Zmienisz zmieniszzuzia55 pisze:Obejrzałam Twoją kolekcje hoi i dech zapiera,chociaż obiecywałam sobie,że nie dam się skusic na ich zbieranie,gdyż nawet jedna przez kilka lat u mnie nie zakwitła ,to nie wiem czy po obejrzeniu Twoich nie zmienię zdania.
Moje i córki, Bożena - Babopielka
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Babopielka

-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Babopielka

kwiato_maniaczka - mój krasnokwiat wcale nie jest kłopotliwy ,rośnie w normalnej ziemi do kwiatów podlewm go jak mi się przypomni
( czytaj bardzo mało
)w domu stoi tylko na czas kwitnienia ,a póżniej ląduje w piwnicy ,gdzie temperatura jest o wiele niższa niższa w domu ,ale on chyba to lubi bo kwitnie co rok
effa- oczywiście ,że zrobię zdjęcie ,tylko wiele lepsze od tego to ono nie będzie, bo ten krasnokwiat tak właśnie kwitnie jakby się do końca nie rozwinął
znacznie ładniejsze kwiaty ma krasnokwiat Katarzyny 
effa- oczywiście ,że zrobię zdjęcie ,tylko wiele lepsze od tego to ono nie będzie, bo ten krasnokwiat tak właśnie kwitnie jakby się do końca nie rozwinął
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Bardzo ładny krasnokwiat Bożenko
Chyba pójdę za twoją radą i wyeksmituję mojego do piwnicy. Mam już biedaka chyba z 6 lat i jeszcze nigdy nie zakwitł.
Napisz mi jeśli możesz, kiedy go wynieść do tej piwnicy, kiedy przestać podlewać a kiedy zacząć no i kiedy ma wrócić do domu.
Jak to nie poskutkuje to chyba zasili kompost
Chyba pójdę za twoją radą i wyeksmituję mojego do piwnicy. Mam już biedaka chyba z 6 lat i jeszcze nigdy nie zakwitł.
Napisz mi jeśli możesz, kiedy go wynieść do tej piwnicy, kiedy przestać podlewać a kiedy zacząć no i kiedy ma wrócić do domu.
Jak to nie poskutkuje to chyba zasili kompost
- Babopielka

Figa- Kasieńko nie mam czym się pochwalić ,żadnych nowości ostatnio
wiosną nadrobię
tulipanka- ja swojego krasnokwiatka wynoszę do piwnicy po kwitnieniu ,a on długo nie kwitnie więc w domu to on stoi z miesiąc pewnie, bo jak wypuszcza pąki to wraca do łask ,resztę czasu spędza w piwnicy i jak pisałam podlewam go bardzo mało ,jak mi sie przypomni
ale jemu to najwidoczniej nie przeszkadza
Natomiast krasnokwiat Katarzyny stoi w domu i nie kwitnie
i też mu eksmisja grozi 
tulipanka- ja swojego krasnokwiatka wynoszę do piwnicy po kwitnieniu ,a on długo nie kwitnie więc w domu to on stoi z miesiąc pewnie, bo jak wypuszcza pąki to wraca do łask ,resztę czasu spędza w piwnicy i jak pisałam podlewam go bardzo mało ,jak mi sie przypomni
Natomiast krasnokwiat Katarzyny stoi w domu i nie kwitnie
- Babopielka

i czekam dalszego ciągu :P