i to prawda
 i to prawda  wlazło mi to już w krew
 wlazło mi to już w krew  
 Ale tak szczerze to mam pełną świadomość tego, że nie wszystkim podoba się to, że formuję drzewka i krzewy
 Spotkałam się z różnymi zdaniami na ten temat. Ale każdy pan ma swój kram...

i to prawda
 i to prawda  wlazło mi to już w krew
 wlazło mi to już w krew  

Ale one także dodają uroku, zwłaszcza jeśli będzie "złota jesień"
 Ale one także dodają uroku, zwłaszcza jeśli będzie "złota jesień"  

Jolu,to bardzo trafne ,co piszesz ,przecież ogród jest odzwierciedleniem duszy jego właściciela a nie osób go oglądających. Każdy inaczej postrzega piękno. Ty masz duszę artysty i to widać w Twoim ogrodziejola1010 pisze: Ale tak szczerze to mam pełną świadomość tego, że nie wszystkim podoba się to, że formuję drzewka i krzewySpotkałam się z różnymi zdaniami na ten temat. Ale każdy pan ma swój kram...

ale dziękuję, że tam myślisz
 ale dziękuję, że tam myślisz  
  mam dużo wrzosów, różaneczników i host, które jesienią pięknie się przebarwiają. A w takie słoneczne dni jak dzisiaj uroki jesieni to rozkosz
 mam dużo wrzosów, różaneczników i host, które jesienią pięknie się przebarwiają. A w takie słoneczne dni jak dzisiaj uroki jesieni to rozkosz  
  śmialiśmy się wtedy ... ale coś w tym jest mam kilkanaście swoich ogrodowych i robótkowych "dzieł"
 śmialiśmy się wtedy ... ale coś w tym jest mam kilkanaście swoich ogrodowych i robótkowych "dzieł"   miło, że moje poczynania się podobają
 miło, że moje poczynania się podobają  
  i zapraszam na spacerek
 i zapraszam na spacerek  

ślicznie
 ślicznie

A że do naszej kwadratowej altanki pasował kwadratowy stół - który był trudny do zdobycia - wpadłam na pomysł zakupienia dwóch prostokątnych . I tak mój zestaw został idealnie dopasowany z dwóch stolików i czterech ławek. Stoły są ciężkie, a w żwirowym podłożu stoją stabilnie i wyglądają jak jeden
 A że do naszej kwadratowej altanki pasował kwadratowy stół - który był trudny do zdobycia - wpadłam na pomysł zakupienia dwóch prostokątnych . I tak mój zestaw został idealnie dopasowany z dwóch stolików i czterech ławek. Stoły są ciężkie, a w żwirowym podłożu stoją stabilnie i wyglądają jak jeden   

.......jesteś mistrzynią
  .......jesteś mistrzynią   

Miłego dnia!!!
 Miłego dnia!!!