Julka, ale o stanie wojennym i alko podawanym od 13ej możemy pogadać nie pamiętam jedynie ery bigbeatu ;) Martusiu, zapraszam - rozsiądź się wygodnie i częstuj dziękuję za piękne życzenia
Witaj Aguniu!
Wpadłam na chwilkę, a tu Urodziny i zaskoczenie, że jesteś taka młodziutka.
Życzę Ci zatem byś była zdrowa i szczęśliwa a cudowne roślinki w Twoim ogrodzie niech zachwycają Cię swoją urodą każdego dnia.
W załączeniu bukiet Duettu
no ja też nie pamiętam tamtych czasów bo ja taki smarkacz jeszcze jestem - połowa lat 80
no 1985 rocznik........no co to był za rok......przyszła na świat wariatka - świruska działkowa czyli.....ja!
Nie no, a ja dopiero teraz się dowiaduje, że moja sąsiadka ma urodziny Aguśka, wszystkiego najlepszego...dużo zdrówka, szczęścia, mniej pracy, więcej pieniążków i czasu na ogrodowe buszowanie
No i oczywiście różyczka dla Ciebie
O, matko! co się tu dzieje, Aguś straszny dziś kocioł u Ciebie. Oczywiście dorzucam się z kwiatkiem i życzeniami, wszystkiego naj.... Ja nie różany, jakoś mnie nie kręcą, ale mam nadzieję że przyjmiesz bukiet moich ostróżek w zachodzącym słonku fotka idzie pocztą.
Kochani, wszystkim z całego serca dziękuję za wszystkie życzenia, zdjęcia i miłe wpisy to był naprawdę miły dzień, w ogromnej mierze dzięki Wam w domu czekał na mnie ogromny bukiet bordowych róż, którymi jestem wprost zachwycona... dzięki raz jeszcze!