Witajcie ,wiosna nam dalej robi figle ,a my dzielnie walczymy,wczoraj posiałam pomidory ,trzymajcie kciuki ,żeby jakoś wyszły a potem rosły,bo nie lubię siać ,bo zawsze coś zawalę,albo nie podleję na czas,albo zaleję

,strasznie muszę się zdyscyplinować w tym względzie ,bo jestem niepoprawna ,przecież nie wszystko trzeba lubić .
Ewelina,to następna dobra opinia,więc będzie dobrze,ja zamówiłam czerwone,myślę ,ze nie będzie pomyłek,pozdrawiam
Przemuś,u mnie dalej pogoda wariuje,może w końcu się poprawi,juz wszystko posprzątałeś w ogrodzie ,bo ja nie, za dużo tego mam,z róż się cieszę powinny ładnie rosnąć ,pozdrawiam
Iwonko,mówisz,że mam soczystą wiosnę,no miła jesteś ,taka odrobinka tego ,czyli namiastka wiosny,lepsze mam lato

,sadzonki w porządku,jeszcze są zadołowane,bo dzisiaj nie nasypałam ziemi do nowej rabaty,nic nie zrobiłam w ogrodzie ,tak wyszło,pozdrawiam
Ewa,to się cieszę ,nie muszę mieć pięknych etykiet i firmowych róż,mam ich już dość dużo,teraz czas na nasze polskie pozdrawiam
Dorota,ale mam potwierdzeń na te róże,ale to widać po sadzonkach ,będziemy w lecie oglądać ,pozdrawiam
Kasiu,mój ogród może być parkiem ,bo je lubię ,tam wyśmienicie się odpoczywa,tak nie można sie doczekać ,żeby już wszystko zakwitło,a potem tak szybko leci czas,pozdrawiam
Bogusiu,dziękuję i cieszę się ,że taki się podoba,wszyscy się staramy jakoś urządzić nasze ogrody i wszystkie są piękne,ja w tamtym roku zamówiłam herbaciane firmowe,to teraz na odmianę czerwone u polskich producentów,pozdrawiam
Mariusz,mało mam tej wiosny ,ale to moje zaniedbanie,róże autentycznie piękne,ciągle czasowo nie wyrabiam i rabata jeszcze nie nawieziona ,więc róże zadołowane i bezpiecznie czekają na swoją kolejkę ,wiosna nas bardzo lekceważy ,ale jakoś sobie radzimy,pozdrawiam
Gosiu clem,bardzo się cieszę z tych róż,wyglądaj na wigorne,zobaczymy co pokażą ,pozdrawiam
Ewuniu,mama już tyle róż i jeszcze mnie kusi,pierwszy raz u tego pana zamówiłam ,ale opinie są świetne,więc już się cieszę ,ja mam siewki Wawrzynka więc ci dam ,niby małe ,ale przecież urosną ,pozdrawiam
Gosiu Margo2,ja też chyba nie miałam tak pięknych sadzonek,a jeszcze ta cena ,to polski ogrodniczy produkt ,dziewczynki pisały ,że miały od niego i cudnie rosną ,więc będziemy obserwować ich poczynania,pozdrawiam