Jestem w szoku ale podziwiam Cię za pracowitość
Wężowy ogród FRAGOLI
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wężowy ogród FRAGOLI
Grażynko, ależ u Ciebie się dzieje
- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Grażynko ale miejsca na nowe nasadzenia, Super 
-
andrzejek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Witam widzę rozbudowa ogrodu idzie pełną parą
Ogladam od wczoraj Twj ogrod i jest przepiekny, napatrzec sie nie moge.
Super pomysly
Chyba będę co nieco kopiowac, tylko z kasa na zakup roslinek cienko
Pozdrawiam i dolaczam do grona zachwyconych :P
Super pomysly
Chyba będę co nieco kopiowac, tylko z kasa na zakup roslinek cienko
Pozdrawiam i dolaczam do grona zachwyconych :P
Anetko, wiele roślin można rozmnożyć przez ukorzenianie tzw. patyków.
Trzeba popytać znajomych czy i kiedy będą podcinać forsycje, pęcherznice, kaliny, derenie, krzewuszki, hortensje, róże, itd.
Można przejść się latem do ogródków działkowych, zobaczyć co jak u ludzi wygląda i poprosić o nadwyżki bylin i patyki
W starych ogrodach jest już nadmiar wszystkiego
Fragolciu, zakasowałaś wszystkich tempem przemian
Trzeba popytać znajomych czy i kiedy będą podcinać forsycje, pęcherznice, kaliny, derenie, krzewuszki, hortensje, róże, itd.
Można przejść się latem do ogródków działkowych, zobaczyć co jak u ludzi wygląda i poprosić o nadwyżki bylin i patyki
W starych ogrodach jest już nadmiar wszystkiego
Fragolciu, zakasowałaś wszystkich tempem przemian
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Ale gości...jak miło...Witam Was wszystkich serdecznie
Na początku chcę powitac moich nowych gości Andrzejku,Aneto...cieszy mnie Wasza wizyta...pierwsza ale mam nadzieję że nie ostatnia
Anetko miło mi że mój wężowy ogródek podoba Ci się...nie wiem czy jest w nim coś szczególnego ale...jeśli tylko coś podoba Ci się to możesz kopiowac do woli.Fajnie jeśli moje pomysły mogły by się komuś na coś przydac
Patryku,Grażynko,Dana,Aga,Dorotko,Staszku,Łukaszu,Jolu,Grażka,Tadku,Beatko,Stasiu,Aniu,Olku,Jacku,Wiolka,Kasiu,Siberio pozwólcie że dziś odpowiem wszystkim razem...Nowe rabatki to dopiero mała częśc mojego planu na ten rok.Skalniak już obsadziłam a na rabacie za oczkiem będą oczywiście byliny...i jak to w moim ogrodzie będzie kolejny misz-masz
Na ranacie pod płotkiem rosną już irysy,liliowce,trzykrotki i liatry...na pierwszy plan jeszcze nie mam pomysłu.Tak czy inaczej roślin mi na pewno nie zabraknie.Postarałam się o to w okresie zimowym(zamówienia przez internet) i wczesną wiosną,czego dowody znajdują się w doniczkach porozstawianych wszędzie.Ostatnio też przyszła przesyłka z cebule.pl.(wszystko poniżej)
Cebule lili ogólnie dośc ładne,bylinki nawet też prócz...właśnie prócz...jednego orlika który był zgniły,jednego nie było wcale(sam torf w woreczku) i kłącza hosty z częściowo ugniłego.Reklamacja została złożona,uznana i roślinki zastąpione zdrowymi...więc wszystko jest ok...uznaję to za pomyłkę lub niedopatrzenie...Wszystkie oczywiście siedzą w doniczkach(prócz lili)i czekają aż zmężnieją wtedy pójdą do ogródka.
Oczywiście na tym nie koniec...czekam jeszcze na kolejne dostawy,więc i miejsca trzeba dorobic
a i jeszcze zakupy na żywo...takie przypadkowe,podczas wyjścia "po chlebek" też się pewnie jeszcze trafią
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego tygodnia

Na początku chcę powitac moich nowych gości Andrzejku,Aneto...cieszy mnie Wasza wizyta...pierwsza ale mam nadzieję że nie ostatnia
Anetko miło mi że mój wężowy ogródek podoba Ci się...nie wiem czy jest w nim coś szczególnego ale...jeśli tylko coś podoba Ci się to możesz kopiowac do woli.Fajnie jeśli moje pomysły mogły by się komuś na coś przydac
Patryku,Grażynko,Dana,Aga,Dorotko,Staszku,Łukaszu,Jolu,Grażka,Tadku,Beatko,Stasiu,Aniu,Olku,Jacku,Wiolka,Kasiu,Siberio pozwólcie że dziś odpowiem wszystkim razem...Nowe rabatki to dopiero mała częśc mojego planu na ten rok.Skalniak już obsadziłam a na rabacie za oczkiem będą oczywiście byliny...i jak to w moim ogrodzie będzie kolejny misz-masz
Na ranacie pod płotkiem rosną już irysy,liliowce,trzykrotki i liatry...na pierwszy plan jeszcze nie mam pomysłu.Tak czy inaczej roślin mi na pewno nie zabraknie.Postarałam się o to w okresie zimowym(zamówienia przez internet) i wczesną wiosną,czego dowody znajdują się w doniczkach porozstawianych wszędzie.Ostatnio też przyszła przesyłka z cebule.pl.(wszystko poniżej)
Cebule lili ogólnie dośc ładne,bylinki nawet też prócz...właśnie prócz...jednego orlika który był zgniły,jednego nie było wcale(sam torf w woreczku) i kłącza hosty z częściowo ugniłego.Reklamacja została złożona,uznana i roślinki zastąpione zdrowymi...więc wszystko jest ok...uznaję to za pomyłkę lub niedopatrzenie...Wszystkie oczywiście siedzą w doniczkach(prócz lili)i czekają aż zmężnieją wtedy pójdą do ogródka.
Oczywiście na tym nie koniec...czekam jeszcze na kolejne dostawy,więc i miejsca trzeba dorobic
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego tygodnia

- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
...ale zakupy
Ja właśnie zlozyłam zamówienie na błotne i wodne juz sie nie mogę doczekać
miłego sadzenia 
marzenia się spełniają! Dana
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
O rany niezłe zakupy
Piękne roślinki pozamawiałaś, wpadła mi w oko ta pomarańczowa lilia, jeśli dobrze odszyfrowałam -African Queen
już dopisana d listy chciejstw

- szyszunia
- 1000p

- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Grazia o rany ale narobiłas rabatek i do tego jeszcze oczko wodne. Nie wiem kiedy ty to wszystko masz czas zrobić. Jesteś moim guru
super to roślinki będą miały świetny domek. Ja dzisiaj zasiliłam cebulaczki nawozem z cebule.pl. A jak młody wstanie i wyjdziemy na polko to kwasoluby tez zasilę może odbija te podmarznięte i chyba przemarznięte azalie japońskie.
Kobietoooooooooooo! Ależ poszalałaś! Będziesz musiała zrobić nowego węża. 
-
Ann-ka72
- 1000p

- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Grażynko, ale fajne zakupy. Ja dzisiaj kupiłam 1/50 tego co Ty
A dokładnie orlika pełnego różowego.
Chyba musisz powoli tą drugą działkę przygotować pod rabatki
Chyba musisz powoli tą drugą działkę przygotować pod rabatki
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Zakupy imponujące,oj będzie się działo latem w naszych ogrodach...forum oszalało na punkcie lilii... 
Grażynko ale zakupy, kiedy sadzisz to do ziemi?
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko ja już chcę to wszystko oglądać ale tego wszystkiego nakupiłaś nakarmisz i wężory
i wszystkie rabatki bardzo ładne zakupy

i wszystkie rabatki bardzo ładne zakupy
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA