Witam miłych gości,dzisiaj to dopiero wstrętna pogoda u mnie była,a teraz wielka burza z błyskawicami i grzmotami,wichury i deszcz,można oszaleć ,ja dzisiaj troszkę pikowałam cynie i inne sieweczki,muszę sprostować cenę róż bo chyba z euforii zapomniałam ile płaciłam i napisałam źle,ale już poprawiłam ,jedne z tych róż kosztowały 4,99 a niektóre 5,99,kupiłam ich 15 szt musiałam zaglądnąć do moich zapisków zakupowych,kupiłam je u botanik21.sadzonki są przepiękne.
Ewo,to słoneczko było na chwilkę ,a teraz szkoda mówić co się dzieje,róże takie krzaczory,że nie wierzę i za takie pieniądze,myślę ,że będą ładnie rosły,pozdrawiam
_oleander_ ,nie wiele mam tej wiosny,ale zawsze radość ,myślę ,że róże będą ładnie rosły,bo mocne krzaki,właśnie szukałam czerwonych róż i trafiło mi się tak tanio,moczą sie ,bo nie dałam rady dzisiaj wsadzić ,zobaczymy co będzie jutro,bardzo się z nich cieszę ,pozdrawiam
Gosiu,sadzonki są cudne i nowa rabata prawie przygotowana ,będą tam też inne roślinki ,już są zamówione,piwonie białe,jeżówki białe i wiele innych ,zobaczymy co wyjdzie ,ja uwielbiam czerwone róże,są takie ponadczasowe jak pisze Sabinka i takie wytworne ,a jakoś zapomniane i pominięte,pozdrawiam gorąco
Sabinko,już poprawiłam cenę ,bo z wrażenie pomyliłam,ale nieiwele ,ja też uważam ,że czerwona róża jest cudowna,naprawdę jest ponadczasowa i taka dostojna ,pozdrawiam
Grażynko,sadzonki olbrzymy ,grube zielone pędy i cudne wiązki korzeniowe,będą rosły w nowej rabacie,już powoli ją zasypuję kompostem ,ale darń wybrana i obłożona drewnem,kupiłam Reed Queen,Dama de Coeur,Ingrid Bergman ,nie wszystkie mają imiona ,ale nie muszę mieć ,pozdrawiam
Aluś,już napisałam ,u Botanika 21,krzaczki piękne,wiosny mam niewiele ,ale coś na osłodę jest,pozdrawiam i dobrej nocki
Dorota,wiosenka niby obudzona ,ale te zimna i wiatry ciągle ją zatrzymują ,dzisiaj u mnie jest paskudnie ,teraz wieje wiatr ,tylko huczy w kominie,sadzonki są piękne ,myślę ,że będę zadowolona
Iwonko,te róże o parę groszy droższe,bo aż mi się z radości poplątało,ale i tak bardzo tanie i piękne sadzonki,gdzie kupić napisałam wcześniej,pozdrawiam
Tereniu,róże odkryłam przed domem ,a w ogrodzie jeszcze nie ściągnęłam wszystkiej choiny,kopczyków też nie usunęłam,ale myślę ,że już dużych mrozów nie będzie ,potem nie dam rady wszystkiego na raz zrobić ,więc powoli sprzątam co mogę ,pozdrawiam