Myślisz, że będzie odpowiednia dla róż ? Masz już doświadczenia z takimi pergolami? Zaraz poproszę M ,żeby ją złożył i wtedy przekonam się czy jest stabilna.
Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- dwostr
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 mar 2008, o 15:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Małgosiu,byłam dzisiaj w Netto i kupiłam tę pergolę ,dziękuję Ci za namiary 
Myślisz, że będzie odpowiednia dla róż ? Masz już doświadczenia z takimi pergolami? Zaraz poproszę M ,żeby ją złożył i wtedy przekonam się czy jest stabilna.
Serdecznie pozdrawiam Danuta
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monia,witaj.Nie planujesz wiosna załozyc wątku ogrodowego,zeby cię nie szukać w domowych?
Dorotko,jak bedą pieknie kwitły to bedę szczęsliwa i niech będzie wtedy,ze dzięki tobie.
Dorotko,ja bym mogła mieszkać w ciepłych krajach całym rokiem,raz na 5 lat przyjechać tu zimą.Jestem ciepłolubna,słoneczkolubna i w innych porach roku poza latem jestem nieprzytomna,podminowana i chodzę jak wkurzony Chopin.
Justynko,wzajemnie
przez tą pogode i spotkania się odciagają w czasie.
Marzenko,znajduję z nudów.Kiedy opijanie mebli w ogrodzie?
Renatko na tygodniowe wiszenie jeszcze sie pisze,ale do maja też wymiękam.
Dorotko,byłam dzisiaj u znajomej i jak zobaczyłam jej begonie to klekajcie narody.Jak pisałam wcześniej,ma niesamowitą rękę do kwiatów.
Aniu, w miescie nie widać tego,bo chodniki czarne,ale jak weszłam w swoja uliczkę to grudzień w pełni.
Gosiu,sądzac po twoim przebudzeniu zimowym to wiosna bedzie szybko.Co się stało,że zajrzałas?
Jolu,ja mam pergole,a nie mam róży,bo w brico w Golubiu mają tylko jedną żółtą.Na razie i tak nie sadzę,wiięc do tego czasu moze dostane w Brodnicy.Wybieram się z koleżanką do głownej kwatery holenderskiego sklepu to po drodze gdzieś kupię.Tymczasem dla usmiechu chociaz dwa obrazeczki.

Dorotko,jak bedą pieknie kwitły to bedę szczęsliwa i niech będzie wtedy,ze dzięki tobie.
Dorotko,ja bym mogła mieszkać w ciepłych krajach całym rokiem,raz na 5 lat przyjechać tu zimą.Jestem ciepłolubna,słoneczkolubna i w innych porach roku poza latem jestem nieprzytomna,podminowana i chodzę jak wkurzony Chopin.
Justynko,wzajemnie
Marzenko,znajduję z nudów.Kiedy opijanie mebli w ogrodzie?
Renatko na tygodniowe wiszenie jeszcze sie pisze,ale do maja też wymiękam.
Dorotko,byłam dzisiaj u znajomej i jak zobaczyłam jej begonie to klekajcie narody.Jak pisałam wcześniej,ma niesamowitą rękę do kwiatów.
Aniu, w miescie nie widać tego,bo chodniki czarne,ale jak weszłam w swoja uliczkę to grudzień w pełni.
Gosiu,sądzac po twoim przebudzeniu zimowym to wiosna bedzie szybko.Co się stało,że zajrzałas?
Jolu,ja mam pergole,a nie mam róży,bo w brico w Golubiu mają tylko jedną żółtą.Na razie i tak nie sadzę,wiięc do tego czasu moze dostane w Brodnicy.Wybieram się z koleżanką do głownej kwatery holenderskiego sklepu to po drodze gdzieś kupię.Tymczasem dla usmiechu chociaz dwa obrazeczki.

- Gosia123A

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak to bywa z latem-żebyś wiedziała 
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Ale super rozpatrzenie reklamacji
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gośka zdjęcie G. Lato rewelka, nie rozumiem czemu reklamacja tak późno rozpatrzona 
- kasia126126
- 1000p

- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Gosiu, ty to potrafisz doprowadzić człowieka do łez

- Helen

- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Gosia, twoje plakaty o wiośnie przywołują radość- można się troszkę pośmiać
Pergola jest wspaniała i taka własnie potrzebuję , może gdzieś uda mi się nabyć, bo sklepu o tej nazwie u nas nie ma.
Pergola jest wspaniała i taka własnie potrzebuję , może gdzieś uda mi się nabyć, bo sklepu o tej nazwie u nas nie ma.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Małgosiu u Ciebie jak zwykle wesoło .Znów zakupy .Ma podobną pergolkę dla RU ,ale nie ma to jak kute te żyją wiecznie .Jakoś za Incarvillą nie przepadam a pomyłkowo kupiłam ją w ubiegłym roku zamiast innej roślinki
-
3 KOTY

- Od: 7 kwie 2010, o 11:08
Ja też nie przepadam, bo bardzo wrażliwa na zalanie jest!
Marta
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
To już wiem , dlaczego mi padła .
Gosia , czy to Ty składałaś reklamację

Gosia , czy to Ty składałaś reklamację
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ludzie,ja juz jestem bliska obłędu,od rana sypie strasznie,gdzie wzrokiem nie sięgnąć przerazliwa biel,jadę do wariatkowa do wiosny.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Małgoś, a nie boisz się wariatkowa? Tam białe ściany, białe podłogi, białe fartuchy lekarskie 
Gośka, ja też wariuję... u nas znowu nie widać świata i tak co dzień!
Oszaleć można, serio...
Ale pamiętaj, że przyszły tydzień ma być przełomowy.. Amerykanie, Norwegowie i Rosjanie są wyjątkowo zgodni co do tego
Damy radę wytrzymać!
Oszaleć można, serio...
Ale pamiętaj, że przyszły tydzień ma być przełomowy.. Amerykanie, Norwegowie i Rosjanie są wyjątkowo zgodni co do tego
Damy radę wytrzymać!