Pani może i ma parcie na szkło, ale efekty też ma.
Ja mam swoje metody i nie zamierzam wykorzystywać metod tej Pani, nie neguję ich jednak.
Pikowanie pomidorów cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 lis 2009, o 18:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pikowanie pomidorów cz.2
Moje nowe imię Szansa 
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."

"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."
- lunatyk
- 200p
- Od: 23 maja 2015, o 16:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Skoro są lepsze metody opiszcie je , na pewno ktoś skorzysta z rad fachowców w tej dziedzinie .
Ja sam stoję przed takim wyborem , chętnie coś podpatrzę dla siebie .
Ja sam stoję przed takim wyborem , chętnie coś podpatrzę dla siebie .
Nie ma znaczenia czy pani ma parcie na szkło czy też nie ma. Ja widzę chęć podzielenia się swoimi sprawdzonymi metodami, dość ciekawymi, swoją drogą.pomidormen pisze:Internet jest jak papier, przyjmuje wszystko. W tym przypadku szkoda czasu na oglądanie. Pani ma parcie na szkło i już.
Jeden skorzysta, drugi nie, każdy z nas ma wybór.
Aga
- whitedame
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 lut 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W zeszłym roku robiłam rozsadę metodami Julii tzn i w ulitkach i w woreczkach.W ulitkach miałam kwiaty i kapustne ( krzyżowe), w woreczkach dyniowate. Chciałabym skonsultować się z kimś innym kto wypróbował te metody. Moim problemem był nalot ( grzybek??) na powierzchni ślimaków i wieczne przesuszenie roślin w woreczkach. Rozsada kwiatów urosła i była zdrowa (czyli teoretycznie ten nalot nie był niczym szkodliwym), za to dynie siałam po raz drugi, tym razem już tradycyjnie do kubków do napoi.
Metoda na pewno warta rozpowszechnienia w związku z tym jak mało miejsca potrzeba na rozsadę, ale potrzeba ją dopracować.
Metoda na pewno warta rozpowszechnienia w związku z tym jak mało miejsca potrzeba na rozsadę, ale potrzeba ją dopracować.

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty Frank Zappa