Oj te pieski Ja właśnie muszę pomyśleć nad jakimś płotkiem, bo jak był jeden psiak to w ogródku nie buszował za bardzo... ale teraz jak są dwa to wszystko mam połamane
No to super. Będą kolejne nowości.
A u mnie nic się nie zwalnia. Jeden kwietnik wiszący będzie pewnie niedługo wolny, po już konającej hoi. Ale taki sposób zwalniania miejsca niekoniecznie mi pasuje.
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
No, to fakt nie dziwie się. Z nowości to czekam jeszcze tylko na pssiflory i chyba przystopuję trochę, zadbam bardziej o te co mam i o ogródek. Z resztą teraz to już w ogóle czasu nie będę miała na nic, praca do 17 bez wolnej soboty, jeszcze w domu prace remontowe się zaczynają koszmar normalnie.
Anetko w ogródeczku wszystko pięknie kwitnie
Ja to ostatnio jestem zakręcona na prymulki....już się nie mogę doczekać kiedy się rozrosną...ale teraz kwitną obficie i super wygląda rabatka z nimi
Andziax007 pisze:Anetko w ogródeczku wszystko pięknie kwitnie
Ja to ostatnio jestem zakręcona na prymulki....już się nie mogę doczekać kiedy się rozrosną...ale teraz kwitną obficie i super wygląda rabatka z nimi
Aniu widziałam Twoje prymulki cudniaste, ja jeszcze nie byłam na naszym ryneczku gdzie ich zawsze pełno ale obawiam się że jak pójdę to z jedną nie wrócę