Ogródek Robaczka cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 3

Post »

ROBACZKU, czytam sobie Twój wątek strona po stronie i jestem coraz bardziej rozdrażniona. Połowy zdjęć nie ma! Pewnie jakiś hosting, reklamujący się jako darmowy, domaga się haraczu, co? A z tego, co zostało, widać, że byłoby co oglądać. Twoje róże są zachwycające.
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Linetko, Robaczek tak celowo - ciekawość ściagnie Cie do jej ogródka osobiście :;230
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Kasiu, co za ogrom roboty! Dopiero teraz obejrzałam uważnie zdjęcia z Twoimi metamorfozami i zastanawiam się, czy Ty miałaś oddział niewolników do tych prac?
Bardzo podoba mi się też Twój dom i w ogóle, to osiedle, na którym mieszkasz - taka miła dla oka architektura :)
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wolontariuszy, nie niewoników :tan
Awatar użytkownika
paryska
500p
500p
Od: 20 lip 2008, o 17:50

Post »

Niech, moc będzie dlaej z Robaczkiem ;:180
Kasik skąd Ty masz tyle siły, podziwiam Cię. Metamorfozy świetne.
Zastanawiam się, w jaki sposób udało Ci się przesadzić takiego wielkiego świerka i czy on się przyjmie, na pewno trzymam kciuki aby tak było ;:215
Popieram MaGorzatkę, masz piękny dom i nie ukrywam, że chciała bym zaglądnąć do środka, nie ma Cię na jakimś forum budowlanym czy wnętrzarskim :wink: Jeśli masz tak urządzony dom jak ogród, to ło mamo ;:224
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dzień dobry ;:138
Asia, ale poszłaś haha, w takim gronie jeszcze mnie nikt wcześniej nie umieścił :;230 Do zobaczenia po południu, trzymaj kciuki za pogodę kochana ;:196
Sweety, doskonale Cię rozumiem, wszędzie są mankamenty. Mój ogród powstał w szybkim tempie i choć ma dopiero 2 lata, sprawia wrażenie dojrzalszego. Jest jeszcze sporo do poprawek i "słabsze ogniwa", skrzętnie omijane na fotach :oops:
Martuś, przykro mi słyszeć, że chorujesz..szkoda, że Cie dzisiaj nie będzie u Asieńki :cry: Ogrodnik nie narzeka, trafiłam na świetnego, dobrze zorganizowanego gościa, daje radę.
Linetko, bardzo mi przykro. Dokładnie tak jak mówisz..co więcej, płaciłam co miesiąc haracz, ale domagali się kolejnych, bo każde otwarcie zdjęcia generowało opłaty. W końcu wysiadłam, bo ile można. Teraz mam nowy hosting i mam nadzieję, że foty nie znikną. Zimą będą różane reminiscencje więc zdjęcia jeszcze powrócą na tapetę, zapraszam i przepraszam ;:196
Wielkakulka, zapraszam do zwiedzania również osobiście ;:4
Magorzatko, prace wykonywał ogrodnik z jednym pomocnikiem. Ja przenosiłam mniejsze roślinki. Miło mi, że domek i osiedle Ci się podoba, mnie też zauroczyło gdy pierwszy raz tu przyjechaliśmy...to było 4 lata temu ;:131
Parysko, dzięki ;:196 Ten świerk był sadzony ubiegłej jesieni, więc bryła stosunkowo zwarta. Faky, że cięzki i kłujący jak diabli, ale daliśmy radę. Ja też mam nadzieję, że roślinki się poprzyjmują w nowych miejscach...były przesadzane w deszczu i chłodzie, więc warunki optymalne, ale i tak trzymajcie kciuki, przyda się :uszy

Do dalszych odwiedzin zapraszam do nowego wątku :wit
ps. Administratorów proszę o zamknięcie tej części.
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”