Jak pogoda dziś u Ciebie?

pokaż koty w ramach programu : kociak na poprawę nastroju, tylko nie biały.
 pokaż koty w ramach programu : kociak na poprawę nastroju, tylko nie biały.   

Ale aparatu chwilowo też nie.
 Ale aparatu chwilowo też nie.  
  Za to na parapecie wyrósł ogromny liść hosty Sum & Substance
 Za to na parapecie wyrósł ogromny liść hosty Sum & Substance  Dwa mniejsze jeszcze się nie rozwinęły, ale hostka wygląda na wielką. Nie mam pojęcia, dlaczego pojawiła się u mnie dopiero teraz
 Dwa mniejsze jeszcze się nie rozwinęły, ale hostka wygląda na wielką. Nie mam pojęcia, dlaczego pojawiła się u mnie dopiero teraz 

Uwielbiam hosty olbrzymki, a ta, która rośnie na parapecie jest przepiękna. I wygląda na wielką
 Uwielbiam hosty olbrzymki, a ta, która rośnie na parapecie jest przepiękna. I wygląda na wielką  Co prawda Hamlet się do niej dobrał i widać ślady pazurów, ale następne liście będą już chyba bez zadrapań
 Co prawda Hamlet się do niej dobrał i widać ślady pazurów, ale następne liście będą już chyba bez zadrapań  Kot obżera ostatnio głównie glicynię, która także stoi na parapecie. Hortensję ogrodową wcześniej mocno ponadgryzał
 Kot obżera ostatnio głównie glicynię, która także stoi na parapecie. Hortensję ogrodową wcześniej mocno ponadgryzał  
  Teraz marzę o takich.
 Teraz marzę o takich.

Bo JOnatanka ma problem a ja sie nie znam
 Bo JOnatanka ma problem a ja sie nie znam  i pomyslałam o Tobie
  i pomyslałam o Tobie 

Miłka wyniosłam z piwnicy na świat szeroki (na ohydną ławę, żeby światło zobaczył
 Miłka wyniosłam z piwnicy na świat szeroki (na ohydną ławę, żeby światło zobaczył  ), trafi do ogrodu wiosną.
), trafi do ogrodu wiosną.