A gdzie je posadzisz i co to za odmiany?
Ogród Marty -Cz . X
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty -Cz . X
Sadzonki róż jak malowane.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- alicjad31
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Martuś .Piękne kolory wiosny
U mnie nic jeszcze się nie pokazuje .
Krzaczki róz wypasione ,a cena
Jakbyś mogła zdradzić źródło ....
Pozdrawiam i dużo słoneczka życzę

U mnie nic jeszcze się nie pokazuje .
Krzaczki róz wypasione ,a cena
Jakbyś mogła zdradzić źródło ....
Pozdrawiam i dużo słoneczka życzę
Pozdrawiam Alicja
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marto sadzonki faktycznie piękne i cena nie wysoka, też jestem zainteresowana kto takie produkuje.
Wiosenka obudzona na dobre.
Wiosenka obudzona na dobre.
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Martusiu gdzie takie róże w takiej cenie można kupić 
-
tencia

- Od: 26 sty 2013, o 20:47
Martuś to Ty już odkryłaś roże ,ja dopiero z kilku ściągłam osłonę z iglaków ,u mnie też krokusy kwitną na całego ,najwięcej mam białych. .Cena róż kusząca a i sadzonki bardzo ładne.
Pozdrawiam Teresa
Pozdrawiam Teresa
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam miłych gości,dzisiaj to dopiero wstrętna pogoda u mnie była,a teraz wielka burza z błyskawicami i grzmotami,wichury i deszcz,można oszaleć ,ja dzisiaj troszkę pikowałam cynie i inne sieweczki,muszę sprostować cenę róż bo chyba z euforii zapomniałam ile płaciłam i napisałam źle,ale już poprawiłam ,jedne z tych róż kosztowały 4,99 a niektóre 5,99,kupiłam ich 15 szt musiałam zaglądnąć do moich zapisków zakupowych,kupiłam je u botanik21.sadzonki są przepiękne.
Ewo,to słoneczko było na chwilkę ,a teraz szkoda mówić co się dzieje,róże takie krzaczory,że nie wierzę i za takie pieniądze,myślę ,że będą ładnie rosły,pozdrawiam
_oleander_ ,nie wiele mam tej wiosny,ale zawsze radość ,myślę ,że róże będą ładnie rosły,bo mocne krzaki,właśnie szukałam czerwonych róż i trafiło mi się tak tanio,moczą sie ,bo nie dałam rady dzisiaj wsadzić ,zobaczymy co będzie jutro,bardzo się z nich cieszę ,pozdrawiam
Gosiu,sadzonki są cudne i nowa rabata prawie przygotowana ,będą tam też inne roślinki ,już są zamówione,piwonie białe,jeżówki białe i wiele innych ,zobaczymy co wyjdzie ,ja uwielbiam czerwone róże,są takie ponadczasowe jak pisze Sabinka i takie wytworne ,a jakoś zapomniane i pominięte,pozdrawiam gorąco
Sabinko,już poprawiłam cenę ,bo z wrażenie pomyliłam,ale nieiwele ,ja też uważam ,że czerwona róża jest cudowna,naprawdę jest ponadczasowa i taka dostojna ,pozdrawiam
Grażynko,sadzonki olbrzymy ,grube zielone pędy i cudne wiązki korzeniowe,będą rosły w nowej rabacie,już powoli ją zasypuję kompostem ,ale darń wybrana i obłożona drewnem,kupiłam Reed Queen,Dama de Coeur,Ingrid Bergman ,nie wszystkie mają imiona ,ale nie muszę mieć ,pozdrawiam
Aluś,już napisałam ,u Botanika 21,krzaczki piękne,wiosny mam niewiele ,ale coś na osłodę jest,pozdrawiam i dobrej nocki
Dorota,wiosenka niby obudzona ,ale te zimna i wiatry ciągle ją zatrzymują ,dzisiaj u mnie jest paskudnie ,teraz wieje wiatr ,tylko huczy w kominie,sadzonki są piękne ,myślę ,że będę zadowolona
Iwonko,te róże o parę groszy droższe,bo aż mi się z radości poplątało,ale i tak bardzo tanie i piękne sadzonki,gdzie kupić napisałam wcześniej,pozdrawiam
Tereniu,róże odkryłam przed domem ,a w ogrodzie jeszcze nie ściągnęłam wszystkiej choiny,kopczyków też nie usunęłam,ale myślę ,że już dużych mrozów nie będzie ,potem nie dam rady wszystkiego na raz zrobić ,więc powoli sprzątam co mogę ,pozdrawiam
Ewo,to słoneczko było na chwilkę ,a teraz szkoda mówić co się dzieje,róże takie krzaczory,że nie wierzę i za takie pieniądze,myślę ,że będą ładnie rosły,pozdrawiam
_oleander_ ,nie wiele mam tej wiosny,ale zawsze radość ,myślę ,że róże będą ładnie rosły,bo mocne krzaki,właśnie szukałam czerwonych róż i trafiło mi się tak tanio,moczą sie ,bo nie dałam rady dzisiaj wsadzić ,zobaczymy co będzie jutro,bardzo się z nich cieszę ,pozdrawiam
Gosiu,sadzonki są cudne i nowa rabata prawie przygotowana ,będą tam też inne roślinki ,już są zamówione,piwonie białe,jeżówki białe i wiele innych ,zobaczymy co wyjdzie ,ja uwielbiam czerwone róże,są takie ponadczasowe jak pisze Sabinka i takie wytworne ,a jakoś zapomniane i pominięte,pozdrawiam gorąco
Sabinko,już poprawiłam cenę ,bo z wrażenie pomyliłam,ale nieiwele ,ja też uważam ,że czerwona róża jest cudowna,naprawdę jest ponadczasowa i taka dostojna ,pozdrawiam
Grażynko,sadzonki olbrzymy ,grube zielone pędy i cudne wiązki korzeniowe,będą rosły w nowej rabacie,już powoli ją zasypuję kompostem ,ale darń wybrana i obłożona drewnem,kupiłam Reed Queen,Dama de Coeur,Ingrid Bergman ,nie wszystkie mają imiona ,ale nie muszę mieć ,pozdrawiam
Aluś,już napisałam ,u Botanika 21,krzaczki piękne,wiosny mam niewiele ,ale coś na osłodę jest,pozdrawiam i dobrej nocki
Dorota,wiosenka niby obudzona ,ale te zimna i wiatry ciągle ją zatrzymują ,dzisiaj u mnie jest paskudnie ,teraz wieje wiatr ,tylko huczy w kominie,sadzonki są piękne ,myślę ,że będę zadowolona
Iwonko,te róże o parę groszy droższe,bo aż mi się z radości poplątało,ale i tak bardzo tanie i piękne sadzonki,gdzie kupić napisałam wcześniej,pozdrawiam
Tereniu,róże odkryłam przed domem ,a w ogrodzie jeszcze nie ściągnęłam wszystkiej choiny,kopczyków też nie usunęłam,ale myślę ,że już dużych mrozów nie będzie ,potem nie dam rady wszystkiego na raz zrobić ,więc powoli sprzątam co mogę ,pozdrawiam
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, czerwone róże zapomniane? Nic podobnego, mam kilka sztuk i bardzo je lubię. 
-
koziorozec

- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Martus ja też u niego w zeszłym roku kupowałam
Róże dorodne mi porosły jakby u mnie siedziały ze trzy lata .
W tym roku miałam robić u niego jeszcze zakupy raze z moją znajomą ,ale wyszły inne sprawy i zakupy muszę odlożyć do przyszłego roku .
Dzięki za info
Róże dorodne mi porosły jakby u mnie siedziały ze trzy lata .
W tym roku miałam robić u niego jeszcze zakupy raze z moją znajomą ,ale wyszły inne sprawy i zakupy muszę odlożyć do przyszłego roku .
Dzięki za info
Pozdrawiam Alicja
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Martusiu przepiękna wiosna
sporo masz kwitnących kwiatuszków
Zakupy piękne - śliczne róże
To jest szkółka ?? jak tam wejść ??
U mnie cały dzień lało a teraz jedna burza za drugą z piorunami , błyskami i gadem i wiatr nie do opisania .
Życzę miłej i słonecznej niedzieli

Zakupy piękne - śliczne róże
U mnie cały dzień lało a teraz jedna burza za drugą z piorunami , błyskami i gadem i wiatr nie do opisania .
Życzę miłej i słonecznej niedzieli
- ewarost

- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Marto no to zaciemniłaś obraz cenowy
, zaraz tam zaglądnę ...z ciekawości .Ja w tym roku też na all.... mniej więcej w podobnej cenie kupiłam kilka sadzonek (no może ciut wyzszej) nie całe 8zł i bardzo ładne zdrowe kilku pędowe sadzonki z ładnymi korzonkami... niestety nie było aparatu więc ich nie sfociłam i już posadziłam... zdobię im fotki już w gruncie
Twoje niech pięknie kwitną 
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
-
koziorozec

Witam w niedzielę ,dzisiaj obudziło mnie piękne słoneczko,chociaż zimno i wieje .
Aluś,chyba z żadnej firmy nie przyszły takie piękne krzaki róż,a jeszcze Twoja opinia o tych różach jest super to jeszcze więcej się cieszę ,nie mam nawiezionej nowej rabaty i musiałam je zadołować na dyniowisku tymczasem ,bo jest teraz wolne,bo w wodzie tak długo nie mogą stać,czasem tak bywa,że co innego jest ważniejsze i swoje potrzeby trzeba odłożyć ,też to przerabiałam ,pozdrawiam i słoneczka życzę
Tereniu,mało mam wiosny ,ale to moja wina ,trudno ,nie wszystko można mieć ,napisałam Ci pw,wczoraj też cały dzień lało i też była burza z piorunami,dzisiaj pięknie świeci słoneczko,pozdrawiam i też tego słoneczka życzę
Ewa,no właśnie,zaciemniłam
,chyba z radości jak przyszły te róże i zobaczyłam jakie są,dopiero zaglądnęłam do moich notatek ,bo zawsze piszę co zamawiam i po ile i aż mnie zatkało ,że jakieś głupoty napisałam
,dobrze ,że wiele nie odbiegłam od rzeczywistości i zmieściłam się w granicach błędu
,pozdrawiam i miłej niedzieli 
Aluś,chyba z żadnej firmy nie przyszły takie piękne krzaki róż,a jeszcze Twoja opinia o tych różach jest super to jeszcze więcej się cieszę ,nie mam nawiezionej nowej rabaty i musiałam je zadołować na dyniowisku tymczasem ,bo jest teraz wolne,bo w wodzie tak długo nie mogą stać,czasem tak bywa,że co innego jest ważniejsze i swoje potrzeby trzeba odłożyć ,też to przerabiałam ,pozdrawiam i słoneczka życzę
Tereniu,mało mam wiosny ,ale to moja wina ,trudno ,nie wszystko można mieć ,napisałam Ci pw,wczoraj też cały dzień lało i też była burza z piorunami,dzisiaj pięknie świeci słoneczko,pozdrawiam i też tego słoneczka życzę
Ewa,no właśnie,zaciemniłam
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Marto
. Ja też kiedyś zamawiałam róże u tej osoby
. Sadzonki piękne a róże rosną w porządku. Raz zdarzyła się pomyłka i zamiast mieć 6 białych okrywowych to mam jasno różowe , no ale trudno . Mam nadzieję, że Twoje będą zgodne kolorystycznie
. Pozdrawiam
.
- Przemekt23

- Od: 13 gru 2013, o 19:36
Martuś pogoda wczoraj zwariowała ale najgorzej było w nocy. Też mnie się coś wydawało że się błysnęło ale myślałem że mi się wydaje. Pewnie gdzieś dalej złapało bo nawet grzmotów nie było. Człowiek posprzątał w ogrodzie a dziś na nowo wiele miejsc do poprawki. Ładne krzaczki róż kupiłaś