Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)

Post »

Gdzie nie wejdę same choróbki .Nie możecie tego draństwa wykopać ,gdzie pieprz rośnie .Wiosna powinna już przyjść, to w mig by wszystkie dziewczyny wydobrzały . ;:196 Kuruj sie Dorotko
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

witam witam ;:303
U mnie jak zapowiadali zimno...na jednym oknie mróz wymalował wzorki....nawet ładnie mu to wyszło :wink:
Teraz prószy drobny sniezek ,ale słoneczka na razie nie widu ni słychu...mam nadzieje ,ze w końcu przyjdzie i rozweseli ta biała rzeczywistosć.
Zapowiadacie odwilz...no chciałabym jakby juz mrozów miało nie byc...ale jak potem ni z tego ni z owego znowu mróz ma scisnac ...to niech juz bedzie to zimno .....ale co tam ja mam do gadania :roll:
dzisiaj juz 54 dni do wiosenki....ubywa ubywa ;:303
Stawiam kawkę ;:304

Marysiu kochana...od razu mi lepiej po Twoich słowach....Ale wiesz jak jestem taki zombiak...to nie chce mi sie nic...jeszcze jak głowa mi pekała przy kazdym ruchu i kaszlnieciu to miałam dosc ;:219
Julus no ponoc lezie ta odwilz....jak by miało tak juz zostać na plusie to sie nie obrazę....ale wiadomo to...cały luty jeszcze ...to bedziemy dygac , tym bardziej jak snieg zniknie....ech ta nasza zima...kurka za długa jest no.... :roll:
Effcia no widzisz jaka jestem biedna.... ;:145 napadło mnie to złe i naparza z kazdej strony ;:145 Dobra nie dam się ;:108
Małgosiu ....no to zal mi tej akurat begonki....pamietamjaka była obsypana kwiatami...ale zdobedziesz druga ,na pewno ;:303
Marysiu wszyscy tu potwierdzacie ta odwilz....no to czekam na to ocieplenie....tylkopowrotu zimy juz nie chce ....o nie ;:124
Ewciu dziekuje ,ze jestes ze mna. ;:4 Staram sie na maxa oszczedzac ;:108 ...ale Ty gdzies tez przepadłas ostatnio ...i martwiłysmy sie ;:4
Majeczka chronie ta moja biedna głowe i pocieszamsie ,ze juz niedługo do wiosenki ;:108 Twoje piekne zakupy wprawiły mnie w dobty humorek...Ciebie pewnie tez ;:333
slanka-flora
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 3 gru 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To poproszę :wit
Sławek
/tylko z cukrem ;:167 /
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sie robi ;:196 miły gosciu ;:333 Kawka raz :!:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Wpadam na kawkę, bo widzę, że gospodyni już w niezłym stanie, to można posępić :) Z 'moich' prognoz wynika, że odwilż ma być trwała i tego się trzymajmy, byle za szybko śnieg nie zszedł, bo nie planowałam w tym roku oczka wodnego w sadzie :roll:
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Witaj śpiochu ;:306
chyba lepiej się już czujesz ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej Pat...no jakos sie trzymam...przynajmniej staram sie trzymac...musze chyba uderzyc do Marysi po tego grzybka , bo sie nbaczytałam ,ze to t cuda wyprawia ...to hgrzechem byłoby nie wykorzystac glutka ;:306 A niech beda te odwilze i mrozu juz wiecej niet ;:333 Pati a u Ciebie to chyba wszystko do rzeczki spływa nie....kurcze ale ty masz lokalizacje...marzenie .
Ja marze o jakiejs wodzie w ogrodzie i musze cos wykombinowac , jakies malutkie ciurkadełko...coby mi szemrało.... ;:173
Majeczka ...ja spiochu...ja :wink: Z samopoczuciem jakby lepiej ale jeszcze mam zapchane wszystko w tych kanałach....nic to musze cierpliwie sie kurowac... :roll:Gosia mi wczoraj poprawiła hgumorek bo dwierózyczki mam we Francyji zamówione ;:138 Takie lekarstwo jakos na mnie bardzo dobrze działa ;:306
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wpadłam na chwileczkę pożyczyć chorowitce duuuuuużo zdrówka ;:168 się kuruj , ponoć wiosna tuż tuż ;:303
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko nie musisz uderzać, bo mój rośnie i trzeba go podzielić, bo to taki grzyb przyjaźni ;:306
W poniedziałek Ci wyślę!
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Dorcia , hej ;:168
Na ''szemranie'' to ja coś lepszego znam. ;:306 ;:306 Na ciurkadełko to i ja choruję . Nic dużego , skalniak połączony z oczkiem 3-4 metry. Kamienie już mam , koncepcję . Może w tym roku :?: ;:24
Miłego weekendu ;:3
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Eluska ,ale fajnie ,ze wpadłas , ;:196 dawno Ciebie nie było...jak tam u Ciebie ,pewnie niezłe mrozisko co :roll: Chciałabym tej wiosenki....zeby wczesnbiej przyszła jak niektóre prognozy podaja....no będę sie łudzic ,ze tak bedzie :uszy
Marysiu dziekuje ;:4 to przyszykuje sie na jego przyjazd...musze poczytac jak to sie z glutkiem obchodzic ;:306 Ale jak pamietam to zbyt wymagajacy to on nie jest ;:108
Tadziu no własnie marzy mi sie taka skalna ścianka i po nie jtak plum plum plum....spadajaca woda ....pomysle, moze sie porwe na zrobienie tego.... :uszy Mówisz ,ze na razie ratujesz sie innym szemraczem...a ja nie mam ochoty przy tej chorobie na nic...wszystko w siebie wmuszam...nawet jedzenie...
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Nie ratuję się szemraczem , grzeczny jestem ;:215 :wink: Do tej pory byłem okazem zdrowia , od rana kicham , prycham . Chyba i mnie coś bierze. ;:oj ;:oj
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Czytałam, że szemranie wody bogactwo przynosi... ;:306 czego to nie wymyślą :wink: ale dla wyciszenia ciurkadełko idealne.
Dorotko znikłam na chwilkę tak mam od czasu do czasu a jeszcze ta robota i mróz zcinaja mnie wieczorkami z nóg...starość dopada człowieka a gdzie tu czekać do 67 lat???
Fajnie, że kawiarenke juz otwarłaś ;:167
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

To ja też dziś na kawkę przyszłam ,z mlekiem poproszę :D
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tadzik nie dawaj sie , zgniec wredote w zarodku :twisted:
Ewciu zapraszam do kawiarenki...i nie znikaj ;:168 lepiej w kupie ,zawsze to jeden drugiego podzwignie ;:4
Effcia juz montuje kawusie dla Ciebie ;:333 A wiesz ..zauwazyłam ze przy tym zapaleniu zatok w ogóle nie mam ochoty na kawę, przy anginie też....ale wmuszam bo bez kofeinki gorzej mnie głowa łupie ;:219
łał...u mnie wychodzi słoneczko ;:303 ;:1

Obrazek

Garden of Roses

Obrazek

Tchaykovsky

Obrazek

Manhattan Blue

Obrazek

Citron Fraise

Obrazek

Pomponella

Obrazek