilacz), zmieniał miejsce 3 razy i nie dali mi nic popisać
Ulcia, uwielbiam całe pomidory takie w przecierze, dają zupełnie inny smak. A może by je tak zmiksować i takie puree dodać do mięsa?
Aniu, lasagne wzorcowa i zdjęcia super

Robione płaty szybciutko są gotowe i nawet grubsze się zdążą ugotować
Chudziaczku, robiłam podobnie z gotowymi płatami

Tylko bez kostki, wodę soliłam, ale jak masz maszynkę, to koniecznie spróbuj, szybciej zrobisz niż trwa parzenie gotowych

A co do maszynki, to jak Ci się sprawuje? Jesteś zadowolona? Myślę o zakupie i zastanawiam się jaką...
Ilonko, jak dobrze Cię widzieć

Gdzie mi tam do laseczki

Makowczyka by się do kawki zjadło (to tak w ramach odchudzania

) Poprosimy o przepisa w wolnej chwili

Skoro takie ciacho jak zawijaniec makowy Ci wychodzi, to znaczy, że jesteś zdolniacha

Ja nie wiem, co Panowie widzą w tym schabowym... Mój to samo. I Młody też co najgorsze. Mogliby jeść codziennie, a jak rozmrożę większy kawałek schabu i zrobię kotlety z nadzieją, że następnego dnia nie będę musiała, to potrafią wciągnąć na obiad, a potem resztę na kolację

Ale jakbym im warzyw chciała do tego dać, to nie, w sumie to głodni nie są... Ale schabowych to lata nie jedli i muszą
Aniu Sweety canelloni mówisz...

Oj, strasznie dawno nie robiłam
Renia, kotleciki w Twoim wykonaniu brzmią smakowicie, czekamy na foteczki
Judytko witaj
Danusiu, Kasiu i Aniu

pomysły na kotleciki z ryżem super, muszę koniecznie wypróbować.
Widzę, że ryż przywołał podobne skojarzenia przepisowe
Zaplanowane na wczoraj pierogi ruskie będą zdaje się dziś, bo przez to wczorajsze przemeblowanie zdążyłam tylko kuraka do piekarnika wrzucić