ja jak wsadzałam od razu do ziemi bez korzonków,to nie wiem dlaczego,ale mi gniły
Kolekcja sie rozrasta a parapety nie cz.2
-
marzena 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguniu
ja jak wsadzałam od razu do ziemi bez korzonków,to nie wiem dlaczego,ale mi gniły
I teraz trzymam w wodzie ,a dopiero jak pokażą się białe wypustki to idą do ziemi.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dodawałam i posadziłam do ziemi,nakryłam słoikiem i szlag go trafił tzn.zgnił najnormalniej,a ja się prawie zapłakałam.Agunia pisze:Marzenko ja też tak mam nawet z jednym z hibciów w wiosennej wymiany z tobą , ostatnio go wyjęłam z ziemi i niema ani jednego korzonka, ale póki co wypuszcza maleńkie listeczki więc jestem pełna nadziei że w końcu się namyśli
Krysiu a dodałaś ukorzeniacza?
- FIGA

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Krysiu to żadne pocieszenie, ale ja mam to samoKrystyna.F pisze:Dodawałam i posadziłam do ziemi,nakryłam słoikiem i szlag go trafił tzn.zgnił najnormalniej,a ja się prawie zapłakałam.Agunia pisze:Marzenko ja też tak mam nawet z jednym z hibciów w wiosennej wymiany z tobą , ostatnio go wyjęłam z ziemi i niema ani jednego korzonka, ale póki co wypuszcza maleńkie listeczki więc jestem pełna nadziei że w końcu się namyśli
Krysiu a dodałaś ukorzeniacza?![]()
![]()
Chociaż ostatnio latem > wietrzysko przewróciło mi na balkonie jednego i ułamał się kawałek to wsadziłam go tak do ziemi i jeszcze się trzyma :P
Wcześniej > ani we wodzie, ani pod przykryciem nic się nie udawało
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aguniu i Tereniu wreszcie przedarłam się przez ten nasz forumkowy gąszcz i trafiłam do Was.
I bardzo mi się tutaj podoba, więc jeśli pozwolicie będę częściej zaglądac.
Kolekcje kwiatuszków dziewczyny macie piękne.
I ja je po prostu muszę podziwiac.
Pozdrawiam serdecznie!
Ela
I bardzo mi się tutaj podoba, więc jeśli pozwolicie będę częściej zaglądac.
Kolekcje kwiatuszków dziewczyny macie piękne.
Pozdrawiam serdecznie!
Ela
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
Mi z 5 nasion wzeszło dwa , tak po około miesiącu i to jest moim zdaniem mało jak za te ceny z all. Potem jedna roślinka dokonała żywota , druga ma w tym momencie jakieś 15 cm więc raczej wolno rośnie i zanim zakwitnie minie dobrych parę lat bo te z nasion tak mają
Sama Krysiu musisz zdecydować czy to dla ciebie mało czy nie
Sama Krysiu musisz zdecydować czy to dla ciebie mało czy nie
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06