Jestem trochę mniej na forum z wiadomych względów ,, okres przedświąteczny ,w pracy i w domu dużo zajęć , będę miała do nadrobienia
Mój Raj część II
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj część II
Małgosiu,Iwonko,Martusiu,Joasiu dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Jestem trochę mniej na forum z wiadomych względów ,, okres przedświąteczny ,w pracy i w domu dużo zajęć , będę miała do nadrobienia
,teraz pozdrawiam wszystkich gorąco i lecę pomalować sobie włosy,żeby przyzwoicie wyglądać na Święta 
- Biedronka641
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Choinkę masz piękną. Muszę i ja jutro zrobić zdjęcie z mojego miasta, Też jest ładna.
W jakim kolorku włosów się lubujesz? Dziś mam położoną oberżynkę.
Wesołych Swiąt.
- gracha
- 1000p

Alu dzięki za odwiedzinki, włosy mam czerwone

- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Grażynko!...absolutnie nie czuję jeszcze atmosfery świąt....mimo,ze dekoracje już są...ale nie ma tego najważniejszego....choć odrobiny białego puchu.
Pozdrawiam serdecznie i zyczę Tobie i Twoim bliskim zdrowych i radosnych Świąt a w Nowym Roku samych radości.

Pozdrawiam serdecznie i zyczę Tobie i Twoim bliskim zdrowych i radosnych Świąt a w Nowym Roku samych radości.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Grażynko...
U mnie jeszcze świąt nie czuć, choinkę będę ubierać jutro, tę przed domem... Tę w domu w wigilię...
Buziaki zostawiam...
U mnie jeszcze świąt nie czuć, choinkę będę ubierać jutro, tę przed domem... Tę w domu w wigilię...
Buziaki zostawiam...
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Grażynko juz wszystko w domu porobione ? miłej niedzieli
- gracha
- 1000p

Witajcie kochane dziewczyny Bogusiu i dwie Dorotki
Wpadłam na chwileczkę do Was bo pracy w domu dużo , i na dodatek taką mam pracę że muszę być jutro i łącznie z wigilią do 14-tej,mam tylko pierwszy dzień Świąt wolne ,drugi pracuję, ale nie ma co narzekać jakoś z pomocą rodziny dam radę, synek już ubrał choinkę bo dzisiaj wyjechał do dziewczyny i przyjadą razem po Świętach , jak to dobrze że mam więcej dzieci,córunia przyjeżdża z rodzinką na całe Święta i drugi syn jest na miejscu więc nie jest źle,będziemy razem i to najważniejsze
Ja już czuję Święta bo choinka ubrana i karpie kupione ,część jedzonka porobiona ,zamrożona , a resztę tak jak zawsze zdąży się zrobić oby tylko zdrowie dopisało , czego i Wam kochani życzę
Zdrowych , radosnych ,rodzinnych Świąt

Wpadłam na chwileczkę do Was bo pracy w domu dużo , i na dodatek taką mam pracę że muszę być jutro i łącznie z wigilią do 14-tej,mam tylko pierwszy dzień Świąt wolne ,drugi pracuję, ale nie ma co narzekać jakoś z pomocą rodziny dam radę, synek już ubrał choinkę bo dzisiaj wyjechał do dziewczyny i przyjadą razem po Świętach , jak to dobrze że mam więcej dzieci,córunia przyjeżdża z rodzinką na całe Święta i drugi syn jest na miejscu więc nie jest źle,będziemy razem i to najważniejsze
Ja już czuję Święta bo choinka ubrana i karpie kupione ,część jedzonka porobiona ,zamrożona , a resztę tak jak zawsze zdąży się zrobić oby tylko zdrowie dopisało , czego i Wam kochani życzę
Zdrowych , radosnych ,rodzinnych Świąt

-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Grażynko, melduję, że moje lilie przyniosłam z ogrodu i posadziłam w doniczce. Mają miejscówkę do wiosny 
-
lublinianka
- 200p

- Od: 18 kwie 2013, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Ivona44

- Od: 31 mar 2013, o 14:44
Przydała się choinka z Placu, bo taka zalatana jestem, że jej nawet na żywo jeszcze nie widziałam, pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam, Iwona.
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Grażynko hej
Choinka na placu cudowna, ale ta w domku tradycyjna ale jakże piękna
Przesyłam poświąteczne buziaki
Choinka na placu cudowna, ale ta w domku tradycyjna ale jakże piękna
Przesyłam poświąteczne buziaki
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Witaj Grażynko dobrze że zrobiłaś zdjęcie naszej choinki to zobaczyłam ja u Ciebie bo na żywo do tej pory jej jeszcze nie widziałam ,nie miałam okazji .
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- gracha
- 1000p

Witam wszystkich bardzo gorąco ,dziękuję za odwiedzinki ,mam troszkę zaległości ,byłam i jestem zajęta gośćmi ,po Nowym Roku nadrobię wszystko a teraz zostawiam życzenia
W nadchodzącym Nowym Roku życzę wszystkim 12 miesięcy zdrowia,53 tygodni szczęścia,8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha, 31536000 sekund miłości
Szampańskiej nocy kochani

W nadchodzącym Nowym Roku życzę wszystkim 12 miesięcy zdrowia,53 tygodni szczęścia,8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha, 31536000 sekund miłości
Szampańskiej nocy kochani
- terlica
- 500p

- Od: 24 mar 2013, o 07:26
Grażynko i ja Ci życzę zdrowia i szczęścia, i pomyślności,wielkiej radości ,dużo czasu spędzonego na uroczej działeczce.Żeby kwiaty kwitły kolorowymi, wielkimi okazami.
Pozdrawiam-Ewa
- MamciaTerenia
- 1000p

- Od: 1 lis 2012, o 14:44
Tobie również Grażynko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, tych osobistych i ogrodowych