Było jak zwykle interesująco bo była też Nelka i poznałabyś Iwonę ona również myślała ,że Cię pozna .Zdróweczka
 Było jak zwykle interesująco bo była też Nelka i poznałabyś Iwonę ona również myślała ,że Cię pozna .Zdróweczka  

I tego z B. też?bebeluch pisze:
dodam tylko że już w swojej ogrodniczej pasji zmarnowała 3 miłki

ale jeśli zaczyna się sypać zdrowie to na nic wszystko jeśli nie ma ratunku
 ale jeśli zaczyna się sypać zdrowie to na nic wszystko jeśli nie ma ratunku  głowa do góry
 głowa do góry  
   ale potrzebuje słońca, gleby wapiennej i przepuszczalnej
 ale potrzebuje słońca, gleby wapiennej i przepuszczalnej  więcej na temat uprawy nie wiem, więcej miłków nie marnuj bo szkoda
 więcej na temat uprawy nie wiem, więcej miłków nie marnuj bo szkoda  

. Pytam, bo już tak dużo pokazałaś, a piszesz c.d.n. Ale zawsze też można policzyć zdjęcia, jeśli wszystkie sportretowałaś. Ja tak chyba zrobię w tym roku; fotka i zaraz opis. Miałam zrobiony katalog w 2009 r. i może go teraz uaktualnię.
 . Pytam, bo już tak dużo pokazałaś, a piszesz c.d.n. Ale zawsze też można policzyć zdjęcia, jeśli wszystkie sportretowałaś. Ja tak chyba zrobię w tym roku; fotka i zaraz opis. Miałam zrobiony katalog w 2009 r. i może go teraz uaktualnię.
 oprócz tego azjatyckie  i orientalne bez nazw
 oprócz tego azjatyckie  i orientalne bez nazw  

,wizyta bardzo sympatyczna  bo rzadko się ostatnio z państwem K. widujemy.Takie czasy.
 ,wizyta bardzo sympatyczna  bo rzadko się ostatnio z państwem K. widujemy.Takie czasy. Teresa
 Teresa
 .Lancona też teraz zamówiłam, bo go nie miałam
 .Lancona też teraz zamówiłam, bo go nie miałam

dobre i to
 dobre i to   

Aż 90!!! Cudnie.
 Aż 90!!! Cudnie.

moje lilie też na patelni i do tego nie są podlewane
 moje lilie też na patelni i do tego nie są podlewane 

Chyba lilie nie lubią mojego ogrodu .Miałam też lilię św.Józefa ,ta też bardzo rachitycznie rosła,aż padła...W donicach było im najlepiej ,a zapach upojny...
 Chyba lilie nie lubią mojego ogrodu .Miałam też lilię św.Józefa ,ta też bardzo rachitycznie rosła,aż padła...W donicach było im najlepiej ,a zapach upojny...