Ogród Marty -Cz . X

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty -Cz . X

Post »

Sadzonki róż jak malowane. ;:333
A gdzie je posadzisz i co to za odmiany?
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Martuś .Piękne kolory wiosny ;:333 ;:333
U mnie nic jeszcze się nie pokazuje .
Krzaczki róz wypasione ,a cena ;:333
Jakbyś mogła zdradzić źródło ....
Pozdrawiam i dużo słoneczka życzę ;:196 ;:3
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto sadzonki faktycznie piękne i cena nie wysoka, też jestem zainteresowana kto takie produkuje.
Wiosenka obudzona na dobre.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu gdzie takie róże w takiej cenie można kupić ;:oj
tencia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2013, o 20:47

Post »

Martuś to Ty już odkryłaś roże ,ja dopiero z kilku ściągłam osłonę z iglaków ,u mnie też krokusy kwitną na całego ,najwięcej mam białych. .Cena róż kusząca a i sadzonki bardzo ładne.
Pozdrawiam Teresa :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam miłych gości,dzisiaj to dopiero wstrętna pogoda u mnie była,a teraz wielka burza z błyskawicami i grzmotami,wichury i deszcz,można oszaleć ,ja dzisiaj troszkę pikowałam cynie i inne sieweczki,muszę sprostować cenę róż bo chyba z euforii zapomniałam ile płaciłam i napisałam źle,ale już poprawiłam ,jedne z tych róż kosztowały 4,99 a niektóre 5,99,kupiłam ich 15 szt musiałam zaglądnąć do moich zapisków zakupowych,kupiłam je u botanik21.sadzonki są przepiękne.

Ewo,to słoneczko było na chwilkę ,a teraz szkoda mówić co się dzieje,róże takie krzaczory,że nie wierzę i za takie pieniądze,myślę ,że będą ładnie rosły,pozdrawiam :wit

_oleander_ ,nie wiele mam tej wiosny,ale zawsze radość ,myślę ,że róże będą ładnie rosły,bo mocne krzaki,właśnie szukałam czerwonych róż i trafiło mi się tak tanio,moczą sie ,bo nie dałam rady dzisiaj wsadzić ,zobaczymy co będzie jutro,bardzo się z nich cieszę ,pozdrawiam ;:196

Gosiu,sadzonki są cudne i nowa rabata prawie przygotowana ,będą tam też inne roślinki ,już są zamówione,piwonie białe,jeżówki białe i wiele innych ,zobaczymy co wyjdzie ,ja uwielbiam czerwone róże,są takie ponadczasowe jak pisze Sabinka i takie wytworne ,a jakoś zapomniane i pominięte,pozdrawiam gorąco ;:168

Sabinko,już poprawiłam cenę ,bo z wrażenie pomyliłam,ale nieiwele ,ja też uważam ,że czerwona róża jest cudowna,naprawdę jest ponadczasowa i taka dostojna ,pozdrawiam ;:168

Grażynko,sadzonki olbrzymy ,grube zielone pędy i cudne wiązki korzeniowe,będą rosły w nowej rabacie,już powoli ją zasypuję kompostem ,ale darń wybrana i obłożona drewnem,kupiłam Reed Queen,Dama de Coeur,Ingrid Bergman ,nie wszystkie mają imiona ,ale nie muszę mieć ,pozdrawiam ;:168

Aluś,już napisałam ,u Botanika 21,krzaczki piękne,wiosny mam niewiele ,ale coś na osłodę jest,pozdrawiam i dobrej nocki ;:196

Dorota,wiosenka niby obudzona ,ale te zimna i wiatry ciągle ją zatrzymują ,dzisiaj u mnie jest paskudnie ,teraz wieje wiatr ,tylko huczy w kominie,sadzonki są piękne ,myślę ,że będę zadowolona :wit

Iwonko,te róże o parę groszy droższe,bo aż mi się z radości poplątało,ale i tak bardzo tanie i piękne sadzonki,gdzie kupić napisałam wcześniej,pozdrawiam :wit

Tereniu,róże odkryłam przed domem ,a w ogrodzie jeszcze nie ściągnęłam wszystkiej choiny,kopczyków też nie usunęłam,ale myślę ,że już dużych mrozów nie będzie ,potem nie dam rady wszystkiego na raz zrobić ,więc powoli sprzątam co mogę ,pozdrawiam :wit
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Martuś, czerwone róże zapomniane? Nic podobnego, mam kilka sztuk i bardzo je lubię. :D
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu,to bardzo się cieszę ,że je masz,bo je lubisz,zupełnie jak ja ,a teraz będzie ich jeszcze więcej,ale tak ogólnie bardzo mało występują ,a takie urokliwe,pozdrawiamObrazek
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martus ja też u niego w zeszłym roku kupowałam :D
Róże dorodne mi porosły jakby u mnie siedziały ze trzy lata .
W tym roku miałam robić u niego jeszcze zakupy raze z moją znajomą ,ale wyszły inne sprawy i zakupy muszę odlożyć do przyszłego roku .
Dzięki za info ;:196
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martusiu przepiękna wiosna ;:63 ;:63 sporo masz kwitnących kwiatuszków ;:333
Zakupy piękne - śliczne róże ;:215 To jest szkółka ?? jak tam wejść ??
U mnie cały dzień lało a teraz jedna burza za drugą z piorunami , błyskami i gadem i wiatr nie do opisania .
Życzę miłej i słonecznej niedzieli ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tereniu wejdź na all....o on ma też owocowe
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Marto no to zaciemniłaś obraz cenowy :;230 , zaraz tam zaglądnę ...z ciekawości .Ja w tym roku też na all.... mniej więcej w podobnej cenie kupiłam kilka sadzonek (no może ciut wyzszej) nie całe 8zł i bardzo ładne zdrowe kilku pędowe sadzonki z ładnymi korzonkami... niestety nie było aparatu więc ich nie sfociłam i już posadziłam... zdobię im fotki już w gruncie ;:173 Twoje niech pięknie kwitną ;:215
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam w niedzielę ,dzisiaj obudziło mnie piękne słoneczko,chociaż zimno i wieje .

Aluś,chyba z żadnej firmy nie przyszły takie piękne krzaki róż,a jeszcze Twoja opinia o tych różach jest super to jeszcze więcej się cieszę ,nie mam nawiezionej nowej rabaty i musiałam je zadołować na dyniowisku tymczasem ,bo jest teraz wolne,bo w wodzie tak długo nie mogą stać,czasem tak bywa,że co innego jest ważniejsze i swoje potrzeby trzeba odłożyć ,też to przerabiałam ,pozdrawiam i słoneczka życzę ;:196

Tereniu,mało mam wiosny ,ale to moja wina ,trudno ,nie wszystko można mieć ,napisałam Ci pw,wczoraj też cały dzień lało i też była burza z piorunami,dzisiaj pięknie świeci słoneczko,pozdrawiam i też tego słoneczka życzę ;:196

Ewa,no właśnie,zaciemniłam ;:306 ,chyba z radości jak przyszły te róże i zobaczyłam jakie są,dopiero zaglądnęłam do moich notatek ,bo zawsze piszę co zamawiam i po ile i aż mnie zatkało ,że jakieś głupoty napisałam :;230 ,dobrze ,że wiele nie odbiegłam od rzeczywistości i zmieściłam się w granicach błędu :uszy ,pozdrawiam i miłej niedzieli :wit
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Marto :wit . Ja też kiedyś zamawiałam róże u tej osoby ;:108 . Sadzonki piękne a róże rosną w porządku. Raz zdarzyła się pomyłka i zamiast mieć 6 białych okrywowych to mam jasno różowe , no ale trudno . Mam nadzieję, że Twoje będą zgodne kolorystycznie ;:108 . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36

Post »

Martuś pogoda wczoraj zwariowała ale najgorzej było w nocy. Też mnie się coś wydawało że się błysnęło ale myślałem że mi się wydaje. Pewnie gdzieś dalej złapało bo nawet grzmotów nie było. Człowiek posprzątał w ogrodzie a dziś na nowo wiele miejsc do poprawki. Ładne krzaczki róż kupiłaś ;:138
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”