EWCIA widzę ,ze już wróciłaś z wojaży. Jasne mój ogródek zawsze był podgrzewany
 i wszystko szybciej się bujało .Najbardziej będę wyczekiwała wylotu murarek ,które smacznie śpią w altance
  i wszystko szybciej się bujało .Najbardziej będę wyczekiwała wylotu murarek ,które smacznie śpią w altance 

AGNIESZKO fajnie by było gdyby już wystartowały ranniki i przebiśniegi .Jednak kto wie co pokaże sie spod topniejącego śniegu
 Katherinki mam w tym roku w innym miejscu kupiłam aż 2 paczki, bo w ubiegłym roku był tylko ten samotnik .Jakoś nie mam do nich szczęścia ciągle kupuję a one ciągle wybywają .No jestem ciekawa kiedy mój  sweter zostanie ukończony
 Katherinki mam w tym roku w innym miejscu kupiłam aż 2 paczki, bo w ubiegłym roku był tylko ten samotnik .Jakoś nie mam do nich szczęścia ciągle kupuję a one ciągle wybywają .No jestem ciekawa kiedy mój  sweter zostanie ukończony  

IWONKO trzeba ocieplać się myślą kiedy za oknem śnieg i mróz jeden dzień, a w następnym plucha. Jeszcze luty może nam dokazać,a nawet marzec.

ANDRZEJU no i widzisz daremna nasza robota jak w sekundzie śnieg sam się stopił .Ciekawe jak przyjdą pod koniec miesiąca te zapowiadane mrozy czy jeszcze będzie leżał jakiś śnieg. Fakt nie będą to jakieś wysokie minusy 12-14 *ale be z śniegu

To była największa moja ubiegłoroczna radość po tylu latach wyczekiwań wreszcie zakwitły

Oby nic złego im sie nie przytrafiło to samo patyczki różowego Ostrogowca zieloniutkie
 Oby nic złego im sie nie przytrafiło to samo patyczki różowego Ostrogowca zieloniutkie 

Śniegu masz zdecydowanie więcej. U mnie co napada, to deszcz zaraz zmyje i tak w kółko
 Śniegu masz zdecydowanie więcej. U mnie co napada, to deszcz zaraz zmyje i tak w kółko  Teraz zapowiadają mrozy, a śniegowa kołderka cieniutka.
 Teraz zapowiadają mrozy, a śniegowa kołderka cieniutka.

ale z każdym dniem coraz bliżej
 ale z każdym dniem coraz bliżej 

Udanego sezonu Agnieszko
 Udanego sezonu Agnieszko  

Nawet Fotosik odpocznie
 Nawet Fotosik odpocznie