Opowiadaj co u ciebie kochana
Aprilkowy las cz. 2
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Aprilkowy las cz. 2
Opowiadaj co u ciebie kochana
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
-
April
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hejka po długim przymusowym odwyku. Bardzo dziękuję Wszystkim odwiedzającym za wspaniałe życzenia, przepraszam że nie rewanżowałam się na bieżąco ale taki lajf.
Margo, Sosenki, Tamaryszku, Małgocha, Konwalio, Gajowa, Variegata, Lulka, Justi, Daffodil, Rozanka, Jule, Heliofitka, Tajka, Nutka, Niunia, Beata, Wanda, JLG - Dziewczyny jesteście wspaniałe
Dla Was wspomnienie świąt i obietnica że w ciągu najbliższych dni (chyba tygodni
) nadrobię zaległości w Waszych wątkach.

Margo, Sosenki, Tamaryszku, Małgocha, Konwalio, Gajowa, Variegata, Lulka, Justi, Daffodil, Rozanka, Jule, Heliofitka, Tajka, Nutka, Niunia, Beata, Wanda, JLG - Dziewczyny jesteście wspaniałe
Dla Was wspomnienie świąt i obietnica że w ciągu najbliższych dni (chyba tygodni

- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Jesteś już
Jak fajnie
a fotki cudne
wpadłam w zachwyt
Jak fajnie
wpadłam w zachwyt
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu cieszę się, ze jesteś z powrotem
Mam nadzieję, ze teraz już na dobre
Choinkę masz niesamowitą
bardzo oryginalną i śliczną
Grudniaczek cudeńko, ja niestety ich nie mam, bo bardzo gubią u mnie pąki..... tak , wiem.... moja wina...... jak tylko zaczynają kwitnąć to je przestawiam, a one tego nie lubią...... ale nie umiem się oprzeć, i chcę wyeksponować

Choinkę masz niesamowitą
Grudniaczek cudeńko, ja niestety ich nie mam, bo bardzo gubią u mnie pąki..... tak , wiem.... moja wina...... jak tylko zaczynają kwitnąć to je przestawiam, a one tego nie lubią...... ale nie umiem się oprzeć, i chcę wyeksponować
-
April

Cześć Monia
Nie wpadaj, nie wpadaj. Niesamowicie ciężko zrobić fotkę takiemu obiektowi jak choinka. W rzeczywistości wygląda tysiąc razy lepiej ale cóż, brak zdolności w tej dziedzinie
To ja wpadam do Ciebie
To ja wpadam do Ciebie
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
No kochana jak choineczka w rzeczywistości wypada tysiąc razy lepiej to ja nie tylko wpadam ale nawet leżę pod tym zachwytem 
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dotrotko, jak fajnie, że znowu jesteś 
Niesamowita konsekwencja kolorystyczna w ozdobach
Ale ja tam lubię moje szaleństwo i ferie barw 
Niesamowita konsekwencja kolorystyczna w ozdobach
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Witaj Jolu
U mnie Święta też były biało-czerwone, ale na takie rozwiązanie nie wpadłam
W tej chwili mam tylko biało (za oknem), bo ozdoby już zostały spakowane do pudełek i czekają na przyszłe święta.
Ja tam czekam na wiosnę, a tu pada...pada...i końca nie widać
U mnie Święta też były biało-czerwone, ale na takie rozwiązanie nie wpadłam
W tej chwili mam tylko biało (za oknem), bo ozdoby już zostały spakowane do pudełek i czekają na przyszłe święta.
Ja tam czekam na wiosnę, a tu pada...pada...i końca nie widać
-
April

Agness witam Cię w moich skromnych progach. Też mam nadzieję że już na dobre wróciłam choć przyznam że zaległości mam wszędzie, w domu, w ogrodzie, na forum, rodzinne. Teraz powolutku będę nadrabiać. Muszę też znaleźć czas na sport bo od tego siedzenia za biurkiem i nerwowego podjadania ważę już pięć ton
Mój grudniaczek też po pierwszych zachwytach się pogniewał. Syn robił imprezę i na dwa dni przestawił w inne miejsce no i kaplica. Dobrze że trochę cyknęłam wcześniej.
Monia, choinka ma jeszcze jedną zaletę. Składam ma pół i w całości bez rozbierania (no poza lampkami) ląduje na strychu. W tym roku dokupiłam tylko reniferki czerwone i srebrne. Generalnie kolorystyka to biały, czarny i czerwony. Cały salon, jadalnię i kuchnię - jako całość - mam w tych kolorach. Uwielbiam minimalizm.
Sweety, witam Cię serdecznie. Wróciłam i mam nadzieję zabawić dłużej. Przecież trzeba plany wiosenne snuć a bez wsparcia forumowego to ciężko. Też kocham barwne wnętrza i krajobrazy ale raczej u kogoś. U siebie jestem ascetyczna.
Iwonko, miło Cię gościć
Ja jeszcze nie rozebrałam choinki i przedłużam nastrój świąteczny do lutego. Taką mam tradycję. Zresztą i tak czasu brak, wracam do domu tylko jak do hotelu na noc. Ale jak wrzucę choinkę na strych to wybuchnie wiosna gwałtownie i zielono
Póki co biało, biało... Muszę trochę takich fotek porobić bo jakoś brak mi w archiwum tej bieli. 

Mój grudniaczek też po pierwszych zachwytach się pogniewał. Syn robił imprezę i na dwa dni przestawił w inne miejsce no i kaplica. Dobrze że trochę cyknęłam wcześniej.
Monia, choinka ma jeszcze jedną zaletę. Składam ma pół i w całości bez rozbierania (no poza lampkami) ląduje na strychu. W tym roku dokupiłam tylko reniferki czerwone i srebrne. Generalnie kolorystyka to biały, czarny i czerwony. Cały salon, jadalnię i kuchnię - jako całość - mam w tych kolorach. Uwielbiam minimalizm.
Sweety, witam Cię serdecznie. Wróciłam i mam nadzieję zabawić dłużej. Przecież trzeba plany wiosenne snuć a bez wsparcia forumowego to ciężko. Też kocham barwne wnętrza i krajobrazy ale raczej u kogoś. U siebie jestem ascetyczna.
Iwonko, miło Cię gościć

- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Trafiłam w samą porę, na Twój Wielki Powrót - cieszę się:D
-- 23 sty 2013, o 11:23 --
-- 23 sty 2013, o 11:23 --
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
-
April

Cześć Ewo
Bez przesady z tym wielkim powrotem, ale mam chwilę czasu to próbuję się zrehabilitować i zajrzałam. Odrobienie zaległości w zaprzyjaźnionych wątkach zajmie mi całe wieki ale czułam już syndrom odstawienia. Czasu jeszcze za dużo nie mam ale między jednym spotkaniem a drugim coś tam przeglądam. Ciekawa jestem co u Ciebie, zaraz postaram się sprawdzić 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A ja już się martwiłam,że zupełnie nas opuściłaś.
Dobrze, że jesteś.
Dobrze, że jesteś.
- konwalia12
- 1000p

- Od: 24 lut 2012, o 19:59
April!
Ja też muszę nadrobić zaległości u Ciebie! Dawno nie zaglądałam..
Ja też muszę nadrobić zaległości u Ciebie! Dawno nie zaglądałam..
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Cieszę się, że wróciłaś
Zajmie Ci pewnie chwilę czytanie ulubionych wątków, ale jakie to przyjemne zajęcie 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Fajnie,ze wróciłas Jolu.Powtórze za kolezankami choinka piekna i jedyna w swoim rodzaju.Podziwiam za minimalizm,którego ja sie już nie nauczę ani w domu ani w ogrodzie.